Phi Phi imorgon

Imorgon ska jag/vi pa en batutflykt till Phi Phi Islands.

Ska bli riktigt coolt! Fa snorkla hela dagen! Vi har kopt tva engangs kameror att ha tills imorgon, sa vi kommer verkligen kunna ta massor av bilder i vattnet. Jag alskar verkligen at snorkla!

Far se om jag hor av mig nagot mer innan jag kommer hem, imorgon lar jag ju vara helt slut.
I annat fall sa landar jag ca 16.10 pa Arlanda pa lordag.

Puss o kram pa er!

PS. Det har ar 10:e gangen jag ar utomlands (da raknas ej Finland, Tallin...)
Lite coolt med tanke pa att jag "bara" ar 23 ar

I Thailand!

Ja nu sitter jag da har... Internet har pa hotellet har inte fungerat i nagra dagar, sa jag har inte orkat bry mig om att leta efter nagot annat stalle.
Har ar det iallafall varmt och skont. Lite for varmt vissa dagar nar vindarna vagrar att befinna sig pa stranden!! Nastan skonare att ligga vid poolen da, dar blaser det lite mer av nagon konstig anledning...

jag har inte fatt sa mycket farg annu... Jah gar fatt nagra konstiga utslag pa stora delar av kroppen. Min kropp verkar inte gilla kombinationen saltvatten/sol utan att kunna duscha av sig. Forstar verkligen inte varfor det inte finns duschar pa stranden? Jag kan knappt ligga direkt i solen med dom har javla utslagen! Det riktigt svider och branner efter en liten stund och kliar som jag vet inte vad! Sa vi for se hur jag loser detta, jag vill ju kunna ligga i solen och njuta.

I forrgar sa sag vi en bekant har nere. Men vi hade ingen mojlighet till att sage hej eller sa. Men det gjorde vi idag pa stranden istallet. Jag traffar verkligen personer jag kanner varje gang jag ar utomlands!! Helt sjukt!
Det var iallafall min gamla larare fran grundskolan som jag traffade. Lena. Hur underbart bra larare som hellst! Lite skoj.

Ne om jag ska ta och bege mig mot rummet och lasa lite... inte helt fel. Har edan last ut 2 bocker. Inte helt fel pa typ 5 dagar har nere. Igar stracklaste jag en bok fran parm till parm. Hur underbart som hellst att kunna lasa sa!

Puss o Kram pa er!
Ska kanske lagga upp nagon bild imorgon om jag orkar...

Bye bye


Här kommer jag befinna mig dom närmaste två veckorna! :)





Bara för att

Efterson jag är så glad över att ha hittat min kamerasladd så får ni några bilder från December månad. :)


  


  



      Jag älskar Andrés min på den här bilden!



     

        


LYCKA!!

Jag har äntligen hittat min kamerasladd!! Som jag har letat efter den.
Först hittade jag den inte i Skövde, då trodde jag att jag glömt den här hemma. Sen idag hittade jag den inte här heller?!
Men nu av en slump så hittade jag den här hemma i hallen?  Tack gode gud för det!


I Bålsta

Nu är jag i Bålsta. Har varit en sväng till jobbet för att leta efter chefen, men hon var inte där. Har iallafall pratat med M om att det nu är bestämt till 100% att jag kommer tillbaka. Så det känns bra! Nu ska jag bara välja rätt tillfälle att berätta för mina kära kollegor :)

Skrev mer eller mindre klart min inlämningsuppgift på tåget. Ska fixa det sista om en stund, eller imorgon bitti.

Nu ska jag iallafall ner och dricka lite kaffe innan jag gör något annat!

Åt skogen!!

Min dag har inte alls gått som planerat. Den har helt gått åt skogen och mina duktiga matvanor har också gått åt skogen.
Jag har väl mer eller mindre packat klart, både tll Thailand och Bålsta.
Jag har läst extremt lite i böckerna.

Sen så har jag ätit chips... Ett pringles rör... Mår så dåligt över det just nu. Jag är trots det bara uppe i ca 1000kcal idag, men det är ju chips jag åt!

Jag ska väl ta och gå ut med soporna nu och sen duscha...
Ikväll MÅSTE jag läsa i böckerna så att jag kan skriva klart imorgon och sen posta det.

Dagens Schema

Mitt schema för dagen ser ut som så här... 

        - Plugga
        - Packa
        - Plugga
        - Städa
        - Plugga
        - Gå till Willys
        - Se till så att jag packat ner allt jag behöver till Thailand och Hemma


Hur mycket av det som står på mitt schema har jag gjort än så länge då?
Inget! Eller jag har lagt upp min resväska på sängen och tömt den, så en liten bit på väg med packningen är jag. Just nu ser det ut som om pluggandet kommer komma i sista hand idag, jag kommer nog skriva klart det imorgon på tåget och posta det imorgon. Men men, så kan det bli ibland.
Städandet kommer gå ganska fort, det är mest att diska och plocka undan lite kläder som ska in i garderoberna.
Willys, det går ganska fort det också.


Funderingar kring skolan

Idag har jag varit i skolan på riktigt för första gången det här året. Eller jag var ju i skolan igår också, men det var inte direkt skola utan vi satt mest där och våran lärare försökte svara på frågor.
Idag så hade vi iallafall vårat sista seminarium. Min grupp är väl helt okej. När jag är på seminarie och på labbar så känns det väldigt bra. Då känns det som om jag passar in i Skövde och skulle kunna vara kvar i tre år. Men seminarium och labbar är sån liten del.
Det är under föreläsningar och möjligheten till att kunna prata med andra om skolan som jag saknar nu. Jag kunde prata med andra om olika funderingar och umgås med folk under och mellan föreläsningar. Men så fort Anna slutade så gick inte det längre. Det var då dom flesta började ta avstånd och umgicks med mig för att dom tyckte synd om mig.

Det går inte att vara här i Skövde i 2½ år till i en sån situation. Visst jag kommer bra överens med vissa, det gör jag. Men det krävs så mycket mer än så.
På sätt och vis tycker jag ändå om att plugga och jag vill fortsätta. Men jag vill inte plugga när jag saknar folk runt omkring mig som jag kan umgås med, prata med och plugga ihop med...


Så efter det här luddiga inlägget så ska jag avsluta med att säga:

Jag vill hem nu! Hem till alla jag tycker om och som inte får mig att må dåligt.

Nya Gardiner

Här är då en dålig mobilbild på mina nya gardiner.
Jag orkade inte hålla på att hänga upp dom och så. Så dom ligger bara på mattan knappt utvecklade. Så ni ser iallafall hur dom ser ut på ett ungefär. Jag "råkade" ju även köpa ett par enfärgade också, som ni ser. Jag kunde ju inte hjälpa det, dom bara råkade följa med hem...


På mitt kylskåp har jag nu tre bil

MMS

På mitt kylskåp har jag nu tre bilder på nära och kära. Under kvällen kommer tre till :)


Måndag 12 Januari

Nu har jag sagt upp min lägenhet! Jag har den tom sista april, så det är långt kvar innan jag är av med den.

Förutom det så har jag solat idag. Helt underbart! Har inte gjort det på evigheter. Så härligt att bara få ligga där och njuta en liten stund. Egentligen är det ju inte bra att sola solarium, men jag behöver "vänja" mina pigment lite. SÅ min kropp inte får världens chock när jag är i Thailand. Så jag funderar kanske på att sola en halv solning på onsdag också, men vi får se om jag har tid och ork till det.

Sen så det viktigaste av allt!!
Jag har hittat jättefina gardiner!!!  Dom är vita i grunden med lila och rosa blommor på, med lite inslag av svart i också. Nu låter dom ju väldigt tjejiga, men det är dom inte. Det är ganska stora och enkla blommor. Jag tror iallafall att dom kommer passa perfekt in i min lägenhet nu när det är gråa väggar i den och nu när jag har gråa och svarta möbler. Så jag ska gå och köpa dom imorgon efter skolan.
Som en kontrast mot det gråa och svart så kommer jag ha lite björk möbler och massa lila och rosa detaljer! Jag vill flytta tillbaka nu!


Ne om jag ska ta och förbereda lite för kvällen och tvättstugan?

Bara dagar kvar...

Nu är det bara några få dagar kvar innan jag verkligen ska få vara ledig och njuta!
Två veckor, eller 15 dagar som det står på biljetten, med sol (förhoppningsvis), bad och god mat.

Men innan jag åker så ska jag gå till Kiropraktorn! Ska bli så skönt!! Har varit i behov av det ett tag nu.


Ne om jag ska gå iväg en sväng... vad jag ska göra får ni veta lite senare ;)

Färga håret?

Jag är lite velig på om jag ska slänga i en blond färg i håret... Jag trivs ganska bra i den färgen jag har nu. Men jag saknar samtidigt den lite blondare nyansen. 

 
Dec 08                                               Juni 08

Vad tror ni? Lite mörkare eller lite ljusare??


(Jag håller på att spara ut håret, det växer bara inte så fort... )

När ska man berätta?

Jag har ju bestämt mig för att hoppa av skolan och gå tillbaka till jobbet.
Sen jag kom tillbaka till Skövde och under hela vintern har jag bara hört från en i min klass en gång. Nu för en liten stund sen hörde Hanna av sig på facebook! Lite roligt sådär. Hon frågade om när jag åker till Thailand och om jag är i Skövde nu osv... Hon frågade även om lägenheten och om jag trivs där.

Det känns lite falskt att inte berätta om mitt avhopp. Jag vill inte riktigt berätta det ännu för alla. Men dom flesta (typ 2 pers) kommer ju vilja komma hit och festa och lite sånt sen när jag är tillbaka från thailand.
Jag kommer ju behöva säga till så småningom att jag ska flytta hem. Men när?!
Eftersom Hanna och Robin vill hit och festa i min nya lägenhet så kommer jag ju behöva ha bort en massa kartonger.

Vad bökigt allt ska vara. Dom få som faktiskt umgås lite med mig kommer ju sluta med det så fort jag berättar att jag ska hoppa av. Jag tror inte någon utav dom vill fortsätta umgås med en som ändå ska sluta.

Undrar om jag ska berätta direkt efter thailand?

Mina konstiga drömmar...

Inatt drömde jag om N igen...

Den här gången var jag hemma hos honom i hans hus. Han höll på att renovera, så jag var där och höll honom sällskap när han slipade vardagsrumet. Sen gick vi på en rundtur i huset, men han hade inget sovrum? Huset var iallafall jättefint.
Efter ett tag så kom hans syskonbarn dit? Två pojkar, och även hans föräldrar som passade pojkarna. Men om han har syskon eller syskonbarn i verkligheten vet jag inte.
Jag kommer ihåg att jag funderade på hur jag skulle ta mig till jobbet därifrån då huset låg i Enköping och jag inte hade någon bil ännu? Och N behövde ju sin bil för att ta sig till jobbet själv.


Jaja... Jag hade iallafall en bra känsla i kroppen när jag vaknade. Lite fundersam på varför jag drömmer så om honom, men det går väl inte att förklara... :)




Ett litet tillägg. Jag fick veta i morse att en av mina gummor på jobbet somnade in igår...
Skönt för henne, men ändå tråkigt. Min lilla gumma.

Tur med vädret?


Verkar inte som om jag kommer ha det den här gången heller.....





Lever i ett Kaos!

Ni anar inte hur min lägenhet ser ut just nu?!

KAOS!!

Då skojjar jag inte! Jag har kartonger i hela hallen från soffan och tv-hyllan. Jag kommer inte ens in i garderoberna där. Så det vore bra att ta ut dom kanske?
Behöver komma in i garderoberna för att leta efter kläder... Behöver tvätta lite kläder som jag ska ha med till Thailand.

Sen så har jag ju kartonger med saker i resten av lägenheten. Kartonger som jag inte tänker packa upp.
Hade jag inte glömt min kamera sladd hemma så hade jag tagit kort på eländet och visat er.

Under Uppbyggnad

Jag håller på att fixa och frixa lite i PhotoShop.
Men jag kan inte bestämma mig för hur jag vill ha min nya header...

Så därför får bloggen se ut som den gör i några dagar nu innan jag har bestämt mig.
Det ska iallafall vara den här bakgrunden som finns nu, men känndes lite tjejig och så. Kankse att jag har den i någon annan färg..?

Obehaglig kännsla

Idag är det den fjärde dagen i rad som jag mår illa när jag äter. Eller mår illa är lite fel ordval.
Jag mår konstigt. Min mage rör runt som om det vore ett världskrig i den och jag klarar knappt av att dricka kaffe. Det tar stopp på något sätt. Men samtidigt är jag hungrig.
Det är en riktigt obehaglig kännsla.

Det enda jag inte mått konstigt av är clementiner och äpplen. Men jag kan ju inte bara äta det, då svälter jag ju ihjäl mig själv.

Ne om jag skulle gå till Willys och köpa lite mer clementiner och äpplen?

Vill hem nu...

Visst jag trivs här i lägenheten jag bor i nu och så...
Men allt som har med skolan och sånt och göra får mig bara att må pyton!

Vi har fått en hemtenta nu som ska vara klar lagom tills att jag åker till Thailand. Den känns inte så svår eller allt för jobbig att syssla med i några dagar. Men när jag tänker på tentan som är imorgon... eller den som jag redan har kuggat.
Då vill jag bara vräka i mig chokladen jag har i kylen och kolla på film hela natten. Jag ska då inte skriva tentan imorgon. Men bara tanken på att jag måste plugga till omtentan på den. Inte så rolig tanke...

Måste säga till mamma och pappa imorgon om min flytt. Måste leta reda på mitt kontrakt till den här lägenheten också. Behöver säga upp den innan Thailand. Har jag riktigt jävla tur så vill nån ha den innan uppsägningstiden är över. Men som det verkar nu så... har jag inte sån tur.

Jag vill ju flytta hem nu!

En av många konstiga drömmar...

Jag drömmer ibland så konstiga saker.

Som inatt drömde jag att jag och (vi kan kalla honom) N skulle få barn. Eller först så blev vi nog tillsammans på något konstigt sätt och helt plötsligt var jag gravid. Jag såg inte ut som mig själv under graviditeten, jag var smal med bara en löjligt liten mage.
Sen så när jag skulle föda var det planerat snitt. Det känndes så verkligt att ligga där i operations salen. Barnet var en liten pojke och väldigt lik N. Vi hade mer eller mindre bestämt os för att han skulle heta Maximilian, men bebisen passade inte i det namnet. Då N´s favoritnamn var Anton fick vi tillåtelse av Linda till att döpa honom till det.
Sen helt plötsligt var lilla Anton 2 år och sprang omkring på våran gräsmatta...


Undrar vad N skulle säga om jag berättade om den här drömmen för honom?

Året som gått i Bilder!

Jag har i flera dagar tänkt lägga upp bilder från året som gått... Men det har inte blivit av då jag mest suttit vid mamma och pappas dator.
Så här har ni några bilder från året som gått!

Nyårsafton 07-08

  

Kommunfesten 29e Februari

     


Sen blev det vår. Då var jag på dop, sprang vårruset, klippte mig kort bland annat...

     

  

Sen blev det sommar och några resor... Rhodos och Gotland blev sommarens destinationer.
Mamma och Pappa hade sin 100-års fest och lite annat skoj hände...

     

  

     

     


I slutet av sommaren åkte vi på Kryssning!

     

Sen på hösten flyttade jag till Skövde och började plugga...

     

Glamour Festen på jobbet

     

Till sist så föddes då även tre små kusinbarn i sommras.
Tilde,     André   &   Emil


     

Tajta jeans?!?!

Fy fan säger jag bara!!

Mamma eller pappa har tvättat mina jeans, visst det går väl bra. Men den som har tvättat jeansen har inte dragit ut dom! Så dom är hur stela och tajta som hellst just nu! Får knappt luft!
Dom här jeansen måste man dra ut!!


Jag kommer inte klara av en tre timmar lång tågresa i dom här byxorna!

Vägrade lyssna

Jag försökte lite fint idag berätta för mamma att jag tänker flytta hem igen...
Det gick inte så bra.
Hon började direkt med att jag ska begära förflyttning och stå ut i ett halvår. Ett halvår går fort! Hon bara malde på om att jag ska begära förflyttning och att jag ska gå klart. Hon vägrade lyssna på vad jag sa.

Får väl ta och ringa henne senare i veckan och säga att jag har bestämt mig för att flytta hem.

Måste prata med Kristian om lägenheten...

En Liten Hemlighet

Jag har faktiskt en liten hemlighet...
En hemlighet som jag har gått och funderat på ett bra tag nu. Jag har velat fram och tillbaka...

Men nu har jag bestämt mig!

Jag har pratat med chefen och med M om det.

Jag ska flytta hem och komma tillbaka till jobbet!

Jag mår inte bra i Skövde. Det är inte värt att ens försöka länge till där, har verkligen varit mycket gladare av att vara på jobbet. Mår dåligt över tanken på att åka ner dit nu på tisdag.



Nu måste jag bara berätta för mamma och pappa om mina planer... Dom kommer inte bli glada.

Lite Vardagslyx Är Ett Måste

Jag har tänkt lite på en sak...

I dagens samhälle så finns det ju så himla mycket krav! Vi tjejer ska se perfekta ut, man ska vara på ett visst sätt och göra alla andra tillags.
Det är rätt sjukt egentligen!

Men ändå så tycker jag att vissa delar av den här "perfekta" ytan kan vara lite bra.

Det är ingen hemlighet att jag älskar smink, kläder och allt annat sånt där roligt tjejiga saker. Skulle jag ha möjlighet och pengar skulle jag lägga ner massor av tid på en Personlig Tränare, manikyrer, hårförlägningar, smink och kläder. Men det har jag tyvärr inte. Däremot så tar jag dom möjligheterna jag får till att unna mig att fixa naglarna hemma en kväll, färga håret ibland och shoppa ett onödigt plagg som jag egentligen inte behöver. Något som jag faktiskt borde lägga ner pengar på ar massage! Men jag har ju valt att lägga dom pengarna på en kiropraktor....

Jag tror att många utav oss inte unnar sig själv lite lyx i vardagen.
Så ta och lyxa till det lite nån kväll! Idag så sitter jag här med lite vin vid datorn, ska strax fixa mina naglar och sen lägga en ansiktsmask.


 




"äntligen" klar...

Nu har jag presic skrivit klart min så kallade inlämningsuppgift i Vårdandets Etik. Den ska vara inne på måndag. Så jag ska iväg och posta den om en liten stund. Egentligen så borde jag ha skrivit klart den häromdagen och postat den då. Men det blev inte så... Så vi får se hur det går. Om min lärare godkänner att den är poststämplad senast måndag, alla andra lärare godkänner ju det. Annars är jag körd i den kursen.

Ja ja... nu ska jag väl alldeles strax iväg då.

14 Dagar Kvar

Sen så ligger jag här...


RSS 2.0