Graviditet & Svinkoppor

Kan ju gå ut med nyheten att 3 personer i min omgivning ska ha barn i början av året (vad jag vet nu). Fick veta för ett antal veckor sen att Linda ska ha en liten i Januari, sen när vi var i Finland fick jag veta att Jessica ska ha en till i Mars/April nån gång och nu idag har jag fått veta att en på jobbet ska ha sin andra i slutet av Januari hon också.
Innan jag fick veta om min jobbakompis så sa jag att jag tror på ytterligare 2 barn i min omkretts... Men nu tror jag nästan på 2 eller 3 till efter jag fick veta om hon på jobbet. Så vi får se om jag har rätt... Att det blir 5 eller 6 barn som föds nästa år.... En speciell bebis hoppas jag verkligen på, så minst 4 måste det bli!


Sen så tror jag att jag har fått tillbaka svinkopporna! Jag har haft nån enstaka koppa sen jag avslutade penicillinkuren. Men nu har jag fått fler igen + att jag har blivit tröttare och mår mer illa igen. Så imorgon bitti ringer jag vårdcentralen och ska kräva att få komma dit i hopp om kanske ännu en penicillinkur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0