Ja jag vet... Förlåt!

Jag vet att jag har varit usel på att uppdatera den senaste veckan... Förlåt!
Men jag ska bättra mig. Det lovar jag! Men inte förrän efter nästa helg.

Vi har ju två intro-veckor och dessa två veckor har vi extremt mycket att göra. Först har vi ju då intro-föreläsningar och någon enstaka föreläsning. Men framförallt har vi SköSjuk. Det är där det är tufft, fest varje kväll.
Men jag har faktiskt tagit det lungt igår och ikväll. Igår var jag först bakis då jag gav gärnet i fredags, sen så mådde jag inte så bra heller. Blandning av allergi och förkylning har drabbat mig. Så det var ganska skönt att få vara nykter en kväll, ja vi har varit mer eller mindre fulla hela veckan. Kom dock p åganska sent igår att jag hade bestämt träff med en på förfesten + att vi hade våran ovvesermoni igår. Inte så bra att vi missade den, men men.... Jag tror mina faddrar accepterar att jag inte kom då jag faktiskt är förkyld och inte sovit på en vecka. Kanske borde berätta om mitt hjärtfel...

Jag kommer komma upp med lite bilder från Toga-temat och lite annat som jag kommer ta kort på den kommande veckan. Jag har ju äntligen batteri i kameran!! Så jag kommer nog lägga upp dom flesta bilderna på facebook sen och några här, som vanligt med andra ord.

Har även gjort klart min första uppgift. Eller helt klar är den inte då jag behöver en skrivare. Men mer eller mindre klar är den. Känner mig riktigt stolt måste jag säga. Läraren hade väl räknat med 3 timmar i självstudier den här veckan, så jag är nöjd att ha gjort den typ klar på 1½.

Ne nu ska jag kolla på SkärgårdsDoktorn och sen sova. Börjar först 10.15 imorgon :) Imorgon kväll har vi även Speed Dating! Ska bli riktigt skoj!

Intro veckan är tuff...

Jag är så otroligt trött!!

Har inte sovit ordentligt på hela veckan, 4 nätter vill säga.
Men ikväll blir det lugnt. Så skönt! Vi är lediga imorgon, så vi har sovmorgon. Inte helt fel. Så imorgon blir det flytt och fest. Jag och Anna ska festa till ordentligt då. Men en riktig förfest innan förfesten. Sen blir det till att sova ut på lördag och festa gärner lördag kväll också. Sen ha söndag till att bara inte göra ett skit.

Nej men om jag skulle sy på lite märken på min fina ovve. :)

Så mycket på en gång!

Det är verkligen sjukt mycket information vi fått dom här två dagarna. Idag har vi haft två introduktions föreläsningar, var helt slut i huvudet efter dom.
Det är så mycket som vi får veta och det är knappt någon som läst på högskolenivå tidigare. Så dom flesta har det ganska tufft just nu.
Men det blir nog bra i slutändan.

Nej nu ska jag ta och vila mig en liten stund innan jag ska ner till Anna och börja förfesta innan förfesten. Vi börjar först 13.15 imorgon! Sovmorgon med andra ord! Ska bli så skönt med tanke på att jag blivit väck att två katter kl 5 på morgonen i två dagar. Är inte så förtjust i dom just nu.

Jag skriver lite mer imorgon, kanske lite om Anna och om kåren osv... Bilder kommer upp i helgen som sagt.

Efter första kvällen...

Kan ju säga att dom här två första veckorna kommer att bli långa!
Kommer bli hur mycket fester som hellst! Samtidigt som vi ändå kommer ha lite föreläsningar och så. Samt att jag komer få min lägenhet på fredag. Inte så roligt. Har då planer på att flytta så fort jag bara kan.

Ja ja... Kommer lägga upp lite bilder från veckan sen i helgen när jag är i min lägenhet. Orkar inte hålla på med det här. Så ni får stå ut några dagar...

Kram kram på er! Jag vill inte bo här!

Framme i Skövde

Tågresan var väl sådär... Det var nån asiatisk kille som satt på min plats, och jag orkade inte hålla på att förklara för honom på engelska att det var min plats. Så jag satt mitemot istället. Innan dess så funkade då inte hissen på stationen, så jag fick släpa upp min väska för trappan.
Sen så väl på tåget upptäckte jag att min iPod inte var laddad och att det inte fanns något eluttag i den vagnen.

Men men...

Nu är jag i Skövde. Det är en mysig stad. Området jag ska bo i är väl sådär... Några av er har ju fått ett mejl av mig.

Så jag får se hur det blir i fortsättningen....

Utkast: Nu sitter ...

Nu sitter jag på tåget på väg till Skövde.

Kan ju säga att den här tågresan inte börjat så bra. Skriver mer ikväll, då jag inte har så bra mottagning här på tåget. Vi har mest åkt i en massa skogar senaste 40 minuterna..

De ni! ;)

För er som inte tror att jag kommer komma hem på länge. Nu har jag bokat om min biljett för nästa fredag.
Jag kommer upp den 26:e September, det är en fredag. Jag kommer att åka hem måndag kväll.
Så det blir en hel helg här uppe!

En jobbig dag...

Först så har jag ju jobbat min sista dag. Lite tråkigt. Hade lite tårar i ögonen några gånger måste jag erkänna.
Det var iallafall kaos på jobbet idag. Vi har ju två nya och en av dom tar en sån tid. Helt otroligt hur mycket tid den människan tar på sig. Så det blev en jobbig sista dag för mig.

Sen efter jobbet så åkte jag hem till Eskil och hämtade bordet och stolarna. Så nu är jag ägare av ett jättefint barbord och 6 st stolar. Inte helt fel.
Efter det var jag upp till Skörby med bordet, sen hem. Kristina och hans tjej Hanna (tror jag den här heter) kom och kollade på röran i min lägenhet. Det var verkigen otroligt stökigt när dom kom. Hon himlade på ögonen och såg nästan äcklad ut. Men vad fan, jag håller på att flytta samtidigt som jag packar en väska för en vecka. Det kan inte se städat ut då.
Sen efter att ha skjutsat upp dom till skörby så har jag mer eller mindre hållt på att packa och varit i tvättstugan. Har inte hunnit med så mycket mer än så idag.
Eller jag har faktiskt tagit någon paus och suttit här vid datorn. Annars hade jag inte orkat.

Så nu sitter jag här och njuter av en cider. Ska alldeles snart lägga mig för natten.

Jaha?

Visste ni om att man kan beställa böcker till sig själv på Adlibris, till fel adress! Jag har nu beställt några böcker i mitt namn till min nya adress, som jag inte står skriven på eller så.

Lite konstigt att man kan göra så. Men men, ganska bra ändå tycker jag.

Fy vilken huvudvärk!

Jag har en sån fruktansvärd huvdvärk!! Den är riktigt sprängande, mest ner mot nacken.
Fy vad jag inte tycker om att ha ont i huvudet. Påminner lite om den värken i nacken som jag kan ha när jag har feber. Kan inte ha feber min sista arbetsdag, så jag hoppas verkligen inte att det är så.

Idag fick M på natten veta att jag ska sluta imorgon. Ni skulle ha set hans min. Svårt att avgöra om det var chock eller ledsen.. Han har ju sådana valpögon.
Har ju dessutom glömt bort att berätta vad jag fick av mina arbetskompisar. Jag fick en ros. En ros!? Vem fan ger en människa som ska flytta en ros? En ros måste man ju ha i vatten, hur går det ihop? Sen så tycker jag även det är dåligt av dom att inte ge en avskedsgåva. Men men... en del är ju som dom är.

PS I Love You

Jag verkligen ÄLSKAR den här filmen! Så UNDERBAR!!
Jag grät redan i början av filmen, så fin. Kommer gråta till den många gånger till.


 

Nästan så att jag tror på kärlek när jag ser den här filmen... Att den finns där ute någonstans, önskar bara jag kunde få uppleva det. Snart...

Lägenheten... typ?

Nu har ja fått en planritning på lägenheten. Den kom då med posten så ni kan inte få se den exakta ritningen. Men jag kluddade lite snabbt ihop ett i PS.

Så här är den!!



Ni förstår nog ganska bra hur den ser ut. Så det ska bli spännande att få se den i verkligheten sen.

Nej nu ska jag ta en paus från packandet och kolla på PS I Love You. Det är egentligen mycket kvar att packa... Men jag orkar inte mer idag, får packa lite imorgon innan jobbet, fredag efter jobbet och det sista på lördag. Kommer ju inte kunna packa allt i köket och så förrän sent lördag. Men det är så svårt för mig att få motivation till att packa just nu.

Inte min kväll

Jag är verkligen inte pigg nog att packa ikväll.

Jag vek upp en kartong, tejpade undersidan och fyllde den med böcker och lite smått. Sen så när jag ska flytta den, då den stog mitt i rummet, då har jag ju haft kartongen upp och ner! Så handtagen är väldigt långt ner på kartongen. Jag missade helt att ha den åt rätt håll. Så imorgon ska jag ta och flytta över böckerna till en annan kartong, som dessutom tål mer vikt. Jag får ha något som inte väger allt för mycket i kartongen utan handtag. Tror nästan att jag måste ta mig till IKEA typ imorgon eller fredag. Köpa några kartonger till och sen titta en gång till på soffan.
Velar lite angående soffan då jag vill ha en studentlägenhet så småningom, och dom är ju mindre. Alternativet är ju att jag köper soffan jag har tänkt mig och så får jag ha en stor soffa i min lite mindre lägenhet sen. Inte mer med det och jag tänker ju inte ens söka en lägenhet som är under 30 kvm, helst inte under 35.

Nej nu ska jag ta och sova lite, har en lång dag framför mig imorgon.

PANIK!?!

Vi har typ bestämt att mamma och pappa ska åka ner med mina grejer den 29:e!
Vilket betyder att jag måste ha allt nerpackat nu på lördag! Jag åker ju ner på söndag morgon.
Blä vilken ångest jag fick.

My Friends!

Nu alldeles strax ska jag, Linda och Maria gå och äta på Viña del Mar.
En sista middag bara vi tre innan jag flyttar. Lite tråkigt att flytta från dom, vi har haft så roligt ihop.

Här är två bilder på oss tre tillsammans, jag kan ju säga att dom är sällsynta.

Ayia Napa -03


April -06


Så här har vi sett ut genom åren...

Fy vad jobbigt det var

Jag fick precis världens ångest!!

Idag fick jag ju veta när jag får lägenheten osv... Men idag hittade jag även en ledig studentlägenhet. Jag fick världens panik när jag såg att den var ledig, jag kunde ha bokat den. Var tvungen att ringa ett samtal och få prata med någon om det. Men under tiden som jag pratade med den här personen så försvann lägenheten. Nästan liteka bra, då den fanns ledig from 1/9 om man ville.

Efter att ha pratat med min vän så inser jag att jag vill bo vid skolan, i en studentlägenhet. Visst jag kommer bo i en lite mindre lägenhet, men det är bara 10 månader hyra och precis vid skolan!!

Så nästa studentlägenhet jag ser som är 30 kvm+ bokar jag.

Ett steg närmare...

Äntligen något possitivt angående min flytt. Jag har pratat med hon som har hand om det och bett om att få tillgång till lägenheten innan 1:a September. Jag kunde inte få den så pass tidigt som jag hoppats på, men jag fick det iallafall innan helgen.
Så som det ser ut nu så får jag tillgång till min lägenhet den 29:e. Men det är ju ändå bökigt med flytt, så vi får se hur det blir...

Lite läskigt

Jag kollade precis på semifinalen i 100m häck där Susanna Kallur skule gå till final.  Precis innan loppet startade så tänkte jag tanken att jag tror hon ramlar, hon kommer inte komma till final bara för att Sverige har haft sån press på henne. Alla tidningar skriver hur hon ska ta guld osv...

Precis efter att jag tänkt tanken om att hon kommer ramla så startar dom. Susanna startade väldigt bra, men ramla i på första häcken.  Hon fick inte foten över häcken och ramlade.

Lite läskigt måste jag säga.

Skratta eller Gråta?

Ibland vet jag vetkligen inte hur jag ska reagera på saker. Ska jag skratta eller gråta?
I det här fallet är det nog så att jag har lust att skratta... Men ändå så vet jag inte..

Lika bra att inte bry sig, men på något sätt så känns det som om jag inte vet hela sanningen.
Det här är ännu ett läge som är så svårt att skriva om här.
Blä vad jobbigt sånt är!

Kanske skulle skaffa en till blogg som jag bara ger ut till vissa.. Dom jag verkligen tycker om, som jag vågar låta läsa allt.

Trött, trött, trött...

Nu sitter jag på kontoret, drick lite flädersft och är så trött!! Har rast i ca 15 minuter till...
Förstår inte hur jag ska orka kvällen och morgondagen. Skulle kunna gå och lägga mig på golvet bland dom boende och somna.
Jag somnade faktiskt runt midnatt, vilket är rätt okej. Men jag vaknade av att Christine skickade sms vid 4. Även om jag inte har på ljudet så är vibratorn på och jag trodde ju det var alarmet som gick. Så jag vaknade vid 4!! Och kunde inte riktigt somna om...

Ikväll ska lampan släckas vid 23 som senast. Har ju en dag på jobbet imorgon också.

Underbarn eller vad?






Michael Phelps Har imorgon chansen att få sitt 8:e OS-Guld i Peking.
Det är helt sjukt. Att en kille som är lika gammal som mig, har tagit sitt 8:e guld under ett och samma OS!

Tar han guld imorgon så har han slagit ett gammalt rekord från 1972, jag väntar med spänning... Ska försöka se loppet imorgon, 4x100 meter medley.

Missförstånd

Det känns som om många missuppfattat mig lite om ett inlägg.
Jag vill flytta till Skövde och börja plugga. Jag har inget emot att lämna Bålsta, känns bara skönt.
Däremot så finns det en sak som får mig att inte vilja det lika mycket. Några av er vet vad jag menar, andra inte, vissa ska inte veta.
Det är lite svårt att exakt säga vad det är som gör att jag inte vill då jag inte kan skriva om det. Visst jag kan skriva om det, men jag vill inte då jag tar hänsyn till vissa människors kännslor.

Så jag vill! Men ändå inte pga av en sak som jag inte riktigt kan skriva om.

Eller vad säger du Linda?

(¤"¤@)??`("&¤£$€#(/)")=(/%¤"£%$@&½*^`~}[{£!!


Vill inte...?

Just nu vet jag verkligen inte hur jag ska göra. Jag började rensa lite bland kläder, slänga saker jag inte behöver osv... Men enfter ett litet tag så kännde jag att jag vill inte.

Jag var hur glad som hellst över att ha kommit in i skolan, fått lägenheten och allt. Jag var verkligen så glad!
Men sen så kort efter att jag fått veta att lägenheten var min så small det. PANG! sa det och jag hade ingen lust längre. All min motivation försvan i ett ögonblick. Men sen så lyckades jag se det hela ur en annan synvinkel och det känndes lite bättre ett tag.
Men nu har jag kommit tillbaka till den kännslan av att jag vill inte. Eller jag vill, men inte nu, inte i Skövde.
Sen känns det även som om ingen är glad för min skull... Visst folk har sagt att 'vad roligt för din skull, när flyttar du då?' Som om det är väl ingen grej att jag ska flytta 30 mil och vara borta i 3 år.

Jag känner verkligen inte för det här just nu, även om jag verkligen vill det. Så känns det inte bra....
Framförallt finns det en sak som påverkar det hela extremt mycket. Varför kan jag inte bara få göra det här som jag vill det?!

500 inlägg

Mitt inlägg om Abort var nr 500.

Tänk att jag redan skrivit 500 blogg-inlägg i den här bloggen. Jag tror jag hde skrivit runt 370 i den förra innan jag skaffade den här.

Så det blir ganska många inlägg...

Abort?

Jag kollade precis på ett program på kanal9 som handlade om att en tjej var 30 dagar på ett mödravårdshem, jag tror det hette så. Där kämpade dom emot aborter, förespråkade för adoption osv. I USA finns det ju verkligen två sidor, ena är emot det och andra för. Dom verkar inte se till lagarna riktigt, så av någon konstig anledning finns det illegala abortkliniker där.

När jag kollade på det och såg hur vidriga folk bettedde sig i kampen att förbjuda aborter... Jag mådde nästan dåligt över det.

Jag är för aborter. Men innom rimliga gränser. Jag tycker verkligen inte att dom som har fast förhållande, har barn och så blir dom gravida igen pga att dom skitit i att skydda sig ska använda abort som om det vore ett preventivmedel. Jag vet tyvärr alldeles för många som har gjort så. Om man verkligen inte vill ha fler barn så ser man väl fan till att skydda sig! Man använder p-piller, p-stav eller sterilisera er.
Sen så har vi då det fallet där en tjej på 15 år blir gravid och knappt kan ta hand om sig själv. I det här fallet var det verkligen rätt beslut, hon var långt ifrån mogen att skaffa barn då. Idag, 5 år senare, har hon en nyfödd och har mognat otroligt mycket under graviditeten. Så hon är på god väg att bli vuxen hon med.

Det är bra att abort har blivit lagligt. Förr i tiden var det ju så måna som dog pga illegala aborter med smutsiga verktyg. Inte klokt att det blev lagligt här i sverige med fri abort så pass sent som 1975.

Jag tror inte att jag skulle klara av en abort. Det är emot mig själv. Men jag tycker som sagt att man ska ha rätt till det, när man är så pass ung som J var, det är fel på barnet eller av någon annan anledning som är bra nog.
Att det inte passar i livet är kanske inte alltid en okej anledning... Det passar inte alltid att skaffa barn, men när passar det egentligen? Det kommer alltid vara något som ska ordnas, man har kanske inte alltid världens bästa ekonomi eller ens kille stödjer en inte till 100%.

Hur många barn skulle egentligen inte blivit födda bara för att mamman tänkt att det egentligen inte passar och gjort abort? Det är nog fler barn än man tror... Men dessa mammor är så glada att dom tog beslutet att behålla barnet.

Så vad tycker ni om abort?

Mobilt Bredband!!

Jag har ju helt glömt bort att betätt om en sak!

Jag har fått mitt Mobila Bredband nu! Fick det idag.
Hur lätt som hellst att instalera och än så länge funkar det utan problem. :)

Så nu kommer jag kunna sitta på nätet när jag åker tåg!

Trött efter dagen...

Idag har det varit en händelserik dag. Först så jobbade jag till 13.30, tror det är min kortaste dag på hela schemat. Visst det är jobbigt på jobbet nu, men jag var så trött när jag slutade.
När jag slutade så åkte mamma och jag till Barkarby en sväng. Jag behövde köpa skor. Nu har jag köpt skor, det blev två par. Ett par stövlar och ett par tygskor.
Jag köpte även en jättefin tröja på KappAhl och lite smått och gott på Rusta.

Sen när jag kom hem så var jag så trött! Jag klarade av att sätta på datorn, sitta i kanske 5 min och sen somnade jag som en stock. Sov i lite mer än 1½ timme, så skönt. Men inte så bra kanske. Jag hade bara tänkt vila/sova i kanske en timme.

Måste tillägga att min nya frukost vana, eller vana är väl att ta i. Men iallafall så tog jag med mig frukost till jobbet idag och åt det på morgon rapporten. Känndes bra, hade ju varit uppe i ca en timme då.

Har så ont!

Jag har så fruktansvärt ont i ryggen!! 
Jag har försökt ignorera det lite dom senaste 2-3 veckorna. Men efter idag tror jag inte jag kan göra det längre. Gör så pass ont att jag inte vet hur jag ska kunna jobba i helgen. Låter väl bra att vara sjuk den sista veckan på jobbet?
Ska iallafall jobba imorgon och så får jag se hur det går. Har jag alldeles för ont efter morgondagen så får jag se hur jag gör i helgen.

Jag behöver verkligen gå till kiropraktorn och rätta till ryggen och sen även vila den. Men då ska jag ju inte jobba efteråt, men hur det ska gå ihop vet jag inte.

Underbara saker det finns!

Hur underbart häftiga är inte dom här bullformarna?! Jag är verkligen kär i dom!
Finns även i randigt och i lite andra färger... Så härftiga!



Eller kakformar i roliga mönster!

 

Slutet är nära...

Ikväll börjar sista rycket på jobbet. Med ikväll har jag 8 arbetsdagar kvar. Det är inte mycket...
Egentligen skulle jag bara vilja ha 2, men jag behöver pengarna.

I morse när jag vaknade gick jag till HåboHus för att fråga om att hyra ut till Kristian. Dom går med på den om man ska flytta långt bort. Dom godkänner tydligen inte till alla, det beror på hur långt bort skolan ligger. Hon sa att skövde borde vara tillräckligt långt bort och har jag ett antagningsbesked att visa så ska det vara okej.
Men grejen är... Alla har sagt till mig att det är Kristian som åker på betalningsanmärkelser och allt sånt eftersom det är han som bor i lägenheten. Tex om störningsjouren kommer så får han betala för det. Men på HH sa dom att det är JAG som får skit för det. Det är min lägenhet och jag ansvarar för den. Precis som jag har trott.
Så han MÅSTE skärpa sig, för jag vill ha möjlighet att hyra i HH i framtiden också.

Dygnet hos Sara

Nu är jag hemma efter ett dygn hos Sara. Alltid lika roligt att träffa henne.
Vi har ätit god mat, druckit vin och kollat på Askungen.
Idag var vi även på en långpromenad. Det finns så fina hus i närheten där hon bor. Så stora och underbara! Jag mår bara dåligt av att kolla på dom , man vill bara göra inbrott och bosätta sig där.

Nej nu ska jag drömma mig bort till en annan värld...

Vinkväll!

Nu sitter jag os hemma hos Sara och vi dricker så gott vin så!





Nytt Bredband

Nu har jag beställt Mobilt Bredband. Tänkte att det kan vara bra att ha då jag kommer åka tåg lite då och då. Sen så vet jag ju inte heller hur det ser ut i min nya lägenhet och jag vill gärna kunna ha datorn överallt. Så den bästa lösningen vad Mobilt Bredband.

Vi bjuder på månadsavgiften året ut!

Mår dåligt av det...

Jag har i snart en vecka ätit frukost varje dag. Dock inte alltid när jag vaknat och ska jobba kl 7, då har jag ätit lite på jobbet vid 9.30 istället. Frukost ingår i mitt nya nyttigare liv. Som student så kommer jag gå ner i matkostnader och därmed inte ha råd och äta som jag gör nu. Vilket är bra. Men idag mådde jag bara illa efter frukosten, nästan så att jag ångrar att jag åt den.
Jag måste börja gå ner i vikt.
Speciellt efter att en på jobet tyckt att jag sett gravid ut och efter en annan på jobbet sa en rikitgt taskig komentar. Visst hon menade inget illa med det hon sa, men hon sa det på ett rikigt taskigt sätt.

Jag måste verkligen börja gå ner i vikt ordentligt nu. Jag klarar inte av ännu en till komentar. Jag mår så dåligt över dom två komentarerna jag har fått, jag bara äter mer. När jag var 18 år så var jag i ett dåligt förhållande under några månader, då gick jag ner ungefär 10 kg på väldigt kort tid. Men dom kilona gick jag upp + lite till.
Nu när jag mår dåligt så äter jag bara. Jag vill komma tillbaka till att inte klara av att äta när jag mår dåligt. Men bara för att jag vill det så kommer det ju aldrig bli så...

Frukost och dålig ekonomi hoppas jag ska bli min räddning...

Blandade kännslor...

Just nu sitter jag och kollar på det näst sista avsnittet av Sex And The City. Så om en liten stund ska jag kolla på det sista avsnittet. Jag kommer gråta som attan. Kommer vilja gå och se filmen igen.

SATC får mig att fundera så himla mycket. Dom tar upp många saker som även vi vanliga människor går igenom. Jag har gått igenom många saker som dom tar upp.
Men den snaste tiden har jag mest blivit deprimerad över det jag känner igen mig i. Men samtidigt är jag glad, då jag älskar att kolla på SATC.

Nej om jag ska ta mig lite saft och kolla på det sista avsnittet nu...

Varför målar inte jag längre?

Det är verkligen något jag har saknat. Jag tror inte jag har målat på riktigt sedan högstadiet.
Jag har verkligen försökt att uttrycka mig här i bloggen på olika sätt. Försökt att förklara hur jag känner i vissa lägen och så. Men jag har inte riktigt kunnat förklara det i ord. I kväll/natt så sa Maria något som fick mig att verkligen tänka.
Det är nog målandet jag saknar i mitt liv. Jag älskar ju verkligen att ta kort och fånga små stunder i mitt liv, men det är inte alltid jag får ut det jag vill ur mitt fotograferande. Vem vet? det kanske är mitt målande jag saknar?

Jag har därför nu bestämt att jag ska försöka sitta ner och måla när jag känner att jag vill få något sagt. Försöka få ner det på papper i form av färger. Visst kan det bli ganska mörka målningar just nu, men det kanske är det jag behöver?

Att få måla....

Helt slut

Jag har precis kommit upp till mina föräldrar. Ni anar inte hur trött jag är nu! Helt slut!
Inte nog med att jag hade på min jeans för första gången på tre månader så både regnade det och solen sken + att det mest är uppförsbackar dit.
Så jag är ganska varm och trött just nu...

Nej nu ska jag ta och gå ner och baka en liten kaka.


Kräftskiva ikväll

Nu har pappa varit här och hämtat mina kräftor och mitt vin. Jag ville inte riktigt ta med det på cykeln.

Tyvärr så har då mina kräftor inte tinat speciellt bra. Jag hade in dom i kylskåpet igår morse, idag är dom fortfarande frusna?! Dom var inte helt frusna, men ganska så...  Så jag tror mitt kylskåp är lite väl kallt. Pappa skulle ha dom i ett vattenbad så dom hinner tina ordentligt. Vi skulle äta vid 18-tiden ungefär. Så fyra timmar borde räcka ganska bra tycker jag.

Nej om jag kanske ska ta och hoppa in i duschen snart.
Ska upp dit lite tidigare så jag hinner baka en liten kaka. En supergod citronkaka!

Kvällens Film

Nu ska jag kolla på en film jag inte sett på evigheter! Var säkert tre år sen jag såg den, visst jag har sett någon snutt när den har visats på TV. Men det var länge sedan jag såg hela filmen.

Så nu har jag tre härliga timmar framför mig.... :)



Äntligen Helg!

Nu äntligen är det helg!

Ska bli så skönt att vara ledig i fyra hela dagar. Eller egentligen är jag inte ledig i fyra dagar då jag ska jobba extra på söndag mellan 16-21. Det är lite kris med personal i helgen och det behövdes en med insulindeligering till kvällen. Så M nästan bad på sina bara knän. I det läget kan jag inte säga nej. Behöver dessutom varenda litet öre jag kan få.

Hade egentligen tänkt åka till Sara idag, men eftersom jag inte mår så bra så har vi ändrat dag till Måndag. Lite tråkig, men jag vill inte riskera att något.

Nu ska jag ta och göra klat min lyxiga middag, en pastarätt man värmer på spisen och sen ska jag kolla på en film tänkte jag. Ska bara ta det lungt ikväll så jag orkar äta kräftor imorgon.


Sjuk och Trött

Jag är verkligen så extremt trött idag!
Nyser, snorar och är alldeles seg... Sov i ungefär 1½ timme efter att jag kom hem från jobbet.
Men andra ord... Jag är Sjuk. Inte jättesjuk, men ändå. Tycker inte om det.

Hoppas jag känner mig piggare imorgon. Sk alldeles strax gå och lägga mig, i hopp om att somna tidigt.

Ännu en liten bebis i familjen

Idag åkte jag och mamma hem till Jessica, Dejan och lilla André. Han var så liten och söt.
Här är iallafall några bilder från besöket...


Så liten och söt....





Jessica med sin son :)


Den lilla familjen



Jag och André



Han blev lite grinig efter ett tag när "moster" tog en massa kort...

Bilder från Kryssningen... ;)


Ledig dag

Ibland är det skönt att bara vara leig en dag mitt i veckan utan att sen jobba helg. Så mina planer för idag är att rensa lite bland mina kläder. Det är ett måste idag!
Sen när mamma slutar jobba vid 1500 så ska vi hem till Jessica och hällsa på. Hon har ju fått sin lilla André nu, har kommer vara så liten och söt.
Efter Jessica ska vi en sväng till IKEA. Jag är verkligen i stort behov av att åka dit. Behöver köpa lite småsaker samt kolla på en ny soffa.

Nej nu ska jag fixa lite kaffe.


Lägenhet!?

Nu har jag då fixat en lägenhet!
Blev inte den 2:an jag hoppats på, för den fanns inte längre. Den jag har fått är lite dyrare, 3741 kr/månaden. Den är på 59 kvm, precis som den andra jag kollat på. Men den har diskmaskin, inglasad balkong och duschkabin, vilket är tillval och därför lite dyrare.
Men det står jag ut med tills vidare. Jag får ju söka mindre lägenheter, inte mer med det.
Tyvärr så kommer jag inte alls få veta hur lägenheten ser ut förrän jag väl flyttar dit, då jag har lite svårt för att åka ner och titta på den.
Som det ser ut nu så är den min! Jag kommer få tillgång till den  den 1:a september, så jag måste ha någonstans att bo i typ två veckor, men det ska väl ordna sig.

Så jag är ganska glad just nu. Men har fått nt i magen... Allt känns så mycket mer verkligt.

Världens Chock!!

Jag fick precis världens chock!!

Antagningsbesked 2 får man mellan 6-8 Augusti. Så jag har inte brytt mig om att gå in och kolla på studera.nu. Men just nu ångrara jag att jag inte har gjort det tidigare.
För jag står som ANTAGEN!!

Jag har med andra ord kommit in i Skövde! Så imorgon bitti är det bara att ringa runt som en galning efter lägenhet.

Nu fick jag ont i magen... Ska jag fira med skumpa kanske?

Lyxproblem..?

Till att börja med kan jag berätta att jag blev riktigt glad idag på jobbet. A-C från våningarna under mig kom upp till mig och bjöd in mig på en tacos-kväll hemma hos henne på lördag. Låter riktigt roligt. Dock fick jag inte sprida vidare det då hon bara bjuder in dom hon tycker om, och jag är en av dom. Hur gulligt som hellst av henne, hon är så snäll. Men tyvärr så kan jag inte komma till henne på lördag.

Jag ska på kräftskiva hos mamma och pappa. Det är bestämt sen en tid tillbaka med tanke på att jag ska flytta och så.

Då kommer vi då till mitt problem.
Jag fick höra av en på jobbet att dom hade ätit några Kinesiska Jumbokräftor som hon köpt för 49:-. Kommer inte ihåg vart hon hade köpt dom, men har för mig att det var på Vi.
Jag har ju köpt mina Kinesiska Jumbokräftor på Vi. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra, ska jag chansa på att dom är goda och äta dom på lördag? Eller ska jag köpa ICA's Kinesiska Jumbokräftor som jag vet är goda?

Så jag bestämde mig för att äta mina Kinesiska Jumbokräftor som jag köpt på Vi...

Idag!  :)


Nu tackar jag för mig....


Lite trött idag

Måste erkänna att jag är ganska så seg idag. VI gick väl och la oss vid strax efter 3, tror jag. Så det blev ganska tidigt i säng.

Jag har tagit massor av bilder! En del riktigt bra, andra mindre bra... På en del snygga killar och en rikitg pudding. Men men... Dom snyggaste killarna är oftast riktiga svin eller upptagna.

Uppdaterar med bilder lite senare, nu ska jag kolla på tv ett tag.

Nu så...

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot Linda.

Varför?


För vi ska åka på Kryssning!!


Nyklippt och fin

Nu har jag äntligen klippt mig!
Så skönt att få fixa till det lite. Jag lät frissan klippa upp det lite, först hade jag inte tänkt göra det. Men sen så bestämde jag mig för att låta henne göra det.

Så nu ska jag bara tvätta det och sen fixa iordning det själv. Det ser ju aldrig ut som när frissan stylar det. Spännande spännande...


En lång och jobbig dag

Nu är den här långa dagen äntligen slut!

Har varit så lång, dryg, varm och jobbig. Det var riktigt varmt och klibbigt på jobbet. Kaos vid middagen då en kom hem från sjukhuset, bara för att det var lite rörigt (tack vare min extremt virriga kollega) så blev två boende skitgriniga. Det gjorde ju inte det hela bättre.

Nu är jag iallafall hemma från att ha ätit middag hos mina föräldrar. Grillad oxfilé, sallad och vin. Inte helt fel.
Ska väl gå och sova alldeles strax har verkligen varit en jobbig dag, sen ska jag ju upp tidigt imorgon. Men det är för en bra sak, så då känns del lite bättre.


Natti Natti!

Tidig Morgon!

Idag har det verkligen hänt något otroligt!
Jag vaknade av mig själv vid kl 7 ungefär och var utvilad!? Då ska jag även tillägga att jag somnade vid 00.30 inatt.

Så jag vette sjutton vad det är med mig. Vaknar av mig själv så tidigt? Något som inte stämmer här...

Men men jag är glad för det. För jag har haft tid att göra iordning salladen ordentligt, har med mig räkor och kräftstärtar också :) Så gott så!

Nej nu ska jag ta och borsta tänderna och bege mig mot jobbet.

RSS 2.0