Kvällens Bravader!!


Här kommer jag tillbringa min kväll!! :)




 




Kanske dax att hoppa in i duschen och förbereda sig lite?
Ska hinna kolla på lite innebandy först också.

Har man inget bättre för sig...

...Så kan man kolla hur man på ett ungefär skulle se ut i olika glasögon!

Här är resultatet:


 

 


 

Vad tycker ni?
Jag funderar lite på att skaffa nya läsglasögon, men dock inte några av dessa par. Men lite inspiration har jag fått av dessa Prada, Dolce&Gabbana och vad den nu mer var för märken.

Dagens dilemma

Ska jag sitta här hemma och vänta på att mamma kommer hem och först då åka ner till jobbet. Eller ska jag ta en buss ner så att jag tar bilnyckeln av henne där och sen går och solar innan jobbet?

Det vore riktigt härligt att få ligga en stund i solariet och få lite terapi :)



Resultat av shoppingen

Gårdagen blev en rätt bra dag. Jag köpte glasunderlägg på Mique, där jag hade presentkort.
Sen blev det en lilarutig skjorta och en tröja på H&M, en typ jacka på MQ som man kan ha i sommar och även när man går ut på krogen vintertid, samt ett Bronzing Powder på Make Up Store. Det jag skulle köpa på Gina Tricot fanns inte i den färgen jag ville ha...

Sen så blev det ingen bio heller. Gick inte någon film vi ville se vid den tiden vi ville. Så vi roade oss med att gå i lite fler butiker istället :)





Dagens schema

Idag har jag ett fullspäckat schema. Föst ska jag in till stan för att gå på dom här butikerna




Sen ska jag åka till Spånga och träffa Sara, då ska vi åka till Kista och äta något och kanske kolla på någon film. Blir en toppendag tror jag :)


 
Drottning gatan & Kista Galleria


 


Några bilder från helgen

Jessica tyckte att jag skulle ha upp några bilder från helgen.
Så här är några bilder från i fredags när vi åt på Viña.


André & Jessica


Några av domyngre kusinerna och Ida


Tommy, Anne, Ari & mina föräldrar


Svenne, mina föräldrar, Tula, Arto & Anita


Jag & André


Gott med fingrar...


Finbesök

Idag eller ikväll så ska vi träffas 22 personer från mammas sida för att träffa den här galningen och äta middag. Han är på besök från Finland med sin nya tjej... Eller heter det tjej när hon är snart 50 och han är 45?


Alla BarnHjärtans Månad

Eftersom jag tog ett litet uppehåll nu i februari har jag inte hummit skriva om något som berör mig i allra högsta grad. Nämligen Alla BarnHjärtans Månad, Februari.

______________________________________________________


Varje år föds 1000 barn med hjärtfel i Sverige. Barnens hjärtsjukdomar kommer ofta i skuggan av de som drabbar vuxna. Därför sätter vi alla små hjärtan i centrum under februari. För tredje året i rad ägnar Hjärt-Lungfonden februari månad till att samla in pengar för att fler barnhjärtan ska få chansen att klappa längre. Satsningen blir större och större för varje år.

2007 var första året då Hjärt-Lungfonden utnämnde februari till Alla barnhjärtans månad. Då samlade vi in fem miljoner kronor till en barnkardiologisk forskartjänst på Umeå Universitet. 
 
Förra året, 2008, fördubblade vi satsningen och satte målet till 10 miljoner kronor för att kunna utrusta Stockholms, Göteborgs och Lunds barnhjärtmottagningar med varsin toppmodern 3D-ultraljudsmaskin. Vårt rop på hjälp och stöd uppmärksammades. Målet inte bara nåddes - det slogs med ytterligare 5 miljoner kronor som kunde delas ut till forskningsprojekt kring medfödda hjärtfel! Tillsammans med alla engagerade givare och samarbetspartners lyckades vi också synliggöra hjärtebarnen och lyfta denna viktiga fråga i samhället.

Årets insamling fortsätter i stor skala, med målet att samla in 15 miljoner kronor till fyra forskartjänster helt inriktade på barns hjärtsjukdomar. Forskningen på barnhjärtan är sedan länge eftersatt, det vill Hjärt-Lungfonden tillsammans med svenska folket ändra på!

Ge fler barnhjärtan chansen att klappa längre!
Stödj Kampanjen!


Dessa pins kostar 25 kr och säljs bland annat på Gina Tricot och Hemtex. 

                         

______________________________________________________



På Hjärt - Lungfondens hemsida kan du även läsa om årets pins, om olika hjärtsjukdomar och om andra hjärt - lungsjukdomar, som även behöver pengar till sin forskning. 
Här är en bild på när jag är nyopererad för mitt hjärtfel.

                         

Onsdag 18 Februari

Jag är fortfarande lite velig på om jag vill fortsätta blogga... Eller jag vill nog, men jag vet inte riktigt om vad jag ska skriva. Det känns som om att jag inte riktigt kan skriva det jag vill.

Just nu är jag i en jättesvacka och det känns som att många tycker att det är bara att ta sig ur den. Men det är inte alltid så lätt, speciellt inte när jag är i den situationen jag är i. Det känns som att så mycket bara går emot mig, det enda som går åt mitt håll på minsta lilla sett är att jag får tillbaka jobbet. Men med en ny rad, nya helger , nya att jobba med hela tiden och som det ser ut nu alldeles för mycket kvällar. Inte helt okej det heller...


Nu är jag i Skövde några dagar. Några av anledningarna är för att tömma brevlådan, plugga och låtsas gå i skolan.
Min så kallade släkt ska inte ännu få veta att jag hoppar av. Så är det någon i min släkt eller någon som känner någon i min släkt. Snälla, säg inte något till någon! Dom jag har berättat för personligen vet varför dom inte får berätta vidare.


Om jag skulle ta och äta lite clementiner i hopp om att förkylningen hinner bli lite bättre innan fredag.

En Bild





...

Anledningen till att dom närmaste typ 7 månaderna kommer bli förjävliga är för att min idiot till bror har tackat nej till en lägenhet. Så jag kommer vara tvungen att bo hemma hos mina föräldrar där jag egentligen inte får plats. Jag har en säng ja, men det är allt. Jag har ingenstans att ha kläder, inte en enda möbel får plats eller ens möjligheten att kunna prata i telefon Då mamma och pappas hus är extremt lyhört så har jag två som ska fråga ut mig om vem och om vad jag pratat med och om. 
Jag skulle kunna säga upp Kristians kontrakt, men då har jag ingen som hjälper mig att flytta och halva släkten som kommer vägra prata med mig för att jag slänger ut Kristian.


Nu tror jag att jag skiter i bloggandet ett tag framöver....

Inte någon idé

Jag skulle så gärna vilja skriva om hur jävla skit allt är just nu!
Men det känns som att det går inte, man verkar inte få tycka att allt är skit. Alltid är det någon som ska hålla på och säga åt en att skärpa sig, nån som säger att det finns dom som har det värre, du har ju din vänner... osv...

Känner man att just nu går allt bara neråt, jag har inte alltid mina vänner och verkligen inget går som jag vill på minsta lilla sätt och dom närmaste 7 månaderna ser ut att bli förjävliga... det går tydligen inte att skriva om hur man känner eller tycker om det.

Så Typiskt!

Inte nog med att jag har ont i halsen och är trött...

Nu har jag även feber!! Just nu är det verkligen toppen att vara mig! Eller inte....

Har en kännsla av att jag inte kommer kunna jobba imorgon,
jag som behöver varenda öre jag kan tjäna in.

Vad det brinner i Bålsta nu förtiden

Inte nog med att det har brunnit på jobbet. Som kunde ha gått riktigt illa.
Så har det även brunnit i lägenheten under den jag bodde i Fagerdal. Så enligt unt.se så har E's lägenhet rökskadats. Han vägrade prata med mig på msn, så jag vet inte riktigt vad som har hänt och hur pass skadad hans lägenhet är.

Men det har brunnit i Båslta i två lägenheter som jag mer eller mindre har koppling till under en veckas tid. Helt sjukt!

Hemma från Thailand... :(

För dom som inte visste så är jag ju hemma igen...

Känns inge vidare att vara hemma igen.Hade gärna varit kvar 2-4 veckor, men då att någon rolig människa hade kunnat kommit ner och åkt runt lite med mig.
Så är det någon som vill åka runt med mig i Thailand en 4 veckor nästa vinter?? Säg bara till!

Här är Några bilder. Har laggt upp närmare 60 bilder på Facebook, så vill ni se fler kolla där.


     


     

  


Känns redan som det var en evighet sen jag var där...

Imorgon ska man till jobbet igen och jag har en känsla av att jag får jobba några dagar för dom som var med om branden. En hemsk historia det där, kunde har slutat mycket värre än vad det gjorde.

Jag vill tillbaka till Thailand NU!!

RSS 2.0