Nya Designen...

Så vad tycker ni om den nya designen?
Jag orkar inte lägga ner mer tid på att fixa till den nu...

Så det här får duga ett tag. Kanske gör någon liten ändring.

Ny Design?

Jag skulle vilja fixa någon cool design på bloggen. Men jag är inte så bra på det. Nu har jag fixat en ny bild högst upp... Men den blev inte så bra som jag hoppats på.

Man kanske skulle ändra färgerna lite också?  Får väl fundera lite på det... vill ju ha någon snygg design.

Äntligen ska jag träna!

Nu sitter jag här och väntar på att min mat ska bli klar, Ravioli rester...  Är egentligen inte hungrig, men jag måste äta lite innan träningen. Annars kommer mitt blodsocker vara alldeles för lågt för att jag ska kunna träna. Och det vill vi inte vara med om.

Ska bli så kul att få träna idag! Känns som om jag inte tränat på evigheter! Evigheter sen var i måndags... Då stog jag på min Orbitrek. Men det var så länge sendan jag tränade något pass. Så det ska jag äntligen göra idag!
Tycker om att gå på pass. För då är man inte ensam om att stå där och se dum ut, finns alltid någon annan som ser dummare och fulare ut.
Kollade efter lite nya träningsbyxor. Hittade ett par som var jättesköna, men tyvärr så var ena paret för stora och andra för små. Att det kan vara så stor skillnad på en storlek?! Men men... jag får väl ta mig stadium eller H&M nån dag och kolla lite.

Ne nu måstejag äta...

När dom tränar så händer det saker...

Just nu är Linda och Christine och tränar på Träningshus1. Jag vill också vara där!!
Men nej... Jag måste ta det lungt. Det är ju på sätt och vis bra att jag vilar kroppen. Men jag vill ju träna! Hoppas jag kan det imorgon, tror inte Rosenfors skulle godkänna det. Men jag tror jag skiter i hans åsikt imorgon.


Nu när jag behöver få tag på Linda. Världens grej har typhänt... Just då är hon och tränar för första gången sen hon fick Elina! Hur typiskt är inte det?!


M har sett mig så här hemsk, min lägenhet ser hemsk ut... Usch!


Jag skulle kanske kuna stå på Orbitreken en stund. Vågar jag det?

Äntligen funkar allt

Nu äntligen har jag fått internet att funka på min nya dator! Så glad!! B hjälpte mig så snällt nere på Lyssna o Njut.
Nu måste jag bara se till att antingen skaffa trådlöst bredband eller en längre sladd. Trådlöst låter lite mer lockande. Tänk vad skönt att sitte på uteplatsen, solen skiner, med en stor kopp kaffe brevid sig och datorn i knät. Hur underbart låter inte det?!
Jag längtar redan!

Har så ont

Just nu har jag så fruktansvärt ont!

Så ont vid skulderbladet! Känndes lite bättre efter helgen, har ju fått vila skulderbladet i två hela dagar. Så nu när jag jobbade ikväll... Inte så bra. Kan knappt vrida huvudet åt höger nu.

Tycker inte om det här. Något säger mig att det kanske inte är något som sitter fel. Kan ju även vara en inflamation. Och skulle det vara så, då måste jag ta mig till vårdcentralen.

Längtar tills imorgon! Ska bli så skönt att få nacken, ryggen och förhoppningsvis skulderbladet på rätt plats.

Seeg dag idag. Men det är det värt :)

Idag är jag lite seg. Blev lite mycket alkohol igår. Jag hade jättekul! Så då är det värt det ;)
Var väl inte så mycket folk till en början, men det artade sig efter ett tag. Dansade med lite roligt folk och så. Var även en kille som typ kom fram och kysste mig mitt på dansgolvet. Ingen aning om vem människan var. Skumt. Jag gick typ bara iväg och sket i honnom. 
Sen så var vi på efterfest hos en som heter Jonas, jag har varit där förut på efterfest. Skönt att typ få åka taxi nästan hela vägen hem. Lite därför jag ens ville med dom på efterfest. 
Nu efteråt ångrar jag en sak som jag sen gjorde när vi kom hem hit, men det e inte så mycket att göra åt saken nu. 

Maria frågade även snygga bartendern om han var singel och så. Så nu vet jag att han är singel och vad han heter.  

Men som sagt... Är lite seg idag.


Rilles Tonight

Nu sitter man här lite småfull... Ska ut på rilles ikväll men Maria. Ska bli kul :)

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer....

Kvällens planer...

Nu har jag fått min fina dator. Måste bara fixa så att internet fungerar på den.

Sitter just nu hemma hos Linda. Ska roa mig här medans jag väntar på att mamma ska bli klar. SÅ roligt att vara chaufför. Haha!
Elina sitter och äter gröt, hon har verkligen gröt i hela ansiktet. Så gulligt.

ne nu ska jag kräva att få något att dricka...

Äntligen en egen Dator!


Som det ser ut nu så ska jag köpa den här fina datorn imorgon! Ska bli så kul med en ny dator!
Min alldeles egna dator!
image33

Jag skulle dö om den inte finns i butiken imorgon när jag kommer dit. Usch! Vill inte ens tänka tanken.

Sitter på jobbet och...

Just nu sitter jag på jobbet och fantiserar mig bort... Lite lungt just nu så jag passar på och sitter här.
Kollade precis in hotellet jag ska bo på i Rhodos Stad.

Inte helt fel men den här utsikten...




Längtar redan tills jag sitter där och dricker min första drink. Låter väl inte helt fel?

Tränade idag innan jobbet. Känndes sådär, har väldigt ont i ena skulderbladet. Men något som är bra är att mina arbetsbyxor sitter lite bättre nuförtiden. Inte så mycket, men lite. Så det går åt rätt håll!

Ne om man skulle fortsätta jobba lite nu.

Tjejkväll med allvarligt tema

Ikväll har jag, Linda, Elina och Christine suttit här hos mig och snackat lite skit. Alltid lika kul. Busade en del med Elina, hon är ju bara för söt! Ett riktigt litet charmtroll, var dock lite trött och hungrig idag.

Man pratar ju verkligen om allt och lite till! Vi kollade även lite på tv. Om världens tjockaste kvinna, och lite annat... Hemskt att man tillåter sig själv att bli så tjock. 406kg tror jag hon vägde som mest. Det är min vikt gånger 5 och lite till. Har för mig att hon inte hade varit utanför huset på 4 år och under den tiden varit mer eller mindre sängliggande.

Om jag kollar på mig själv. Jag skulle ju aldrig låta mig själv bli så pass stor som hon blev. Att låta någon annan göd mig så. Hennes man gav ju henne maten när hon låg där. Han om någon borde ju ha sagt stopp. Känns hemskt att bara tänka på att man faktiskt kan bli så pass stor, som tur är skulle jag hinna dö innan det gick så långt.


Den där dokumentären fick iallafall mig att verkligen vilja äta nyttigare och träna mer. Få bort mina extra kilon.

Konstig start på dagen...

Imorse vaknade jag som planerat, var lite seg men hade ändå ca en halvtimme och ligga att dra mig. Sen så började nyheterna på radion och jag lyssnar lite halft. Helt plötsligt får jag höra att Heat Ledger har hittats död!

Gissa om jag vaknade till på sekunden!
Jag tycker det är så tråkigt att han är död! Han var ju en så otriligt bra skådespelare och har hela livet framför sig. Köpte en film för ett tag sen där han är med i, och en av anledningarna till att jag köpte den var för att han är med i den. Han var verkligen en av dom skådespelarna som jag tycker om. Lite obehagligt att den senaste filmen jag såg med honom, vilket var för några sagar sen, i den spelar han en narkoman. Och nu har han dött pga en överdos... Lite skrämmande faktiskt. Jag trodde inte han var en som höll på med droger och så, men man vet ju inte riktigt exakt vad han dog av. Olykshändelse? eller självmord?

Så sorligt. Han blev bara 28 år... Hans dotter kommer få växa upp utan en far.



I Huvudet på Gynning

image32


Jag har verkligen börjat gilla Carolina Gynning.
Hon är en så härlig människa. Så sjukt ärlig, säger vad hon tycker om exakt allt.
Till en början kan hon verka lite som en blåst bimbo, men hon är ju inte det. Hon är mycket smartare och medveten om vad hon gör än vad hon får det att verka som.

Kännde att jag var tvungen att skriva några rader om henne efter ha sett dagens avsnitt av I huvudet på Gynning.

Ålders nojja

Jag börjar faktiskt få åkgest för min ålder!
Jag har aldrig haft det. Vet dom runt omkring mig som har det. Men på något sätt har jag ändå varit ganska nöjd met att vara född när jag är det och livet har bara flytit på som det ska osv...

Men nu börjar det. Jag blir ju 23!! Kan ni fatta  23!!

När jag tänker på det... vad har jag hunnit med?!

Jag kan iallafall säga vad jag inte hunnit med. Inte skaffat en ordentlig utbildning, inga barn, inget "stadigt" förhållande och inga framtidsvisioner.
Har precis insett att jag inte kommer kunna jobba kvar där jag är nu. Det klarar inte min rygg. Sen så har jag även insett att jag verkligen skulle vilja ha ett fast förhållande och skaffa barn, snart. Men det är bara så långt jag hunnit i mitt liv. Och det är inte långt.

Snart börjar jag närma mig 30. Då borde jag ha fått barn redan enligt min läkare. Jag har jobbat alldeles för länge där jag är nu, speciellt med tanke på att jag inte kommer kunna jobba kvar där.


Jag vill verkligen inte närma mig 30, vara utan barn och inse att jag jobbat på Pomona sen jag tog studenten. Jag vet dom som haft det så... Jag vill verkligen inte!


Jag skulle vilja att mitt liv tog världens fart och allt bara hände! Att jag träffar någon imorgon och allt bara flyter på. Men jag vet att det inte kommer bli så. Bara det får mig att vilja springa till shell och köpa chips och vräka i mig, så att jag blir ännu tjockare.

Tycker inte om mig själv eller mitt liv just nu...

Äntligen!

Nu är helgen äntligen över! Så nu ska jag vara ledig i hela en dag. Otroligt va?!

Sov faktiskt ganska bra inatt, fick sova nästan 7 timmar. Det är ganska mycket för mig när jag ska upp tidigt.
Hade velat sova nu när jag kom hem, men då vet jag att jag skulle få svårt att sova ikväll. Så jag ska upp till mina föräldrar och äta mat. Pappa fyller år så det blir lite finare mat... Fläskfilegryta tror jag det skulle bli.

. . .

Nu sitter jag på jobbet och tar en liten paos. Är så otroligt trött just nu!
Mår nästan illa... Så trött är jag.

Förstår verkligen inte hur jag ska klara av att jobba till kl 21.00 ikväll. eller imorgon?!


Jävla idiot till granne säger jag bara! Idioten spelade musik igår igen... och då var det några där och skällde ut dom för att dom spelade musik.

Övertrött

Just nu är jag så himla trött!! Är så trött att jag inte kan sova.

Försökte somna på soffan med TVn på insomningstimer, visst hade jag kunnat somna. Men jag sover ändå inte så bra i soffan. Så nu ska jag gå och lägg amig i sängen istället. Ska bara hitta något som kan vara lite intressant att kolla på. Det är ju bara då jag somnar. Vill jag se något så somnar jag, finns det inget att kolla på så kan jag verkligne inte sova.

Börjar bli riktigt jobbigt att inte kunna somna på kvällarna. Funderar på att ta natur läkmedel som gör att man somnar lättare, men jag vet inte om jag vågar riktigt.

Nu har jag 7 timmar på mig att sova. Hoppas att jag får sova 5 av dessa iallafall. Annars kommer jag vara död imorgon kväll.

Idiot till granne!

Jag har en granne som bor snett ovanför mig tror jag... Den grannen får för sig nån gång ibland (inte så ofta) att spela jättehög musik. Visst om han spelar hög musik i några timmar om man har fest eller städar eller så.
Men den här grannen spelar kanske 3 låtar jättehögt och sen är det tyst i ett tag. Sen efter en timme så spelar han 3 låtar till. Och så går det lite fram och tillbaka så resten av kvällen.

Ikväll spelar han lite fler låtar i rad verkar det som.
Det är andra gången han håller på så här när jag ska jobba. Om han fortfarande spelar när Lets Dance slutar så ska jag gå up och be honom stänga av musiken. Jag måste få sova!!
Förra gången så började han spela musik vid strax före midnatt och när jag då skulle upp och säga till vid 1 tiden så stängde han av när jag klädde på mig. Så typiskt!

Idag ska han fan inte hinna stänga av musiken när jag är på väg upp.

Så trött helt plötsligt.

Nu är jag så trött! Har gått runt nu på eftermiddagen och kvällen och kännt mig helt borta i huvudet. Tror min kropp tycker att jag tränat för mycket dom senaste dagarna....
Lite konstigt att jag är så trött nu, har ju varit ganska pigg dom senaste dagarna.


Har kollat på Unga Kvinnor och gråtit. Jag kan verkligen inte låta bli att gråta till den filmen.


Ne nu ska jag ta alvedon och lägga mig i sängen. Orkar knappt gå och borsta tänderna som det känns just nu.

Jag vill ju!

Jag vill ha barn!!

Pratar precis med Lisa om det. Och det skulle vara så underbart!! Vill verkligen!!

Jag skulle kunna "råka" bli gravid... Men tyvärr så vill den killen verkligen inte ha barn, han är osäker på om han någonsin vill ha barn. Känns inte så bra att "råka" bli med barn då.

Jag träffar verkligen bara killar som inte vill ha barn, eller som kan tänka sig om 5 år att börja fundera på det.
Men tänkt på mig! Jag vill bli en ung mamma! Min läkare till och med rekomenderar mig att bli det.

Men nej... Inga barn än på några år som det ser ut nu.

Blä säger jag bara!! Och så många i min släkt ska ha barn i år... En är dessutom rädd för att berätta det för mig, hon vet vad jag tycker...


Ne om man skulle ta och bli med barn iallafall? Skita i Thailand?

Dagen i Sthlm

Idag har jag varit i Stan och träffat Sara! Alltid lika roligt. Vi gick runt i massa butiker och bara pratade. Sara shoppade lite roliga saker... Jag shoppde inte så mycket. Nu har jag iallafall något att ha på mig lönehelgen om det nu blir så att jag går ut. Sved till i plånboken, men gå r ajg ut så vill jag ha något snyggt på mig ju.

Synd bara att jag inte har möjlighet att träffa Sara mer än vad jag gör. Dels så jobbar jag men det är även så jävla dyrt att åka tåg. Idag fick jag ena resan gratis, men det får man inte alltid.

Riktigt trevlig dag iallafall. Så nu är jag helt slut, inte van att gå i högklackat i stan...

Vilken röra

Jag vet inte hur jag ska förklara det. Men just nu är en del av mitt liv lite rörigt...

Jag undrar vem som vet vad egentligen. Och hur mycket R vet om allt. Han vet ju om det, men hur mycket har M berättat? Sen så vet jag ju inte om M pratat med E om det, me tanke på det E sa till mig förut. Så tror jag att det kan ha pratats dom emellan.

Kan inte allt bara vara enkelt? Nu måste jag ju gå runt och oroa mig om vilka som vet vad. Vilka har M berättat för?

Tycker inte om det här...

Första träningspasset

Idag fick jag äntligen ett passerkort till träningslokalen på jobbet. Varit där två gånger tidigare, men då har inte maskinen fungerat. 
Så idag var jag och Lisa och tränade där i ca 40 min. Så skönt. Egentligen vill jag ju börja träna på Träningshus1, men jag har insett att jag inte har råd att köpa det kortet just nu. Får vänta tills lönen kommer...

Enda är nu att jag känner av min rygg. Tycker inte om det.


När vi var i lokalen och tränade så kom syjuntan dit som Lisa så fint kallade dom. Haha! För det första var dom griniga på våran musik, sen så verkade det mer som om dom var där för att prata än att träna och det roligaste var väl ändå att dom tränade i jeans och tjocktröja. Vem tränar i sådana kläder?

Dom var lite oroliga över att vi skulle träna där varje måndag, dom tränar väl då. Får se när jag går dit nästa gång, blir nog på onsdag innan jobbet.

Lyckad Lördag

Igår så gick Jag, Maria, Linda, Elina och Christine ut och åt på Kina restauranden. Jätte trevligt och massor med god mat! Jag var till och med tvungen att lätta på skärpet lite... Haha!

Sen fortsatte jag och Maria hem till mig och kollade på film, bi hyrde Underbar och älskad av alla. Den var väl okej, hängde inte riktigt med i hela filmen. Vi satt även och drack vin och pratade. Vi drack samanlagt upp två flaskor vin och varsin drink med Martini Rosso. Vi kollade på lite kort från i somras och så. Måste göras oftare. :)


Under kvällen fick jag även ett väldigt överraskande samtal... Hade jag inte trott. Men det blev ju bra tillslut ;)


Maria gick hem vid två tiden ungefär, jag kom väl i säng först vid halv6 ungefär. Så man är lite seg idag.
Måste upp med bilen till mamma, så man kanske borde få det gjort innan kvällen. Ska nog slänga lite papper och glasflaskor på vägen...


Den här helgen har börjat väldigt bra. Hoppas bara att mina två/tre sista dagar också blir bra.


Lite nya filmer...

Har beställt några filmer... Dom två översta har jag velat haft i evigheter, så snart har jag dom. Den tredje är väl mer eller mindre till mamma. Dom sista tre fick jag ruggigt billigt och så, den sista har jag inte sett men den verkade riktigt bra. Sju år i tibet har jag inte sett hela tror jag...
Då kan man ju undra hur jag har råd med dessa filmer... Jag ska betala dom när jag får min lön. Vilket jag säkert kommer svära över då.

Unga Kvinnor
Stekta gröna tomater
Broarna i Madison County
Sju år i Tibet
Studio 54
Candy


Så jag får en massa roligt filmer i nästa vecka!

Nu ska det spelas!

Nu har jag lånat hem Playstation2 och lite spel. Guitar Hero och Need For Speed Underground.

Så jag ska spela spel i helgen! Ska då göra andra saker också, men jag ska försöka spela lite... Kul kul!

Filmkväll och tränings planer

Nu ikväll har jag, LInda och Christine kollat på Bad Boys II hemma hos Christine. Vi kollade dock inte så mycket på filmen...
Roligt att bara träffas, prata och ha filmen på i bakgrunden.

Så nu har vi bestämt att vi tre ska ut och gå på lördag på dagen. Jag och Linda ska gå på Aerobic på måndag och så ska vi tre gå på Step på onsdag. Så jag hoppar Yogan då och går på step istället, så jag kommer nog variera mig lite från vecka till vecka mellan dom två. Så funderar jag på om jag även ska gå på BasGympa på tisdag.

I så fall kommer det bli fyra dagar i rad jag kommer att träna då ajg ska på Yoga på söndag. Lite tveksam till att min kropp kommer palla det... Men jag får se. Ska iallafall träna på söndag, måndag och onsdag.

Lyckades byta bort onsdag kväll till dag, men jag måste jobba kväll på torsdag istället...

Skulle verkligen vilja ha ett jobb där jag bara jobbar dag. Då skulle jag kunna bestämma mig för att tex träna två eller tre gånger i veckan, varje vecka. Nu kommer jag ju behöva hoppa lite med passen. En vecka kommer jag kanske kunna träna måndag och tisdag. Andra måndag, onsdag och torsdag. Jag jobbar alldeles för mycket olika tider.

Det under skulderbladet känns bättre nu... Gjorde några yoga rörelser på eftermiddagen. Fortfarande inte bra, men bättre.

Hur gick det då?

Än så länge känns det bra. Känner mig faktiskt piggare nu än vad jag gjorde innan Yogan.
Det var en ny yogalärare. Hennes första lektion.
Hon var väl sådär... Hon missade lite att beskriva rörelserna och så, men hon var nog ganska så nervös. Hon blir nog bättre med tiden skulle jag tro. Passet tog bara 40-45 min, men det var ganska skönt som första gång under våren.

Nu har jag dock väldigt ont under högra skulderbladet. Har en punkt där som Peter kom åt när han masserade mig häromdagen. Tror att kiropraktorn var där och höll på nån gång också. Jag tror jag ska försöka göra lite yoga rörelser imorgon för att kanske lätta lite på det onda. Vill inte gå till kiropraktorn igen på ett tag, skulle vara bra o komma i lite bättre form först.


Ne nu ska jag återgå till soffan innan jag måste krypa till sängs...

Kommer säkert ångra mig...

Hela dagen har jag gått och velat om jag ska gå och träna eller inte. Egentligen är jag inte tillräckligt frisk, tror jag. Håller på att snorar och så.

Men jag måste komma igång med träningen nån gång. Så jag kommer gå på yogan som börjar om ca 1½ timme.

Inte en bra dag för mig...

Jag känner på mig att det kommer bli en seg dag idag! Har varit vaken och uppe i ungefär 1½ timme nu. Har precis ätit klart min gigantiskt fukost.
Har då ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen.
Jag ska diska iallafall, men det tar ju inte så lång tid. Har ingen lust eller ork alls att städa.

Jag funderar på om jag ska läsa Social Omsorgs boken. Så att jag kommer igång med den kursen iallafall. Har egentligen lite fel bon, men det får va. Jag har inte råd att köpa rätt böcker. Man kanske ska skicka in anmälan om vilka fler kurser jag ska börja med, men då behöver jag en skrivare.

Finns så mycket jag borde göra. Men det är så mycket som måste göras för att kunna göra det...

Så vill jag träna ikväll!! Men kan jag det?! Nej!! Jag är inte tillräckligt frisk! Jag tycker inte om att vara såhär småförkyld längre. Jag vill börja träna den här terminen också och då kunna träna hela våren. Inte som i höstas då jag blev sjuk efter tre veckor och har inte blivit frisk sen dess. Vill ha en vår med Yoga, Pilates och lite andra roliga pass.


Blä vilken dålig dag det här kommer att bli.

Jag ska!

image31


En bild säger mer än tusen ord. Eller vad brukar man säga? :P

Det är jag, mamma och pappa som ska åka ner och komma bort från Sverige när pappa fyller 50. Så är det någon som vill fira honom så är det bara att boka en resa.

Jag vill ju!

Jag vill så gärna till Thailand om ett år!! Jag vill! Jag vill, jag vill!!!

Men det känns som om det handlar om lite väl mycket pengar om jag åker själv... Det är fan så mycket dyrare.

Hellst skulle jag vilja åka runt lite. Bangkok, Phuket (när pappa fyller år) och lite blandade småöar. Någon som vill följa med?
Jag vet ett jättebra hotel i Bangkok som inte är allt för dyrt där man skulle kunna bo i 4 nätter eller så, skulle vara så roligt!

Jag vill!

Aj!

Ni anar inte vad ont det gör! Sån kramp!
Får det nån gång lite då och då... Idag fick jag det igen. Värre än vanligt.
Mår så illa nu...

Lite filmer... typ...

Då har man kommit hem och så efter att ha varit på jobbet och hos föräldrarna....

Maten var god, vinet var gott och sällskapet som det brukar, bortsett från att min bror inte är hemma. Vilket är skönt.


Fastnade och kollade på två filmer där Ryktet Går med Jennifer Aniston & Kevin Costner och så en film jag inte kommer på namnet på... har iallafall sett den förut och den är lite rolig sådär. Den med Aniston var faktiskt väldigt bra, velat sett den förut men det har liksom aldrig blivit av.

Lånade hem nya Bond filmen nu, Casino Royal. Så får se om jag känner för att se den imorgon kanske... eller om jag spar den till nästa helg? Den är en film som jag nog skulle uppskatta sällskap till...
Blev även sugen på att se en film jag har här hemma, Juveler. Men den är över 4 timmar lång, ingen film man ser bara för att man har lite tid över direkt. Men jag ska nog planera in den någon dag framöver.


Så skönt på sitt sätt...


Efter mycket turbulens i dagarna här... Några av er vet vad jag menar. SÅ har jag verkligen insett att jag gått vidare för länge sedan! Känner inte alls något längre, det enda jag saknar med honom är hans familj. Han har en så underbar familj. Saknar verkligen hans mamma... Men tyvärr så fick jag inte träffa henne en sista gång, vilket jag så ångrar, men gjort är gjort. Hon kommer då alltid ha en plats i mitt hjärta.


Känns på något sätt skönt att veta att han fortfarande har försökt ha mig kvar på sitt sätt, men att jag nu släppt taget. Att trots att det var han som gjorde slut, så är det han som är sist med att släppa taget.
Det trodde jag verkligen inte.
Det känns rätt elakt, men ändå så skönt att få säga det... Men det är rätt åt honom. Han förtjänade att få veta det.

Det är inte bara jag som ska må dåigt av allt. Han behöver också få göra det lite.


Nu är det väl bara att hoppas på att den där drömkillen kommer knackandes på min dörr... Linda trodde ju för någon månad sen att det skulle ske snart, men snart är förbi...


Ja du... Det börjar iallafall att bli tråkigt att kolla på film själv hela tiden.

Det blev en film

The Holiday!

Den är verkligen bra! Tror att jag sett den tre gånger sen jag köpte den, och det gjorde jag i början av sommaren tror jag...

Jag blir ju så kär i Jude Law varje gång jag ser filmen. Hans roll i filmen... Så underbar. Skulle vilja träffa en sån kille i verkligheten, men inte lika snygg. För dom snyggaste killarna är ju bara ute efter dom snygga tjejerna.Det stämmer ju!  Han ska vara lagom snygg och så underbar som Jude spelar i filmen.

Hur svårt kan det vara att hitta en sådan kille?

Jo det ska jag säga er....




Väldigt svårt!!


Fredags kväll och jag...

... Jag funderar på om jag ska kolla på På Spåret eller om jag ska sätta på en film.

Känns som om jag inte alls har lust med varken eller, men vad annars ska jag göra? Jag är för trött för att pyssla med något här hemma som städa eller så, även om det skulle behövas. Sen så måste jag ju även gå och lägga mig i tid, så jag kan ju inte riktigt ringa någon och fråga om vi ska hitta på något heller.

Den här helgen kommer bli en så tråkig helg! Idag ska jag inte göra något, imorgon ska jag upp till mina föräldrar och äta (då blir jag förmodligen kvar där hela kvällen) och på söndag kommer jag bara sova och vänta in alla bra program på eftermiddagen/kvällen.


Ibland suger mitt liv riktigt rejält! Varför kan man inte ha massor med kompisar att ringa om man har tråkigt? Då någon som även kan komma öven med kort varsel och ta en cider eller två... Vart är ni?!

Bilder...

Nu har linda laggt upp bilder från Nyår på sin blogg. Jag väntar med spänning på att få dom. Jag vill ju också kunna lägga upp dom på min blogg osv...

Tyckte dom att jag såg lite pluffsig ut på bilderna... Men men... Jag har börjat på en ny diet idag. Så vi får se hur det går. Började bra... Eller? Haha!


Ser då väldigt bra ut ekonomiskt... har inte råd att köpa mat!! haha!

Irriterad

Jag är faktiskt lite irriterad på en av mina kompisar.
När man säger att hon inte får berätta för någon, ger världens mördarblick när hon "råkar" försäga sig och ändå inte verkar fatta. Jag blir så arg på det!
"Jag trodde alla visste"

Nej!! Alla vet inte!!! Alla ska inte få veta! Inte undra på att folk har fått veta på det när hon går och berättar det för alla....

Just nu irriterar jag mig så otroligt på henne. Lite fjortis över viss del av hennes beteende nästan... Svårt att förklara på vilket sätt, eller det är ganska lätt egentligen. Men jag vill inte ta det här.


Sen att dom var sena igår och inte kunde ringa och säga det. Och då tyckte att hon hade ont om tid, hon hade en timme mer än vad jag hade.

Hur var då kvällen?

Maten var jättegod! Välkomstdrinken var god! Vi var finklädda...

Det var väl det. Har faktiskt inte så mycket att säga om kvällen. Vi åkte till skokloster, bara en massa träd. Nu är jag hemma, vill egentligen äta något... Men jag orkar inte bry mig.


Känndes lite som om jag inte hörde hemma ikväll, samma sak förra året... Önskar jag kunde förklara hur jag menar, men jag kan tyvärr inte.


Nu ska jag iallafall gå och sova.

RSS 2.0