Tisdag...

Nu äntligen är det sista natten hos mina föräldrar!!
Imorgon efter jobbet åker jag ner till Skövde för att packa det allra sista innan flytten. Har lite blandade kännslor inför att åka ner dit. Hade jag fått bestämma så skulle någon annan fått åka ner dit och fixa allt. Men men...
Jag har iallafall min kamera nu =)

Det har blivit så mycket annat som är jobbigt just nu, eller mycket och mycket. Det är en väldigt jobbig situation på jobbet nu. Jag trivs verkligen inte alls! Från att ha varit så glad över att vara tillbaka till att bara vilja krypa in i en håla någonstans på en vecka. Efter helgen känns det inte bra där, gårdagen var okej. Men idag var det hemskt!
Jag ville bara skälla ut dom! Dom vet hur läget är på 5:an, men ändå skulle dom båda ner på 4:an och lämna mig själv. Jag var så jävla nära att bara skrika på dom! Men hade jag börjat skällt på dom så hade tårarna kommit... Hela dagen har varit riktigt jobbig.


Om jag kanske skulle försöka sova lite? Kommer bli tufft imorgon också, alla som inte vet hur det var på båten. Jag kommer då inte prata med dom i onödan. Hur ska jag orka?
Känner jag mig själv blir det chips på centralen som får följa med ner till Skövde, men det är just det beteendet jag behöver bli av med. Jag som äntligen börjat fått in ganska bra matrutiner.


Blev inte riktigt det glada inlägget jag började skriva på....
 

Låtar

Lite låtar då...

Först har vi Måns. Måste säga att han verkligen är så lik en gammal klasskompis till mig, en del drag är verkligen på pricken lik honom. De roliga i det hela är att min klasskompis morfar bor på mitt jobb, och jag ser verkligen min klasskompis i honom. Så jag sköter om en gubbe som påminner om en gammal Måns Zemerlöw :P
Låten påmminer mig även om Maria, hon har alltid gillat Måns. Så när jag hör Måns kommer jag att tnka på Maria och Cara Mia.




Sen har vi även en låt som verkligen betyder så mycket för mig!! Vet inte hur många gånger jag och Linda har lyssnat och dansat till den här låten. Nr jag hörde den på kryssningen i fredags önskade jag bara att jag var där med några andra.



Nu är den beställd!!

Nu har jag äntligen beställt en systemkamera!! Som jag har längtat!!

Vet inte hur länga jag funderat och velat om det. Men nu är den beställd! Eftersom jag inte längre har planer på att åka utomlands så kan jag med gott samvete beställa den. Jag hade nog beställt den iallafall, men kankse inte redan nu. Den fanns på lager så den borde packas och skickas imorgon och jag borde kunna hämta ut den på tisdag...






Hoppas den kommer på tisdag, Hoppas Hoppas Hoppas!!

Helgen 24-26 April

I fredags åkte jag då på kryssning med två från mitt jobb. Till en början var det jätteroligt. Men ju mer tiden gick så kännde jag mig som ett tredje hjul, nu ska ni inte komma och tro att det var mitt fel. Jag verkligen försökte prata med dom hela tiden, men dom viksade till varandra och skrattade hela tiden. När jag frågade vad dom skrattade år så kanske pekade dom på någon eller sa att han som gick bakom dig... Så var det nästan hela tiden. Inte så roligt, dom gick även själva och åt frukost vid 8 tiden bara för att dom inte kunde sova.
Så med andra ord så var kryssningen sådär. Som ni ser på bilderna så står dom ihop hela tiden och jag själv... Vi tog en usel bild med oss tre på.

     

     



I lösdags så åkte jag och Linda in till stan. Vi var och såg på RAW Comedy Club. Så roligt! Vi har ju längtat efter att se Magnus Betner i evigheter, men han var faktiskt tråkigast måste jag säga. Bäst och snyggast var nog Mårten Andersson, även Robin Paulssonvar riktigt roligt och den brittiska kvinnan Jo Caulfield.
Men det som hände efter RAW har jag ingen lust att skriva om... Jäva Stockholms Parkering och Securitas säger jag bara!! Sen att jag träffade en skräckfilmshäst gör ju inte saken bättre.



Innan jag åkte till Linda i lörsads så var jag även en sväng hos Ari&Tuija och där var även lilla Emil. Han är så lik sin pappa! Han är även världens lugnaste bebis och förflyttar sig på ett så coolt sätt. Han likson ställde sig dubbelvikt eller på alla fyra rättare sagt och sen på något sätt satte sig mer åt det hållet han ville. Så förflyttar han på sig istället för att krypa.

     


Idag var jag ochså en stund hos Linda, drack lite kaffe, pratade med Linda, Tomas, Jim, Robin och Elina. Måste säga att Elina hade världens gulligaste klänning. Förutom Elina så bjuder jag på några härliga sommarkännslor-bilder.

     

  

Torsdag 23 April

Jag var som tur var inte 1a på lägenheten. Då slipper jag oroa mig om det över helgen. Vill ju ha en större lägenhet, men den känns som att den är på helt fel ställe. Jag skulle inte trivas där.

Ska vara så skönt att få vara ledig  i två dagar. Men jag ska väl inte klaga, har ju redan varit ledig i två dagar och jobbar bara torsdag och fredag. Kommer ju dessutom gå tidigare från jobbet imorgon :)

Hoppas verkligen det blir en bra helg.
Cinderella imorgon och Magnus Betner på lördag. Lite synd att jag inte frå träffa morbror, men han kommer över snart igen hörde jag rykten om.

Om jag skulle ta och lägga mig kanske? Skulle behöva duscha innan jobbet imorgon, vet inte hur det blir med duchandet på båten.





Tänkte bara uppmana folk om att läsa en text två gånger innan dom komenterar!
Sen så tänker jag även ta bort alla komentarer där det står Anonymt. Har någon missat skriva i namn och jag vet vet det är så låter jag det vara kvar, jag känner igen vissa ip-nummer.
Är less på folk som skriver saker som dom inte har någon aning om bland komentarerna.

Tur eller otur?

Jag har verkligen otur vad gäller lägenheter just nu! Jag sökte en lägenhet i centrum, en stor 1:a. Men jag vill egentligen inte ha den lägenheten. Den är vänd åt fel håll. Det är kvälls sol där, bara kvälls sol!
Trots att det var 66 sökande så är jag en av dom 5 som får hem papper. Jag lovar... bara för att jag inte vill ha lägenheten så står jag säkert 1:a... Så nu får jag inte säga nej till någon lägenhet igen i så fall.

Onsdag 22 April

Jävla skitmöte!!
Det var nån tjej från kommunen som var där och pratade om miljöfrågor. Hon pratade i ca 30 minuter... Hon pratade om massa olika saker, men det hon ville komma fram till egentligen var att berätta att hon finns.
Det var hon och sen det samma gamla vanliga pratet om schemat, helgbemanningen och vikarier.
Helt värdelöst APT-möte!! 


Förutom mötet fick jag veta en jätterolig sak angående en kompis till mig. Vill inte skriva för mycket här, hon får berätta om det i sin blogg själv först. Det är iallafall jätteroligt för henne!

Kan även berätta att jag ska köpa en systemkamera :)
Först hade jag inte tänkt det, men nu när jag inte ska till Mallis så har jag råd med den. Min Mallis resa har lite att göra med min kompis, eller Mallis resan som inte blir av. Jag får nöja mig med Rhodos nästa sommar istället.

APT på min Lediga dag

Idag har chefen sett till att vi har ett obligatoriskt APT-möte för hela huset. Så jävla tråkigt!!
Jag måste gå in och vara på jobbet mellan 13.30-15.00 på min lediga dag. Hon godknner inte heller att man har en ledig dag som ursäkt för att inte komma.
När jag har ledig dag vill jag ju kunna hitta på saker, som att träffa dom få kompisar jag har. Jag vet tex att Sara har ledig dag idag. Hade varit roligt att träffa henne istället.

Ne om jag kanske skulle klä på mig och börja göra mig klar... Ska åka ner med mamma som börjar jobba kl 13.




Som lovat... lite av shoppingen

Här är några av de saker jag köpte igår. Blev inte så bra bilder, men jag orkade inte håla på att ta om och greja.


Först har vi två klänningar från Kaphal och Lindex


Två tunicor från Gina Tricot, köpte även svarta och mörkblå leggings där.



Det blev även ett par skor från Sko Punkten


Sen köpte jag två lyxiga lakan från Hemtex, dom hade rea. Samt badrumsmattor i samma nyans som mitt duschdrapperi. Från Lindex fick jag även med mig ett par mörkblå jeansLeggings.

Så nu är jag fattig...

JÄVLA SKIT FÖRETAG!!

Det är meningen att jag och två till från jobbet ska åka på en kryssning på fredag. Vi hade bokat en A-hytt men fönster och allt. Vi hade även bokat in så att vi skulle äta på buffen kl 19.00.

Men dom jag ska åka med var lite tveksamma till priset, så jag bokade en ny hytt för att kolla priset om dom tyckte att den summan var bättre. Det var en B-hytt och buffen var kl 20.30. Så det är inte lika attraktivt. Skillde dessutom bara 50 kr.

Nu när jag skulle boka av B-hytten så finns tydligen inte min A-hytts bokning kvar!?!
Det är någon idiot som sitter och kollar bokningarna och då sett mitt namn på två bokningar och därför bokat av den första (A-hytten)! Så helt plötsligt står vi utan någon som hellst hytt!!

Jag bokade snabbt upp den sista B-hytten som finns och buffen kl 20.30 och sen ringde jag till företaget. Hon i telefonen var lite sådär otrevlig. Sa att man typ få skylla sig sjlv om dom upptäcker att man bokat två hytter på samma resa. Men då kan jag tycka att dom borde höra av sig till kunden i fråga och kolla upp det!
Så hon kanske skulle kunna ordna att vi får äva vid 18.30 istället. Hoppas jag verkligen! Nu blev resan då 50 kr billigare, men vi får ju inte den bra hytten. Jag ska kolla med mina kollegor om vad dom tycker om saken.

Jag är riktigt arg på företaget nu!! Har fan ingen lust att åka med dom längre!!

Tisdag 21 April

Nu sitter jag här alldeles nyduschad och nyrakade ben, helt underbart.
Egentligen hade jag velat ligga i en fotölj och bara dega hela dagen, men ska man till  kiropraktorn så är det värt besväret att duscha innan :)

Ska bli så skönt att få min rygg tillknäckt! Behövs verkligen!

när jag kommer tillbaka kan jag kanske lägga upp bilder på allt jag shoppade igår...  Är riktigt fattig nu, handlade upp mina kryssningspengar igår. Men men... vad gör man inte när man ser en jättefin klänning?

Nytt jobb vore något

Jag vet inte om det är för att jag inte helt kommit in i jobbet eller om det är för att jag verkligen inte passar för mitt jobb (kroppsmässigt).

Jag har så ont i ryggen!!

Har iallafall två låsningar just nu, kan vara tre. Inte så skönt. Kan inte riktigt räta ut ryggen ordentligt när jag står upp. Skulle verkligen behöva ett jobb sominte är lika påfrestande för kroppen. Jag gillar ju jobbet och så, men inte min krpp.

Ne nu ska jag sova så jag kan avsluta min mördarhelg. Tack och lov har jag en kort dag imorgon.

Operation Vin

Ofta när jag dricker 1-2 glas rödvin på en kväll så brukar jag bli sååå trött!!
 
Har tagit det förut någon gång bara för att jag vet att jag måste i säng tidigt. Andra gånger när jag även varit sugen på ett glas vin så har jag däckat en timme senare ungefär.

Men inte idag!!

Jag hade hoppats på att ligga och sova redan nu. Men nej! Jag känner knappt av dom här två glasen rödvin jag har druckit. Vilket innebär att jag kommer få igga i sängen ungefär en timme innan jag somnar till något dåligt på tv. Så drygt!!

Det kommer iallafall bli en lång helg för mig. 7-21 imorogn och på söndag sen även 6.45-13 på måndag. Peter kommer få köra runt mig i en rulstol på måndag... *asg*


Lite sent... Men vem bryr sig?

Här är då lite bilder... Bättre sent än aldrig heter det väl?

Känner att jag inte riktigt har ork eller lust att skriva något vettigt just nu, det är en lång och tuff vecka på jobbet nu.


  
En idiot badar på Långfredagen...

     
Jag och Maria på Biffen, då vi tog några öl/cider


     
Påskkärringen Elina och Häxan Linda


     

       

Grillning och första gången vi åt ute för i år :)


Påsken i Bilder

Jag hade tänkt lägga upp en massa bilder här från hela helgen...
Elina som påskkärring, En cider med Maria,  första grillningen och då vi satt ute för första gången och åt... Något åt det hållet.

Men det sprack då jag kom på att det var den andra datorn jag förde över bilderna till. Så det får vänta tills imorgon. Orkar inte byta dator.

En orättvis värld vi lever i

Världen är väldigt orättvis!!
Jag har en gamal klasskompis som fick barn ungefär samtidigt som Linda. Hennes som fick cancer besked i sommras, varje förälders mardröm. Nu har cancern kommit tillbaka i den lille killen. Det handlar bara om dagar kanske timmar...

I den här kamen om att lille Victor ska få ha det så bra som möjligt sin sista tid i livet så får han inte vara hemma. Håbo kommun ger inte vård i hemmet, det tycker jag är riktigt dåligt! Alla ska om dom vill, få dö i sitt hem. Jag tror att det även är viktigt för föräldrarna i det här fallet att få ha sin son hemma den sista tiden.

Artikel från Aftonbladet

Jag har följt Victors kamp nu ett tag... Är så sorligt att en så liten pojke inte får chansen att leva. Även om jag och hans mamma kankse inte var dom bästa kompisarna i skolan, så tänker man ändå lite extra på henne och det hemska hon råkat ut för.

Påskkärringar... humm...?

Jag vet inte vad jag ska tycka om dom.

Visst det kan vara gulligt att barn klär ut sig till påskkärringar och knackar dörr för att ge bort påskkort. Det kommer jag ihåg att jag gjorde. Vi satt och gjorde massor av kort med kycklingar, påsskärringar och annat skoj på. Dom gav vi till alla vi knackade på hos och fick godis om dom hade, vi gick alltid på långfredagen hemma hos farmor.

Idag när pappa låg och vilade och jag precis var på väg ut så knackade ett gäng killar på. Jag höll precis på med mina bökiga skor så jag kunde inte öppna på en gång. Medans jag satte på mig skorna så han dom ringa på ett antal gånger. Sen gick jag och hämtade godiset, när jag kommer tillbaka hör jag en kille säga: Kommer dom snart så vill vi ha pengar! Dom tar sån tid på sig. Sen säger en annan att dom ska gå nu, medans den tredje ser att dörren inte är låst. Då ringer dom på som galningar, knackar och skriker om att dom vill ha pengar.

Allvarligt?! Vad är det med dagens ungar?? Dom var dessutom knappt utklädda, hade typ en hatt och två prickar i ansiktet med vanliga kläder. När jag sen två minuter senare åkte iväg såg jag granntjejen gå iväg med några kompisar. Dom hade också vanliga kläder på sig och varsin påse i handen. Ingen hade klätt ut sig.

Efter att jag kommit hem har sammanlagt 4 tjejer knackat på som åtminstone varit lite utklädda och som sagt glad påsk. Pappa gav dom några godisar var, det hade nog jag också gjort. För dom var så små och söta. Kan inte ha vart så gamla inte.

Men jag tycker fortfarande det är tråkigt att det har blivit sån mani på att få pengar och att alla barn ska ha. DOm ska ha godis och pengar utan att ens behöva göra ett litet kort. Lite fel tycker jag. Samma sak på halloween, då klär ju barn inte heller ut sig längre. Dom ska bara ha godis eller helst pengar.

Måndag 6 April

Nu så har påsk veckan börjat. Den här veckan är för mig ganska så lugn, jobbar fyra dagar sen ledig fyra dagar. Inte helt fel. Sen så slutar jag även kl 13.00 på torsdag och börjar först kl 13.00 på tisdag. Inte alla som får vara så långledig överhelgen. Men tyvärr så får jag ju ingen ob från någon dag. Det är jävligt tråkigt.

Idag efter jobbet var jag hemma hos Linda en snabbis. Kollade på medans hon och Tomas skruvade ihop Lindas nya utemöbler. Så här är fina bilder på det :)





Visst är dom duktiga :P

Badkaret

Detta är berättelsen om bubbelbadkaret som mina föräldrar har köpt.

Först velades det fram och tillbaka om dom skulle köpa det då säljarna höjde priset,
men efter mycket om och men så fick dom badkaret för första summan.

Då har badkaret kommit hem till föräldrarna.



Badkaret kom in i huset och upp till badrummet redan efter två dagar.



Efter att elektriker och rörmokare varit där och tittat så har det kommit in massor av verktyg in i badrummet... men så mycket mer har inte hänt efter några dagar.



Efter ytterligare någon dag har både rörmokaren och elektrikern varit här och arbetet. Elektrikern blev klar ganska snabbt. Men rörmokaren lämnade jobbet halvfrädigt.



Vem vet när badkaret är färdigt för att användas?Kan dröja veckor...
Rörmokaren är inte den snabbaste alltid.

Så härligt med sol och värme!

Idag har jag suttit i solen ett tag på dan... Hur underbart som hellst!!
Vid halv 3 tiden så visade termometern ca 34-35 grader varmt. Inte illa.. :) Ja den var i solen då, tror det var runt 16 grader på baksidan som hade skugga.
Så lite färg har jag fått på kinderna. Känns lite bra med tanke på att all färg från Thailand är borta vid det här laget.




Nu ska jag iväg till Linda och ha en myskväll med Kina-mat och någon film!
















 

Så trött, så trött!

Jag förstår verkligen inte varför jag är så trött hela tiden!?!

Igår somnade jag första gången vid 21.30!!
Senast det hände hade jag feber och var jävligt förkyld. Men igår så var Kristian här med sin kompis och dom höll på i badrummet och pratade med pappa. Eller dom skrek i trappen. Så jag vaknade...
Men jag lyckades iallafall somna innom en timme igen.

Så vid 22.30 sov jag garanterat! Undrar om jag inte sov redan vid 22...

Funderar seriöst så att gå ner och plocka ihop maten så jag kan äta den imorgon (egoistisk javisst) och sen sova. Bara för att så kommer jag piggna till så fort jag närmar mig badrummet...

RSS 2.0