Så skönt!

Ibland är det så skönt att sola solarium. Bara få ligga där, njuta av "solen" och bara koppla av. Det är verkligen som terapi för mig.
Så vi får se om jag går på terapi imorgon igen... Skulle inte vara helt fel.


Kryssning?

Jag ska ju åka på kryssning med några från jobbet... Men jag vet inte riktigt om jag vill det längre...
Visst det skulle vara kul att åka med vissa utav dom, men nu har ju så många hoppat av.  Och sen så vette fan om det är så kul att åka när mamma ska följa med.

Nu så pratade jag lite med E. Alla från som jag umgicks med på den tiden åker på bandit kryssningarna som går lite då och då. dom ska ju såklart på den som går i April. Och jag är så sugen på att åka med på den. Men det är ju inte så att man skulle få en inbjudan eller så. Tror inte alla skulle vilja att jag följde med heller... Finns ju vissa (en) som inte tycker om mig och därför påverkar resten.

Skulle vara så kul att åka på den kryssningen utan att någon i det gänget visste om det och bara ha så roligt! Skulle vara så kul. Men har man någon att åka med?

                                                                                                    Nej!

Just det...

Jag såg M på långt håll idag... Man blir ju lite fundersam. Han håller på att poka mig på facebook, undrar varför?
Ibland är mitt liv verkligen så tråkigt! Sitter och funderar på honom och varför och om.. Ja ni vet.
Undrar hur han hade reagerat om.. Kan nog inte säga så mycket mer. Men men...

Ska på komunfest på fredag och hoppas på att den snygga brandmannen kanske är där. Man kan ju alltid drömma... Haha!!

Min snälla pappa

Ibland är min pappa verkligen snäll. Idag så ringde han mig ungefär 10 min innan jag slutade och bad mig komma upp till dom. Men han ville verkligen inte säga vad det var det gällde. Så jag blev ju lite misstänksam.
Jag tog iallafall mammas bil upp dit och frågade vad han ville. Först började han prata om utflykter i Thailand, vad jag skulle vilja åka på och vilka jag trodde skulle vara bra osv.Bjöd på kaffe och pratade om lite annat.  Efter mycket om och men så ropade han ner Kristian.
Efter ännu ett tag så började han prata om att han funderat på hur han ska kunna pigga upp oss lite. Tror han sa så. Varför han vill pigga upp oss vet jag inte, eller jag förstår varför han ville pigga upp Kristian, men mig?
Efter ännu mer om och men så sa han att han ganska direkt visste vad jag ville ha eller behövde. Jag fick mitt lån hos honom avskrivet!! Jag har med andra ord fått min soffa och soffbord. Tack pappa!
Kristian fick körlektioner för samma summa som mitt lån var på. Så nu kankse han också kommer ha körkort snart, får man hoppas på iallafall.

Min pappa får lite sådana knäpp ibland. Han hade inte vunnit några pengar eller så, man undrar ju varför han fick den här iden? Kan ju ha att göra med att han verkligen vill att Kristian ska skaffa körkort och därför vill ge mig något också.
Dom har ju bjudit oss till Rhodos i sommar. Jag förväntar mig inte ens något när jag fyller år, ännu mindre lånet avskrivet.  Så någon knäpp har han allt fått min snälla far.

Jävla skit MSN!!

Jag förstår inte vad MSN har för problem!! Det stängs ner hela tiden och så hittar jag det inte på datorn efter det. Måste typ gå och ladda ner det igen. Vad är det för fel på MSN?!

Beach 2008

Vill man vara fin så får man lida pin...

Eller vad säger du Linda? ;)

Förstår verkligen inte att det var så jobbigt idag. Svettades som en gris, helt slut i kroppen just nu. Men jag måste ju komma i form till sommaren, måste få tillbaka min kropp.  Efter sommaren 2005 gick det utför... Men nu ska det bort.

Minnet är bra men kort

Ibland funderar jag verkligen om det är något fel på mitt minne!? Vissa dagar så finns det verkligen inte där.
Jag ska ju på kommunfest på fredag och har lite problem med vad jag ska ha på mig. Jag jobbar även lite konstigt den här veckan så jag hinner inte riktigt åka in till stan eller så.
Det var då jag kom på den smarta iden att åka till Kista imorgon efter jobbet, jag slutar 18.00 så då hinner jag ju. Men nu när jag sitter och tänker efter lite så kom jag ju på...
Jag ska ju träna kl 19! Hur ska jag hinna fram och tillbaka till Kista på en timme? Visst hinner jag, men då kommer jag inte hinna kolla på några kläder.

Det får med andra ord bli några gamla trasor... Vill inte ha något från Lindex på mig, många i kommunen som handlar där tydligen. Men jag ska nog gå och sola på torsdag innan jobbet, så man får lite färg.

Bokrea

Idag börjar årets bokrea. Brukar älska den. Men i år känns det lite sådär...
Skulle ha fått en bok av LIsa som jag velat ha ett tag, men det har bara inte blibvit av att jag köpt den. Men nu hade hon lovat bort den till någon annan... Så jag får väl hoppas på att den finns på rean.

Linda och Elina ska komma hit ett tag snart. Ska nog gå till ica och kolla in deras bokrea efter att dom har gått. Kanske finns någon annan roligt bok där också.

Härlig eftermiddag

Jag bestämde mig då för att gå upp till Skörby. Först gick jag till Ica för att köpa med mig fikabröd, mamma var lite sugen på det. Men innan jag hann dit så stötte jag på Linda. :)
Hon och Elina hade varit på ÖF och elina var supertrött! Som ni kan se på bilden, hon har även vuxit massor på en vecka! Otroligt att en så liten kan växa så fort.

Sen gick jag mot Skörby då. Tog lite vårbilder på vägen. Blåste dock lite, därav halsduken. Vill inte riskera att bli sjuk just nu. Ska ju träna och bli smal till sommaren... Önska kan man ju...

Det var iallafall riktigt härligt ute i solen! Musik i öronen, solen sken, solglasögon och vårjacka. Kan det bli bättre?!

Väl uppe i Skörby så drack vi kaffe och åt munkar, gott gott. Sen följde jag med dom till Kungsbyn där dom skulle köpa kött i massor. Men det uppstog tyvär ett litet problem när vi väl var framme... Dom har inte öppet på måndagar!! Min duktiga pappa hade inte kollat hur dom har öppet! Vi har då åkt nästan hela vägen till Västerås för att dom ska köpa bra kött till superpris. Dom fick inte sitt kött, men jag fick göra något annat änn att sitta hemma och sova. Hade garanterat somnat om jag varit kvar hemma.

Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga kväll och kolla på tv. Så skönt att inte behöva gå upp imorgon. :)
image49

Äntligen!

Nu är helgen äntligen över!!
Så skönt att få vara ledig en dag nu. Är otroligt trött just nu, funderar på om jag ska ta och sova en stund. Men samtidigt så tänker jag på det fina vädret. Ska nog upp till Sjörby en sväng och be om pengar till frimärken. Vi måste ju få iväg dom där inbjudningarna nån gång.

Ska nog ringa mamma o kolla om hon ska ner hit något eller om jag ska gå. Skulle ju vara skönt att gå...

Yes!

I tredje delen av Melodifestivalen så gick  mina favoriter vidare! BWO!
Dom är ju bara för bra! Väldigt få av deras låtar som jag inte tyckt om. Hoppas dom vinner hela skiten och då har jag en känsla av att det kommer gå bra för dom i Eurovision. ;)





. . .

SKa nog tillägga en sak.

När jag trodde att det var så otroligt fint väder idag... det var på min uteplats. Där var det lä och solen sken fortfarande. Efter att jag gått in och bytt om så blåste det som attan på andra sidan av byggnaden och molnen kom som ett stort täcke.
Så jag tog bilen istället...

Ut i solen =)

Ne nu ska jag gå ut och njuta av det fina vädret. 
8 grader varmt och sol. Då kan man inte sitta hemma och glo på tv inte.

iPoden i öronen och solgalsögon. :)

Ett år idag

Idag är det ett år sedan jag tog mitt körkort. Tänk att tiden kan gå så fort! Känns inte som om det är ett helt år sen dess...
Den dagen var det kallt och massa snö på marken. Idag är det strålande sol och 8 grader varmt. Lite skillnad på väder.

Feber...

Idag på dagen så mådde jag ju inte så bra. Hade lite feber. Efter två alvedon hade jag 37.1. Och med tanke på att min normaltemp ligger på ungefär 36.5 så är det nästan feber det me.
Även nu på kvällen så har jag lite feber...
Känns inte bra det här, har ont i nacken och så också.
Hoppas bara att jag mår bra imorgon bitti. Har verkligen inte råd att vara sjuk!

Barnvakt, efter mycket om och men

En del i min släkt har ju blivit bjudna på bröllop i slutet av maj. Jag blev inte bjuden, vilket jag blev lite besviken över.
Andra blev lite sura över att dom inte får ta med sina tre barn som då kommer vara 8 respektive 7 år. (shit! dom blir 7år?) Så min faster pratade om at hon inte tänkte gå om inte barnen fick följa med. I det här läget förklarade jag att jag inte heller får gå och att jag kan passa hennes barn den dagen då jag är ledig. Men hon ville inte lyssna riktigt.

Nu helt plötsligt igår så ringde min morbror, som är gift med min faster, han ringde till mamma igår och berättade att min faster nu har ändrat sig. Hon vill gå på bröllopet och tänker låta mig vara barnvakt.
Min mamma frågade morbror om inte hon litade på mig med barnen? Det enda han sa var typ att hon varit lite mysko den senaste tiden. Hon har ju litat på mig förut, när tjejerna var mycket mindre. Jag passade dom nån timme när dom kanske var 6 månader, så man undrar lite. Varför skulle hon inte lita på mig nu?

Hon är ju som sagt lite mysko min faster ibland, men jat tycker om henne ändå.  Det ska iallafall bli roligt att passa Milla, Maja o Sander den dagen. Kommer bli en lång dag, från 13 till midnatt ungefär. Tjejerna kommer iallafall tycka om det har jag en kännsla av. :)


Tycker inte om att ha ont...

Imorse satte jag klockan på 8.30, hade bestämt mig för att gå upp ur sängen senast kl 9. Men när jag vaknade imorse så var det något som inte stämmde.
Hade sån konstig huvudvärk. Det känndes typ som om någon lagt något kallt mot mitt huvud, och så det värkte! Min första tanke var att lägga något på huvudet då det även känndes som om det blåste.
Så där låg jag med huvudet mellan två kuddar och orkade knappt öppna ögonen. Slutade med att jag gick upp först halv 12.
Har fortfarande ont i huvudet och har även ont i nacken. Som tur är så ska jag inte vara på jobbet förrän om ungefär 3 timmar. Bara hoppas på att dom där värktabletterna hjälper snart.

Skumma killar

Jag och Linda pratade precis om att jag alltid råkar ut för riktigt skumma killar!
Riktigt skumma killar... 
Varför just jag?! Kan inte alla dom här skumma killarna hitta någon annan tjej att vara läskiga mot?  Det är riktigt obehagligt med en del killar, som glor konstigt på en, är 35-40 och tror dom har nån chans.

Mår illa bara jag tänker på det.

Vår ute! =)

Det känns verkligen som vår ute! Solen skiner, det är 8 grader varmt och nästan så att det skulle kunna börja bli grönt på  träden snart.. Eller det sista är nog lite mer vad jag hoppas på.

För att riktigt få njuta av det fina vädret ska jag ta en promenad upp till Skörby och bjuda mamma på något till kaffet. Vilket innebär att jag måste gå förbi ICA en snabbis också.

Nästan så att jag funderar på att ta den lite längre väden upp dit, den tar ca 10 min längre än den vanliga vägen. Men vi får se, jag ska ju kanske träna ikväll. Känner mig inte helt hundra i kroppen, så därför testar jag hur jag klarar av en promenad och därefter bestämmer om jag ska träna ikväll.

Ice Age

Jag hade en gång i tiden Ice Age och Ice Age2. Men så gjorde vi slut och vi delade upp alla filmerna, han ville då ha Ice Age. Visst tänkte jag och tog lite filmer som jag egentligen inte hade rätt till.
Jag vet inte hur många gånger sen dess som jag varit på väg att köpa Ice Age, och då fått vänta med att köpa tvåan. Men idag då. Av en slump på ICA så ser jag Ice Age2 i en hög med filmer och på den står det "Köp två för 99",  vilket gör mig överlycklig! Så jag köpte båda Ice Age idag:)

image46

Ännu ett test... :)

Which Grey's Anatomy Character Are You?

I'm Alex Karev
The rough and unconcerned attitude that u project, hides a person affected by his/her surroundings and with moral values. Despite the image you put forward of not really caring, you are actually a person who prides himself/herself on sticking to one value (like absolute honesty). Despite everything you are able to form connections with your friends, and once you have, you are able to be there for them in ways others can't.




Tiden går så långsamt

Det är så segt att vara ledig i 4 dagar och inte ha något att göra!!
Idag har jag verkligen inte gjort ett skit! Bara legat i soffan och kollat på tv. Eller jag har tvättat också, men det är ju inte så ansträngande.

Så jag vette attan vad jag ska hitta på imorgon för att få tiden att gå. Ska väl ta mig ork att plugga lite kanske? Göra klart den uppgiften jag påbörjat och göra klar ytterligare en.

Elle jag kanske ska ta och rensa ur garderoben? Det skulle ialllafall behövas.

Lisa var över här en sväng idag. Så nu har vi beställt lite från Ellos, jag beställde bara ett påslagansätt. Hittade lite kläder jag skulle vilja ha, men dom fanns antingen inte i min storlek eller så var det leverans i slutet av mars. Lite drygt.
Zooma
Visst är det fint!

Uppsvälld och...

Just nu så tror jag att jag vet hur det kan kännas att vara gravid. Jag känner mig alldeles uppsvälld, illamående och hur jag än sitter så känns det obekvämt.
Och nej, jag är inte gravid.

Känner mig allmänt blä och usch idag. Är sugen på något men vet inte vad, har druckit kaffe och ätit några riskakor. SÅ nu mår jag illa, var med andra ord inte kaffesugen.

Blä säger jag bara!!

Och snart börjar min tvätt tid...


Helgen i korthet

I fredags så började jag kvällen själv, satt och kollade på Let's Dance.
Sen så smsade jag lite Maria och så kom hon hit en sväng och så gick vi på Biffen. Var väl okej, är väl kankse inte världens roligaste ställe. Men vi dansade lite och så. Vi pratade även med en gammal klasskompis från högstadiet. Det var roligt :) Jag fick även ett vidrigt erbjudande från en person... Kan inte göra annat än att skratta när jag tänker på det.

Sen i lördags då. Då kom Maria ner hit vid 18.30. Vi gjorde lite mat och åt sen maten. Efter att vi ätit gick vi till A och kollade på melodifestivalen. Och jag måste påpeka att jag tycker att det var så rätt att Carola och Andreas inte gick vidare direkt till finalen. Så skönt att se carolas min. Haha! Lite skadeglädje. Sanna var bäst om man frågar mig, fick gåshud av låten. Och Björn Gustavsson
Sen efter melodifestivalen så sjöng vi lite Singstar. Jag var grym på vissa låtar. Spöade några rejält, så det var lite roligt. Vann bara stort i två låtar, men jag tror inte jag förlorade nån gång....
Vi spelade även Buzz. Första gången för mig, och det var väl sådär. Hade säkert varit roligare om jag fått spela med någon annan. Han jag spelade med.. jag vill inte säga för mycket här, men jag tycker han är lite skum.

Igår söndag så låg jag och sov fram till 12 ungefär. Så skönt!
Tog det ganska lungt hela dagen. Tog en promenad upp till skörby vid 4 tiden ungefär. Ångrar lite att jag inte gick en halvtimme tidigare, solen hann nästan gå ner innan jag var framme. Riktigt sönt vårväder var det iallafall.

Det var väl mig helg. Har även städat lite i omgångar.


Sent ute som vanligt...

Ne om man kankse ska ta och klä på sig lite. Har gått runt och städat med endast en handduk på huvudet. Så nu ser det lite bättre ut på golven iallafall.

Maria kommer om ca 40 min. Men hon bryr sig nog inte så mycket om att jag inte är färdig sminkad eller håret inte är tort.
Vet inte varför, men jag har börjat bli en tidsoptimist. Jag har först massor av tid på mig, sen helt plötsligt ska jag vara klar om 10 min och är knappt påklädd. Hur kommer det sig? Någon som vet?

Så skönt att sova! Eller?

Jag har sovit riktigt dåligt nu i några nätter. Somnat 1-2 varje natt och gått upp vid 6, vissa nätter vaknar jag även till nån gång för att rätta till kudden. Visst jag klarar mig med lite sömn, men nu har det blivit lite för myckter nätter med lite sömn. 4-5 timmar är lite väl lite...

Har alltid behövt lite sömn. Som när jag gick iskolan så somnade jag runt midnatt och gick upp så att jag han med 7.15 bussen. Men då hade jag inte lika jobbiga dagar som nu.
Även om jag bara jobbar till 13 på dagarna så är ju förmiddagarna jobbigast. Idag fick jag sitta ner först kl 11. Och då är man trött i huvudet och kroppen kan jag ju säga.

Så jag har faktiskt sovit middag idag. =)
Sov nog lite väl länge kanske, 2½ timme ungefär. Så jag kommer inte få det lätt att somna ikväll. Men men, det är det värt =)

Ännu ett pass =)

Nu har man då även provat på torsdagens BasGympa. Det var två ledare på den. Och det var ett jättebra pass! Det var inte så mycket kondition, utan lite mer styrka. Väldigt bra träning för axlar och skuldror, vilket jag behöver =)

Känner mig helt skakis i benen just nu...

Så nästa vecka blir det två BasGympa. Tisdag och torsdag, två så olika men ändå bra pass.

Ännu mera tester...

När jag ändå håller på att göra lite tester så tog jag det här testet. What City Should You Live In?
Lite lustigt, Frankrike lockar inte mig ett dugg!


I'm going to be living in Paris
Admit it - you're a hopeless romantic who wants to live in a cultured city with a strong nightlife. Your perfect day consists of viewing art exhibits at the Louvre, enjoying a delicious meal in the evening, and dancing the night away at a trendy club on the Champs-Elysees.

Lite roliga test...

Jag får lite då och då roliga test på Facebook. Det senaste heter Which Desperate Housewife Are You?
Om resultatet stämmer för mig vette fan... Vad tror ni?



Bree

You are very family orientated and respectable and try to be the perfect housewife. You love cleaning and gardening and have many talents, you try to make everything perfect but it does not always go to plan. You can be a bit of a control freak and tend to have secret thoughts you keep to yourself. You're Bree.

marcia-cross.jpg (117439 bytes)



Lite musik





Love this song!

Tycker verkligen om att lyssna på den när jag är på ett visst humör... Svårt att beskriva vilket humör.

Sen har vi då en låt som jag blir på så bra humör av!  Dock inte orginal videon....



Hemskt livsöde

Sitter och kollar på en dokumentärserie på kanal5 Sexturisterna.
Kollade även på den förra veckan.

Jag tycker riktigt synd om tjejerna!
Dom rycker typ på axlarna och ser det som vilket jobb som hellst. Jag förstår verkligen inte hur dom klarar av det!? Har så svårt att ens föreställa mig hur det skulle vara att sälja sin kropp på det sättet som dom gör. I kvällens avsnitt får man följa några tjejer i Venenzuela som jobbar på ett typ hotell, där dom är "flickvänner" åt tjocka äckliga gubbar som är på semester. Jag mår riktigt illa bara jag ser gubbarna och hur dom beter sig. Riktigt vidriga, snuskiga och perversa.
Förra veckan var från Thailand, om hur tjejer jobbar på barer och träffar turister där i hopp om att träffa en västerlänsk man. Vägen till att träffa den där mannen... Usch!

Mår faktiskt illa bara på tanken...


Tänk på dom stackars flickorna som väljer att leva så där. Dom kan ju inte må bra. Känns som om dom kan få ett bättre jobb och en bättre framtid.

En bit på vägen iallafall

Nu har jag äntligen tagit tag i en sak i mitt liv. Ett steg till att få det lite bättre iallafall.

Tyvär så såg ju en person mig, så jag har en kännsla av att imorgon kommer valla veta om att jag vär där. Men men... Hoppas hon inte säger något. Vill ha det lite hemligt från resten ett tag till iallafall.

Så på onsdag kl 7 första gången. Känns spännande. Vet dessutom att det kommer finnas roliga människor där. Det gör det hela mycket roligare. =)


Ne nu ska jag gå och möta Maria hos frissan, ska bli kul att se hennes nya fina frissyr. =)

Nu måste det hända något

Jag måste verkligen ta tag i mitt liv! Göra något nytt!
Visst jag trivs med mitt jobb till viss del. Men jag börjar bli så less på allt tjafs med schema hit och dit och att jag bara får jobba 80% Jag är ju van att jobba heltid eller mer.

Har bestämt mig för att gå och prata med en person om jobb imorgon. Kan inte riktigt säga mer just nu.

Sen så funderar jag på om jag ska ta och ta tjänstledigt ett tag. I 20 veckor rättare sagt. Som det se ut nu så får jag inte CSN för bara praktiken, och jag måste ha praktik! Och jobbet betalar inte för att jag ska få praktisera, vilket egentligen är konstigt med tanke på att dom vill ju ha utbildad personal. Då tycker man ju att dom borde låta mig få en fullständig utbildning.


Sen så har vi då ett sista alternativ... Något jag har funderat på så många gånger. Ju mer jag funderar på det, desto mer så vill jag göra det.
Men där frågan när?  I höst? Om ett år?
Om ett år skulle vara det bästa, då kan jag ha gjort klart min utbildning först. Men samtidigt så skulle jag vilja göra det så snart som möjligt.


Mycket att fundera på.... Lite för mycket kanske?

Suck...

Egentligen har jag lust att skriva ner exakt hur jag känner och mår just nu..
Men så insåg jag att det skulle bli ett så depprimerande inlägg. Så jag skiter i det.


Ännu en Lördag

Ja då var det lördag igen... Har väl inte planerat in någe speciellt. Ska äta uppe hos mina föräldrar, Thaimat. Hoppas det blir gott.
Sen ska jag väl kankse till Linda. Hon visste väl inte riktigt hur det blir ikväll.

Det enda jag vet om kvällen är iallafall att den ser ut att bli nykter.

Från att jag hade planerat in 3 helger med att festa, så är det här min andra nyktra. Lyckat eller vad? Nja...  Nästa helg som jag inte har planerat något för blir nog nykter den också.

Det var inte igår

Jaha... Då ska man träffa Silow imorgon. En snabb fika inne i stan blir det. Han tyckte väl att vi skulle mötas ute imorgon. Men eftersom jag inte ska gå ut så är det lite svårt.
Vill nog inte ens gå ut och festa med honom. Har inte varit så lyckat dom gånger jag väl har gjort det.

Egentligen hade jag tänkt att städa imorgon. Men det får jag ta på kvällen eller lördag.
Ska iallafall bli roligt att göra något annat än samma gamla vanliga. Var snart ett år sen jag träffade honom senast. Så det är väl dags nu? Hehe.

Skumma människor

Jag förstår mig inte på vissa människor på Facebook!?
Jag vet inte hur många som addat mig som jag inte har någon aning om vilka dom är. Senast idag så har någon indier addat mig. Många mörkare killar framförallt har addat mig. Och dom har varit riktigt fula och sett allmänt skabbiga ut, och dom är typ närmare 40 år allihopa.
Mår nästan dåligt bara på tanken... att en massa äckliga killar vill bli vänn med en.

Så härligt så!

Nästan så att jag hade glömt bort hur skönt det är att träna!
Har ju inte riktigt tränat regelbundet dom senaste åren. Varit mycket sjuk och så. Mennu äntligen när jag kommit igång på riktigt så känns det så skönt!
Man hoppar och stuttsar hit och dit.
Idag på Bas-Step så fick vi brädor :)
Det är stor skillnad på att träna med och utan bräda. Helt slut efter idag! Men ändå så skönt!
Fick lite kramp i ena vaden efter lite mer än halva passet, men det är inte bra att känna efter för mycket. 



               

Så nu har verkligen mitt nya liv börjat!!
Mer motion och mycket nyttigare mat. Nu väntar jag bara på att bli rik...


Helt slut efter träningen

Då har jag även provat BasGympan.
Det var jätteroligt.
Dock väldigt jobbigt.

Jag åt mat lite för tätt inpå träningen, så jag fick ju världens håll. Kunde knappt göra vissa saker. Men jag kämpade på iallafall. Kan ju konstatera att min kondis verkligen är usel! Men som tu är så jobbar jag på det. Så till sommaren borde den vara mycket bättre. Då kanske man orkar ett helt pass utan att dö efteråt.

Måste erkänna att jag är världens hemskaste människa!
Tack vare allt prat om semlor hit och dit så har jag syndat. Jag och Linda gick till ICA efter träningen och köpte varsin...

En helt vanlig Tisdag?

Dagen på jobbet kändes på något sätt rätt meningslös. Visst jag gjorde ju ganska mycket, men jag gick ju så jädrans tidigt. Att gå från jobbet 11.30 är lite väl tidigt.

Föredraget eller vad man nu ska kalla det var väl sådär. Det började med att det inte var min kiropraktor som höll i det. Utan den andra på mottagningen. Han har då varit min Gympa lärare på Högstadiet. Jag är inte så förtjust i honom, han stötte på dom i min klass när han var vår lärare osv. Han är lite som han är.
Det pinsamma i det hela var att han två gånger nämde att han har två gamla elever där och pekade på mig och Emilie som hon heter. En gång bad han oss gissa vad det var han var ute efter och en gång bara pekade han. Han stog även precis i början och glodde på mig när han frågade om vi visste vad Kirapraktik innebär. Så jag antar att han ville att jag skulle svara på det.
Föredraget var väl bra, lärde mig dock inte så mycket.


Just nu sitter jag mest och väntar på att Linda och Elina ska bli klara på Babymassagen. Efter det ska Linda och jag snacka lite skit. Är så glad att jag har henne. Vem skulle jag annsrs prata skit med om alla personer i våran omgivning? Vi behöver prata av oss ibland. Bålsta är ju som sagt världens skvaller håla. Alla vet allt om alla ungefär.

Lägger även in tre bilder. Ena är på dom fina blommorna jag fick av Lisa och J för ett tag sen när jag var en räddare i nöden för Lisa. Den andra är på mina två fina Martini flaskor, jag tycker dom har en så fin form. Den sista bilden är på min nya frisyr, man ser dock inte riktigt hur uppklippt det är. Håret har lagt sig lite som det vill efter en dag på jobbet, men ni ser på ett ungefär.

    

Träning sent på kvällen...

Nu har jag precis stått på min Orbitrek i 15 minuter... Har sammanlagt stått i 20. Men Linda ringde och störde mig när jag stått 5 min. Vi råkade prata i 1timma och 16 minuter...
Först tänkte jag inte stå på den efter ett så långt samtal då klockan blev lite mycket. Men så tänkte jag på att jag inte tränat på en vecka och fick lite skuldkännslor. Så jag gav även ryggen och magen en omgång efter orbitreken. Så det kommer säkert kännas imorgon.

Och imorgon ska jag ju gå på Basgympan. Ska bli så roligt! Tycker verkligen om att gå på sådana pass. Har dock inte gått på Träningshus1's sådana pass.Men jag hoppas på det bästa. Huvudsaken är att man tränar.
Har ju fortfarande 4-5 kg kvar och jag har 4 månader på mig. Just nu ser jag ganska possitivt på min träning och kost. Det har kanske inte börjat så bra som jag velat, så det kan ju inte gå sämre.

Sen så är det väldigt viktigt för mig att träna upp min rygg. Den är inte i så bra skick just nu. Det har jag fått höra några gånger nu. Roddövningar är bra för mig, men det är lite svårt att träna det utan roddmaskin.
Ska bli spännande att se vad han har att säga imorgon på föredraget.

Nej om man ska hoppa in i duschen nu och sen krypa ner i sängen. Börjar bli lite sent och jag ska upp tidigt.

Lite obehagligt

Imorse när jag låg i sängen och drog ut på tiden så tyckte jag att det lät som om någon knackade på fönstret i köket.
Först tänkte jag inte gå upp och kolla, men tillslut så drog jag på mig en filt och gick och kollade. Det var ingen där, varken vid dörren eller fönstret.
Men så nu på eftermiddagen så såg jag att det såg ut som om någon har gått från min uteplats mot dagiset. Maria tyckte också att det såg ut som det. Spåren såg ut att komma från gångvägen mot min uteplats och sen vidare mot dagiset. Så någon har ju gått här utanför.
Känns lite obehagligt. Vet ju inte vem det är som har gått här. Hppas verkligen att det är någon jag känner.

Besatt igen...

Jag hade en period när jag var tillsammans med E och även när jag bodde hemma som jag var besatt av att köpa nya filmer.
Nu har jag fått en sån period igen. Jag beställde 5 eller 6 filmer för några veckor sedan. Har inte ens hunnit kolla på alla. Nu ar jag beställt 6 filmer igen... Alla med Heat Ledger, så snart har jag min samling med hans filmer komplett. Finns dock filmer med honom som inte kommit på bio ännu.
Men jag kom på mig själv att jag vill ha en till film. Pirates of the Caribbean 2: Död Mans Kista, jag har ettan och trean. Så jag vill ju ha tvåan också + att jag typ samlar på Orlando Bloom filmer. Men som tur är så är det för sent att lägga till den.

Får ta några Orlando Bloom filmer nästa månad.

Kramp i magen...

Igår hade jag kramp i magen ungefär halva dagen. Hade lite mitt på dagen men det blev hemskt på eftermiddagen efter att jag ätit en massa glass.
Så jag har og kmmit fram till att jag är lite  kännslig mot Laktos. Vanlig mjölk och massa glass innom loppet av några timmar blev lite mycket.
Har lite ont i magen idag också, men det kan ha andra orsaker.
Måste dock lösa mjölkproblemet på jobbet. Kan inte fortsätta dricka vanlig mjölk i kaffet där.

Så arg!!

Cristine har verkligen tjatat på mig om att vi ska ut idag. Frågat om jag kan ta ledigt, byta eller vad som hellst. För vi kommer inte kunna gå ut på evigheter annars och har inte gjort det på evigheter heller.
Så jag tar semester... Vilket innebär att jag förlorar massa pengar.

Christine har skickat två sms på dagen om hur taggad hon är. Vid strax efter 5 tiden så skicka hon att hon hade ont i huvudet men det ska gå över. Vid 7 tiden skickar hon att hon inte kan gå ut för att huvudvärken inte gått över. Hon var så ledsen. Men vi kan ju planera in någon annan helg snart, tyckte hon.
Men hallå?!
Man skickar inte ett sms en timme innan jag ska vara hemma hos henne och säger att man inte orkar. Speciellt inte när jag verkligen sett till att få semester, stressat som attan för att hinna bli klar till 20.00.


Jag hade inte ens ork eller lust att svara på hennes sista sms vid 20 tiden där hon igen sa att vi kan planera in något snart.
På något sätt så känns det som om hon har skuld över att hon träffade D igår så att hon måste träffa M idag. Jag tror inte riktigt på hennes huvudvärk... 

Hon kan ju glömma att jag tänker planera in något med henne den närmaste tiden.

Skött om mig själv

Ikväll efter jobbet så har jag skött om mig själv. Tog en lång härlig dusch och har smort in hela kroppen! Så hälrligt. Håret känns alldeles lätt och rent just nu, klippningen gjorde nog sitt. Så nu har håret och huden fått en omgång. Så nu känns hela jag mjuk och fin, enda som saknas är att insidan skulle kännas på topp. Men det får bli en annan dag... 
Förhoppningsvis känns det någorlunda bra imorgon kväll. Med lite alkohol i kroppen, roliga människor och en aningens brunare hy. Skulle så gärna vilja sola, men det hinner jag inte. Så det fick bli det näst bästa. Skulle även vilja hinna träna imorgon, men det hinner jag inte heller. Så jag får väl ta och äta marängswich (stavas det så?) på jobbet istället och dansa lite extra på Rilles.
 

   

   




Nyklippt och fin =)

Nu har jag äntligen klippt mig!

Än så länge så ser det bra ut. Så vi får se sen ikväll efter att jag har duschat och jag har stylat det själv. Brukar ju se lite annorlunda ut då.
Nu har jag lite mer uppklippt än vad jag brukar ha och även lite mera lugg. Jag har inte en direkt lugg, utan håret är klippt så att det ser ut som en lugg... typ.
Jag får ta kort imorgon efter att jag har fixat iordning mig. Ser så trött ut nu.

Ska bli spännande och se om någon på jobbet ser att jag klippt mig...

RSS 2.0