Snygga Grannen...

Nu har jag hälsat på min snygga granne...
Eller granne och granne, han bor på gården brevid och har sin tomt mot min... Han hade en tjej där hela tiden föut, men hon har inte varit där på länge nu. Blommorna i fönstret är borta. Vem vet... man kanske ska kolla om han har en flaska vin att låna ut någon dag?
Måste ju se om han har trummor som jag tror, jag vet att han spelar guitarr :)

Topless!

Nu på eftermiddagen har jag legat och solat i poolen i ca en timme. Hur skönt som hellst! Blev dock lite skrynklig på händer och fötter, men det är sånt man får ta.
Efter att ha legat i kanske 5 min så tog jag till och med av mig överdelen på bikinin! Den ni! Så jag låg topless i en timme ungefär, hade inte gjort det om jag legat hos mig. Här hos mamma och pappa är det näst intill helt insyns skyddat på baksidan, en granne kan se en om dom står på en speciell plats på deras altan eller om dom står i fönstren på övervåningen. Idag höll dompå att skruva ihop en hammock, så det känndes säkert.

Om jag skulle gå ner och sola ryggen lite också? Väntar på att Linda ska höra av sig, bäst att passa på med solandet innan hon ringer.


Första gången...

Idag är nog första gången någonsin min lägenhet är varm!
Den brukar alltid vara så svalt och skön, men inte idag tydligen. Kan ju vara så att den härliga värmen som varit nu i ett antal dagar lyckats komma in hos mig. Inte ens golvet är svalt.
Har för tillfället ett fönster öppet, det är kanske 2-3 grader svalare ute. Men jag vågar inte ha det öppet inatt.

En kall dusch kanske vore något innan man går och lägger sig?

Poolen!

0-37d9839e7c2dc967ecca028c10d66b71.png

Kolla varifrån!

Poolen!


Min Pool!


Nu ska jag upp till Skörby och fixa till min pool!
Ja jag har köpt en pool, de ni! Kanske mobil bloggar en bild på den sen...


Bättre sent än aldrig...

Här är lite bilder från Midsommar ;)
Resten av bilderna finns som vanligt på Facebook för er som inte sett det ännu.



Pictures

Lite bilder från helgen...

Jag smygfotar Maria


Suprise!





Så här varmt var det idag vid 11.41, i skuggan!! (Klockan går fel med en timme)


ÄNTLIGEN!!

Nu äntligen ska vi åka till Kolmården!! Som jag har längtat! Vi sa först att vi skulle åka nån gång i Juni, men Juni har inte riktigt passat. Så nu blir det Juli i stället. Rättare sagt 4:e Juli. Vilket är nästa helg.
Ska bli så skoj så!! Jag vet dock inte riktigt vilka som ska åka... Men jag vet att det är Jag, Linda, Elina och Robin.


Förra gången vi åkte var Linda så här stor och fin om magen :)
Det är hon inte den här gången, vilket hon är glad över.




Men istället kommer vi ha fullt upp med att jaga den lilla busungen som låg i hennes mage då.
Vilket jag tror kommer bli jätte roligt!! :)



Sällskap i Duschen...


Nu ska jag till M och vara lite sällskapsdam.
Det går tydligen inte att duscha ensam.

Solen!

Tänk om man kunde få njuta av solen fullt ut! Det skulle vara så underbart!
Men men... Så blir det när man äter penicillin, måste ta det lite lugnt med solandet. Sen så har jag heller ingen ork riktigt att vara en hel dag i solen.

Men lite ska jag njuta idag iallafall!

Tjejfilm!

Jag, som så många andra filmer älskar tjejfilmer! Som Titanic, PS I Love You, The Holiday, Dirty Dancing mf... Idag så jag och Maria ännu en tjejfilm, som jag inte ens viste om fanns för några dagar sen. Systrar i Jeans - Andra sommaren! Jag har verklgien hoppats i evigheter på att den skulle komma, men jag gav upp att hålla utkik efter den för några månader sen. Tror ni inte den släpptes på DVD i Januari?

Den var iallafall bra, en väldigt bra uppföljare av Systrar i Jeans. Så gillar ni tjejfilmer, är det stor chans att ni gillar dessa två filmer också. Jag fastnade för första boken, så när som hellst får jag hem den 4:e och sista!

 


Nu ska jag gå i säng för den här gången... Är så trött! Trots att jag sov länge i morse och sov middag vid 4 tiden. Men men... jag är ju inte pigg från febern och svinkopporna ännu.

I väntans tider, igen?! Shit!!

Jag tror det var igår som Linda skrev om att hon längtar tills hon och Robin skaffar ett syskon till Elina. Vad kul att dom går i dom tankarna tänkte jag, sen så fortsatte jag läsa någon annans blogg.

Men sen så slog det mig!

Linda och 2 barn!? Hur konstigt kommer inte det kännas? Jag har precis vant mig vid att hon faktiskt har ett barn. Jag kommer ju bli så glad den dagen hon berättar att hon ska ha en till bebis, men samtidigt kommer det kännas så stort!
Samma sak med Jessica. Den dagen hon skaffar ett andra barn kommer också kännas så konstig. Det är ju en jätterolig grej, barn är ju det bästa som finns! Men det känns ännu mera vuxet med 2 barn på något sätt.

Sen har vi ju Maria och Sara, dom som inte har barn. Det kommer ju också kännas hel skummt när dom kommer och säger att dom ska ha barn. Eller det vet jag ju inte. Dom kan ju ha berättat att nu ska vi försöka skaffa ett barn. Men själva grejen, jag tror ni förstår vad jag menar. Eller?

Så alla där ute!! Berätta om era framtida graviditeter i god tid! SÅ jag hinner vänja mig vid tanken om ett barn till eller erat första! Jag kommer garanterat skrika ut till världen när jag är gravid, eller kanske inte till alla på jobbet riktigt direkt. Men ja ni förstår, alla mina nära och kära :)


Michael Jackson död!?

Nöjessajten TMZ och tidningen OK medelar tydligen att King of Pop har avlidit i en Hjärtattack 50 år gammal.
Frågan är... Stämmer detta tro?
Skulle verkligen inte förvåna mig.
Men samtidigt är det väldigt sorligt.. Han har ju gjort så otroligt mycket bra musik!



Helt slut i kroppen!

Jag är verkligen så trött just nu!
Har roat mig lite med Jessica, André och Maria nu på eftermiddagen. Vi gjorde inget speciellt så, satt mest stilla och gick på ica ungefär. Men jag är så trött.

Sekunderna efter att Jessica och Anne åkte iväg så somnade jag. Satte på mobilen för att inte sova för länge... Men dom 20 minuterna jag sov, dom gjorde susen. Så nu är jag inte lika trött längre.

Fick förresten ett väldigt fult samta av chefen idag... Orkar inte ens gå in på vad det handlar om. Men hon trodde väl inte riktigt på att jag är sjuk och tycker att jag ska jobba helgen. Men hur ska man orka jobba en 7-21, 7-21, 7-13 helg när jag knappt orkar umgås med två personer i 3-4 timmar?
Dessutom mår jag lite illa av Heracillinet, så det är inte så skoj att böja sig ner, vilket jag måste göra hela tiden på jobbet och lukter på det.. Funkar inte så bra.
Kände även lite extra slag idag när jag stod stilla i centrum! Det om något visar att jag inte mår bra, får jag det av att gå i centrum lite så hur mycket extra slag skulle inte mitt hjärta slå på jobbet då?

Nej om jag ska försöka äta lite mat kanske?

Svinkoppor!

Visst låter det vidrigt!?

Men det är inte så farligt som det låter. Jag/vi har fått en ganska lindrig variant. Har man riktig otur kan man få världens största och variga koppor. Mina är inte ens lika stora som mina myggbett. Kan även medela att mina inte smittar. SÅ jag kan fortfarande umgås med folk. Det enda är väl att jag kan ha lite feber till och från i några dagar till, om den inte gått över om 4-5 dagar så ska jag åka in till Lasarettet igen.
Måste säga att läkaren jag träffade var riktigt bra. Jag fick först dra upp tröjan och visa mina utslag på ena flangen och sen dran ner byxorna och visa dom nya på rumpan (ja jag fick några där idag). Sen sa hon att det var svinkoppor och förklarade varför jag fick den medicinen jag fick. Till sist svarade hon på mina frågor och önskade mig lycka till och att jag skulle krya på mig. Så då var det bara att åka till Apoteket i stan och hämta Heracillinet.


Den högra tabletten är Alvedon, så Heracillinet är en stoor tablett!


Denna underbara temp hade jag idag på eftermiddagen.
Inte undra på att jag hade svårt att gå och fokusera...

Utsalgen!?

Nu vet jag kanske varför jag mått så som jag gjort idag. Det är nån sorts infektion, förmodligen. Vi är ganska många från helgen som fått lika dana utslag. Jag, Sara ( vi har haft feber idag), Henric, Emma, Christian och Anette. Så något är det ju.
Jag kommer iallafall vara hemma imorgon och på torsdag, även om jag inte har feber imorgon. Vill bli av med utslagen innan jag jobbar på för fullt. Har varit riktigt jobbigt att jobba idag. Har mått så dåligt! Har ett antal gånger varit tvungen att luta mig mot en vägg för att inte ramla ihop. Nu i efterhand så tror jag att jag hade ganska hög feber ett tag, eller över 38 i mitt fall.
Så vi får se vad vårdcentralen säger imorgon, Sara och någon mer hade pratat med vårdupplysningen. Dom sa att vi skulle gå till vårdcentralen, så jag hoppas att det inte är för allvarligt. 


Här är iallafall en dålig bild på utslagen, dom är inte lika röda som dom var i morse. Sen är det lite mer fram mot magen och upp mot armhålan...





Mår inge vidare...

Idag mår jag inte alls bra!

Morgonen började så bra, kännde mig dock lite tröttare än vanligt. Efter att jag ätit frukost låg jag och solade ryggen lite, men när jag skulle lyfta upp huvudet så spydde jag nästan. Jag hade så svårt för att resa mig upp därifrån efter det. Mår fortfarande lite illa efter det, har inte heller kunnat äta något.
Sen på väg till jobbet så kännde jag mig mer och mer yr. Alldeles matt i kroppen.
Känns inte alls bra.

Chefen och några till sa att det var solsting, att jag druckit för lite vatten. Eller hur! Jag har druckit massor av vatten och saft idag. Sen så har jag inte varit ute i solen så mycket heller...

Inte nog med att jag mår illa, är yr och alldeles matt så har jag världens utslag på båda sidorna. börjar nästan i armhålan och har spridit sig ner. Första prickarna jag fick såg ut som en reaktion på gräs, men jag har inte legat i något gräs på hela helgen.

Nej något är inte som det ska med mig efter den här helgen...

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från helgen i Fiskarboda. Eller där Saras föräldrar har sin stuga.
Vi har haft det riktigt trevligt! Visst det regnade lite, eller mycket under vissa stunder, men trots lite regn så har det varit jätte bra. VI har ätit gott, druckit massor av vin och haft det riktigt nice.
Jag har ju till och med sovit i tält! Det gjorde jag då det regnade som mest, jag trodde nästan att tältet skulle rasa ihop över oss.         Haha!

Ja ja... Nu är jag iallafall så trött! Har försökt föra över bilder från kameran till datorn, men det ville inte fungera. Så jag ger upp! Hoppas hinna med lite imorgon innan jobbet, annars blir det på kvällskvisten nån gång. Och då lägger jag upp någon bild och skriver lite mer. Men det blir inga smaskiga detaljer, dom håller jag för mig själv! ;)

Mini Semester

Idag gick jag på mini semester eller med andra ord... Jag är ledig i 4 dagar.
Eftersom det varit ganska fint väder i dag (ej regn) så tog jag utevägen till omklädningsrummet. Tror ni inte det börjar regna då?! Så jävla typiskt!
Nu vill jag, eller kan kräver att det ska vara sol på Midsommar!!

Sitter nu och väntar på att Anette (sara's mamma) ska ringa och säga att hon åkt från kungsängen. Känns lite konstigt at åka med henne till stugan.. Men men...

Vi vill iallafall ha sol i helgen så att vi kan vara ute och göra en massa roliga saker!

Inte mig själv

De senaste två veckorna har jag blivit så snurrig! Inte snurrig så att jag är yr, utan jag vet inte riktigt vad jag håller på med. Jag är inte mig själv riktigt. Det är framför allt på jobbet som jag märker av det. Jag vet inte riktigt alltid vad jag ska göra, eller jag vet. Men när jag väl gör det så tappar jag bort mig mitt i det. Jag kan gå runt och hålla i något och sen vara på väg någon annanstans, med den grejen i handen och undra varför jag håller i den.
Som idag hade jag en som gick brevid mig, vilket innebär att jag ska lära henne allt. Våra rutiner, vilka de boende är osv.  Men idag känndes det på något sätt så konstigt att förklara allt, kom inte riktigt på vad jag skulle berätta. Vad är våra rutiner och vad kan man berätta om de boende? Även om jag berättade om dem så kunde jag ändå inte riktigt få fram det jag ville ha sagt.
Även hemma märks det av då jag verklign inte har någon motivation alls till något. Ingen lust att städa, tvätta eller ens träna. Jag som ändå blivit så duktig med minskandet av kolhydrater. Ingen som hellst motivation till något!

Peter sa att det beror på brist av semester, men jag har ju bara jobbat i lite mer än två månader och innan det var jag tjänstledig i ett halvår.  Så jag tror inte att det är brist på det.
Något är det iallafall med mig och jag vet inte vad det är. Men blir det inte bättre snart så... kommer jag inte orka gå till jobbet.

Äntligen SOL! Så jag är ju bara

326cca0f03cb2931a1875cd5c92305af.png

Kolla varifrån!

Äntligen SOL! Så jag är ju bara tvungen att inviga min nya bikini :)


Cityakuten

Nu kommer det allra sista avsnittet av Cityakuten.
Så många år jag har förjt denna serie. Jag kommer ju gråta floder!!
Grät redan i avsnittet där dom intervjuat skådespelarna....
Det kommer kännas tomt, precis som när Vänner slutade.
Men ändå har Cityakuten gett mig så mycket mer på sitt sätt.



Regn, regn, regn...

Det gör inget annat än regnar just nu! Jag är så LESS!!

Ge mig sol så att jag kan bli på bra humör igen! Jag klarar inte av allt regn, jag och regn är ingen bra kombination. Till och med dom boende börjar klaga på regnet.
Vi konstaterade att det har nog regnat mer eller mindre i två dygn, minst om inte tre kanske?
Snart kapar jag första bästa flyg söderut. Jag skiter i som jag är själv en vecka, bara jag får sol!

Så få ord...

Just nu vet jag egentligen inte vad jag vill skriva om.
Det finns så mycket att säga men så få ord jag kan skriva.
Längtar så otroligt mycket tillbaka till London. Men med någon jag håller kär (låter som en tant). Få gå runt i denna underbara stad, hålla handen, njuta av Hyde Park och bara få uppleva.
Måndagen efter att jag kommit hem så känndes det så jobbigt att gå till jobbet. Jag hade verkligen ingen lust att vara en del av mitt tråkiga liv. Allt känns så tråkigt just nu, känns som om det bara är jag som vill något.
Jag vill så mycket!
Men det finns ingen som kan eller vill med mig.

Imorgon börjar min vecka av jobb. 5 hela dagar. Sen är jag ledig i 4. Midsommar kommer tillbringas i Sara's föräldrars stuga. Förhoppningsvis blir det skoj, men jag dör om det inte är sol. Vi kommer vara ganska många där ute och är det regn så finns det inte så mycket att göra. Jag är verkligen inte den som går ut i onödan vid regn. Regn är nog det värsta som finns efter snö. Snö kan dock vara fint just när den kommer, men sen avskyr jag det.  Jag är verkligen så less på det här regnet! SÅ jag hoppas verkligen på sol så att man får se omgivningarna där lite mer, det är så fint det lilla jag har sett.

Jag vill ha sol och värme! För mig finns det inget bättre. Jag skulle inte klara mig utan att få åka utomlands på en sol och badsemester lite då och då. Det kan vara en anledning till att jag bara känner mig så blä just nu. Jag har verkligen inget sånt inplanerat just nu. Om ett år kommer det förmodligen bli Rhodos, men det är om ett år. Mycket kan hända på ett år, nästan så att jag känner mig instängd. Jag behöver möjligheten att få komma bort, visst jag var i Thailand i vintras. Men det känns som om det var ett helt annat århundrande. Att resa med mamma och pappa är inte alls samma sak som att resa med vem som hellst annars. Vetskapen om att jag ska till Finland med dom och Kristian får mig nästan att få panik. 10 dagar där, utan någon att kunna prata och umgås med. Jag kommer mentalt bli förstörd! Visst om det är sol och varmt kommer det vara enklare, för då kan jag vara på sjön. Men annars... Jag hoppas verkligen att Larsson/Forslund kommer vara där samtidigt som oss, åtminstone 5 dagar vore underbart.

Nej nu ska jag avsluta det här deppiga inlägget och lägga mig i sängen med några skallertidningar.

Migrän...

Just nu sitter jag hos mina föräldrar. Blev bjuden på gryta här idag.

Igår så fick jag för första gången på länge migrän igen. Jag började kvällen hos Maria med middag och lite drinkar. Sen gick vi ner till Biffen där M´s kompisar skulle. Väl där så fick jag världens huvudvärk!
Jag tror det berodde på ett par blinkande lampor. Jag kan få ont i huvudet av sådana ibland, men igår var det värsta någonsin. Fick så ont runt ögonen och det liksom strålade uppåt. Så jag gick hem efter ett tag, tog två alvedon och somna ganska snabbt.
Men idag har jag fortfarande haft lite ont, vilket jag brukar ha när jag haft migrän. Jag har ju turen att inte få det så ofta. Men när jag väl får det kan jag få det ganska ofta på kort tid. Och Alvedon hjälper ju inte alls, så jag får väl tigga lite starkare tabletter av mamma. Får se hur värken är resten av dagen, kan ju vara värt att ta en tablett ikväll innan jag går och lägger mig. Har redan nu tagit två omgångar alvedon...

Nu ger jag upp!

Jag orkar inte försöka vara vaken längre... en timme till hade varit bra.

Men jag orkar inte.


TRÖTT!!!




Onsdag

Den här onsdagen har varit helt otrolig. Jag lyckades försova mig i morse, jag vaknade 08.43 av ett ryck. Ska vara på jobbet kl 09.00! Men jag han dit utan problem, lite smått stressad och så. Helt osminkat, alldeles för mycket parfym och helt virrig.
Jag har verkligen varit helt snurrig och trött på jobbet idag. Jag är fortfarande så trött!
Men kommer inte kunna sova för natten ännu, måste nog hålla mig vaken någon timme till.

Vädret gör ju inte det hela bättre....  Skulle kännas bra mycket lättare om solen sken mellan varven.

JAG VILL!!!

Jag har precis hittat världens billigaste utlands resor!! En vecka med sol, bad och goda drinkar för 3000kr. Dessutom med namngivet hotell! Finns på en massa olika platser runt om vid medelhavet... men den resan som lockadar mig mest är på Mallis, PalmaNova/Magaluf.

JAG VILL!!!

Bilder från när jag och M var på Kreta sommaren -07







London!

Nu finns det bilder från London på Facebook. Har inte riktigt haft lust och ork att lägga upp några här. Men några bilder bjuder jag på iallafall... Finns som sagt mer på FB.


På Notting HIll's tunnelbane station



Vid Tower Bridge. Den här dagen gick vi långt över en mil, jag skadade min lilltå.
Så jag kunnde inte gå ordentligt på en vecka.


Portobello Market i Notting Hill, på lördagen...


Här i Hyde Park satt vi i 3 timmar och drack vin/öl. Jag brände mig för första gången på flera år!

Söndag

Hela den här dagen har varit så seeg!
Jag gick upp vid 12 ungefär, därefter har jag mest suttit i soffan och kollat på tv. Gick och röstade vid 4-tiden ungefär och då passade jag på att gå till ICA.
Efter det har tv tittandet fortsatt. Nu på kvällen har jag även tittat på Dumbo. Var verkligen evigheter sen!

Sen har jag kollat runt en del på nätet... På sidor jag inte borde vara inne på. Nu tänker ni säkert en massa konstiga saker. Men det är inte några farliga sidor. Jag var inne på fl och läste en del trådar, kollade på olika andra sidor där det säljs kläder, möbler och lite sånt.
Jag blir så sugen på att köpa en massa bara och att vara inne på fl får ju ens livmoder att vrida sig ett antal varv ibland. Vissa perioder är längtan efter barn så mycket större än andra gånger. Just nu så är den enorm, det gör nästan ont i mig visa dagar.
Imorgon ska jag träffa Jessica, utan André. Vilket känns skönt på sitt sätt, för då har jag inte en usöt och mysig bebis som får mig att ännu mer vilja ha en själv. Men samtidigt är det så tråkigt att inte få träffa honom.
På tal om barn så måste jag ju upp till Linda någon dag och ge Elina en liten sak.
( Nu kan jag tänka mig att Linda blev nyfiken :P )

Om jag kanske ska försöka sova lite igen? Mitt första försök gick inte så bra....

Min "Fest"

Min så kallade fest blev inte alls som jag tänkt mig... x antal av dom som skulle komma, som kom inte. Vissa hade ju en anledning, men inte alla.  Det var till och med dom som inte ens hörde av sig om varför dom inte kom, lite dåligt tycker jag.
Sen Så kom då en lite senare än tänkt, och det förstår jag verkligen.

Sen så blev det ingen som sov kvar här. vilket jag hade räknat med. Lite tråkigt. Hade verkligen räknat med att ha sov-sällskap här i natt. Så det känns lite tråkigt att gå och sov nu... Lite ensamt.
Men men...

Får se hur vädret är imorgon, om jag lånar bilen för att slänga skräp eller inte.
Det jag vet är iallafall, är att jag ska gå till gymmet. Det blev ju inte så party som jag fört trodde. Då kommer jag med andra ord ha ork till att träna.
Men först och främst ska jag sova ut! Ska sova tills jag vaknar av mig själv. Då kommer jag säkert bara för att vakna redan vid 8. 






Jag bara kännde för att lägga upp de två låtar jag verkligen älskar av Qeen. Tycker det är så hemskt att människor som inte uppskattar Freedie på samma sätt som jag gör, har sett honom live... Det hade verkligen varit så stort för mig! Men jag var ju bar 6 år när han dog...

Fredag Kväll

Nu sitter jag på jobbet och har min "rast" för dagen. Rätt skönt att jobba ikväll faktiskt.
Men ändå tråkigt med tanke på att en kusin till mig tar studenten idag, så det missar jag. Lite tråkigt, hade varit roligt att åka till Enköping och träffa alla kusiner. Speciellt dom som man inte träffar så ofta och dom kommer vara där ikväll.
Sen så att jag hade behövt varit hemma och åkt iväg med grejer till återvinningen och skura golven. Det är en annan historia det.
Imorgon ska jag iallafall jobba 7-16 istället för 8-17, vilket jag kommer vara Heléne evigt tacksam. Så jag har 2 timmar på mig med att duscha, skura golven och fixa pastasallad på. Det borde jag hinna. Ska även vara smart och ta ICA idag på väg hem från jobbet så jag slipper det imorgon och systemet var jag på idag innan jobbet.
Det är nog bara skura golven och upp med lite grejer på vinden som är kvar att fixa. Lite kläder och sånt som ska på sin plats bara, men mer än så är det nog inte... Tror och hoppas jag...

Undrar om jag ska ta lite kaffe? Det skulle smaka gott... Kanske synda och ta en kolakaka?

4 Juni

Den här dagen har varit lång!

Började med att Maria kom på kaffe. Det var nog dagens höjdpunkt måste jag säga. Riktigt trevligt, något vi måste göra om en solig dag eller två.... ;)

Sen har jag städat, rensat, skruvat ihop möbler... Åkt til IKEA och bytt en möbel, köpt ett hemmabiopaket, monterat bordet och öppnat emma bio paketet.

Det där jävla IKEA besöket har förstört hela min dag! Jag skulle ha hunnit så mycket mer annars. Så nu måste jag upp ganska tidigt imorgon för att göra allt jag missade idag imorgon. + att jag kommer behöva göra saker imorgon kväll efter jobbet....  Känns som att lägenheten kommer inte riktigt se ut som jag velat tills på lördag, men jag orkar inte.

Jag hoppas att jag får sova någorlunda bra inatt. Har inte ork att sova dåligt en natt till.

Måste bara...

Jag måste bara säga en sak.

Just nu finns det en sak som får mig så glad! Hellst av allt så skulle jag ju vilja skrika ut till hela världen om vad det är.
Men det kan jag inte.
Jag skulle gå gärna att det var lite mer en grej som hände mig... men men...
Om jag tänker så, då är det faktiskt två saker som händer i mitt liv som jag är glad och verkligen längtar efter! Och båda dom sakerna skulle jag vilja hände mig mer på ett sätt. Lite svårt att förklara när jag inte kan berätta.

Men i allafall... Jag är glad för dom här sakerna!
Trött, men glad :)

Trött, trött...

Nu är jag sådär jobbigt trött igen!
Jag har dock sovit någorlunda bra på nätterna senaste tiden, men inte nu. Har så svårt att somna, vaknar några gånger innan jag väl sommnar för natten och sen vaknar jag till och från i kanske 2 timmar innan klockan ska ringa. Så jag får bara en 2½ timmes sammanhängande sömn/natt just nu.
Så var det i några nätter innan London och sen även sen jag kom hem från London. När jag väl var där så var jag så pass trött på kvällarna att allt gående att jag däckade och sov av ren utmattning.

Nej nu ska jag nog föra över Londonbilderna till datorn. Sen gå och slänga kräfstskalen och sist men inte minst sova!
Jag får dessutom över Maria på kaffe imorgon bitti. Det ser jag fram emot, lite roligt att dricka morgon kaffet med någon på sin födelsedan. :)

Juni, månaden då jag blir ett år äldre...

Från och med idag är det sommar på riktigt. 1:a Juni.
Tänk vad tiden går fort, jag tyckte det var 1:a Maj för bara några dagar sen. Att det redan är Juni innebär att jag innom dom närmaste dagarna blir 24 år gammal. 24!!

För några år sen hade jag helt andra tankar över hur mitt liv skulle vara vid det här laget. Jag och E skulle vid det här laget ha ett barn, oavsett vad han tyckt om saken. Men så är det ju inte alls idag, vi är inte ens tillsammans längre.
Trots att vi gjorde slut så trodde jag att jag skulla ha träffat någon vid det här laget, men nej... Jag är fortfarande själv.

Vet inte om jag vill fylla 24, kan man inte få stanna vid 23? Det känns mycket bättre som en ålder.  Jag ser nog helgens fest mer som en inflyttnings fest än födelsedagsfest.

Den här dagen har börjat väldigt lungt och behagligt. Jag har solat,läst skvallertidningar, ätit frukost i solen och lunch i skugga. Har även hunnit med lite disk och packat upp grejer från resan.  Nu sitter jag fortfarande ute i skuggan och ska snart hoppa in i duschen. Idag är nog första gången på länge som jag är glad över att börja kl 16.00.

Nej om jag ska ta av mig klänningen och förflytta mig till solen en liten stund till....

RSS 2.0