Sista dagen...

Jag är tjänstledig.
Den dagen har jag inte gjort så mycket. Var på jobbet för att fira en som fyllt 60, hämtat ut en nyckel till tränings lokalen (men den fungerade inte), gick hem och sen har jag kollat på tv.

Spännande dag eller hur!?

Imorgon ska jag jobba 9-18, känns bra att börja med det passet. Eller inte. Finns roligare pass att jobba, men men....

Kanske dax att sova lite?

Jag Ytlig? Nej! Eller..?

Jag har funderat lite på hur jag ser på killar. Jag har kommit fram till att jag är väldigt utseende fixerad numera. Förr så hade inte utseendet lika stor betydelse, men nu så har det blivit det på något sätt.
För ett tag sen blev jag medlem i sidan mötesplatsen.se, dels lite för skojs skull och vem vet? det kanske finns någon vettig kille där. Till att börja med så skrev gamla, fula tjocka, äckliga gubbar på 40+ till mig.Vilket fick mig att må illa! Ni skulle bara se bilderna på dom! Fy fan säger jag bara! Sen efter att jag gjorde om min så kalade presentation där så har antalet gamla fula gubbar som hör av sig minskat.
Sen har vi dom som är yngre och är i rätt ålder om man säger som så. Många är riktigt fula! Visst dom verkar trevliga när man läser deras presentationer och deras pressbild kan dom se okej ut, men kollar man på fler bilder av dom... Många är riktigt fula! Dom har kanske lyckats fått en bild som dom ser okej ut på och den använder dom som pressbild. Sen finns det ju dom som inte ser så bra ut på alla bilder... 

Jag vet att det är jävligt ytligt av mig, men jag känner verkligen inte för att svara på deras "brev".
Det finn tom en del av dessa killar som kan skriva flera brev och fråga varför man inte svarat och dom undrar om man är sur på dom. Det får mig att ännu mindre vilja svara på deras brev, jag kan verkligen tänka mig att dom har svårt att föra sig i sociala sammanhang.

Nog med ytligheter för idag.... Nu bjuder jag på en riktigt ful bild på mig bara för att.


Mina Egna Utemöbler!

Nu har jag köpt utemöbler! Nu kan jag skrota mamma och pappas gamla.

Det var på tiden måste jag säga. Förra året skulle jag köpa, men då han det ta slut i dom storlekarna och färgerna jag ville ha. Det fanns antingen bord eller stolar, det fanns inte både och närman väl hittade. Och jag hade ingen lust att ha en färg på borde och en annan på stolarna.
Nu har jag iallafall köpt ett runt bord och 4 stolar i blått. Så det blev i plast med andra ord, hellst av allt skulle jag vilja ha stolar och bort i aluminium. Men det blir när jag har en bättre bostad, jag skulle inte gråta floder om en stol blev snodd nu. Plast möblerna har ju ändå bara ett antal år som dom ser frächa ut  och aluminium är dessutom dyrare.



Så här se möbelgruppen ut mer eller mindre, bordet ska vara samma dock inte stolarna. Hittade ingen bild med dom, jag har även andra dynor. Det blev dynor i en blå nyans med blomor på, dom är snyggare än det låter. Kan även tillägga att stolarna på bilden är i en stålgrå nyans, mina är blå, den gråa nyansen fanns bara i bord på Plantagen.

Trött eller??

Jag är nog ganska så trött just nu... Eller är? Jag är trött!!

När jag skulle skriva in min mejladress för att logga in på bloggen började jag skriva på ett inlägg istället. Lite svårt att logga in då måste jag säga.
Var även på väg att säga: Trots att jag varit ledig idag så är jag trött. Men jag har ändrat mig, jag har ju jobbat 7-13 idag.
Det är nog dax att gå och sova nu.



Om man ändå hade honom att sova brevid...

Ledig dag, Deklarerat, Barn, Shopping

Idag har jag haft ledigt, hur skönt som hellst! Känns som om man är på jobbet på allvar nu. Men det är inte förrän på onsdag som det är på allvar. Så imorgon och på söndag är jag där extra, jobbar som en vikarie. Känns lite skummt med tanke på att jag har en fast anställning och är tillbaka på den innom en vecka. Dom här dagarna (6 hitils) är dagar som jag kommer få betalt för i slutet av April, samma dag som jag får min lön. Inte helt fel :)

I förrgår så deklarerade jag. Jag bev lite chockad! På ett bra sätt. Jag får några tusen mer än vad jag hade räknat med. Men det är fortfarande bara hälften av vad jag fick förra året. Så jag kan nog unna mig ett staket till min uteplats.

Sen så har jag varit på HåboHus idag. Skulle dit för att säga att jag kommer tillbaka till min lägenhet, men det var tydligen redan fixat? Skummt. Jag frågade även hur stor chans jag har att få någon av dom 2:or som finns på Skeppsvägen. Hon kollade upp hur jag låg till på dom, vilket inte var bra platser. Jag sa att jag verkligen var i behov av en 2:a då jag ska flytta ihop med min kille och vi ska skaffa barn. Jag vet att det är en lögn. Men jag vet så många som har fått lägenheter där borta pga av att dom ljuger om saker för HH. Så om jag nu skulle få en lägenhet där borta, vilket jag inte tror, så kan dom ändå inte kolla upp hur pass sant det jag sa var.
Jag är iallafall väldigt irriterad på HH då jag vet att många får lägenheter utan problem där dom vill ha, personer som inte ens stått i kö länge eller nyligen fått andra lägenheter och som känner för att flytta igen.

Jag var i stan med mamma häromdagen. Då shoppade jag en ny vår jacka. En lite mer vardaglig modell. Perfekt att ha till och från jobbet, när man går en promenad och även en kylig sommar kväll. Det blev en röd Didricksson typ vindjacka, jag fick mamma att ta kort när jag hade på mig den. Men jag har inte orkat föra över bilderna till datorn ännu. Köpte grejer för att så smultron på plantagen häromdagen...
Köpte även en spegel idag när vi var i Enköping. På ÖB blev det lite shampoo, deoderanter och hudkräm. Inte illa! 

Nu ska jag sova... Är så trött just nu i en period. Jag behöver verkligen sol i mitt liv.   

Bye bye Rilles

Fick en inbjudan till Bartömmning på Rickards... Känns lite trist att dom ska stänga ner, dom har ju funnits där i 7 år nu. Dom är liksom en del av Bålsta.
Min första tanke när jag såg inbjudan var JAA!! Fan vad roligt!!
Min andra tanke var Nej fan! Jag har ingen att gå med.
Min tredje var Nej fan jag ska jobba söndag morgon.

Så var det med de... Jag har varit min sista gång på Rickards, lite tråkigt.

Det som verkligen är tråkigt i mitt liv just nu är att jag känner typ ingen som jag kan gå ut på krogen med. Så jävla trist. Därför sitter jag hemma varje fredag/lördag kväll och spyr på mina föräldrar.
Under flera perioder i mitt liv har jag varit ute på Rickards var och varannan helg, men en har barn nu, den andra pratar jag inte med längre och de tredje... ja dom umgås jag inte med i nyktert tillstånd längre(inte förfester heller).

Men hur lätt är det att skaffa sig nya kompisar bara sådär här i Bålsta? Inge vidare lätt...

Känndes som om den där inbjudan fick mig att deppa ihop lite mer... En lång dag på jobbet, en allmänt deppig situation i livet över huvud taget och sömnbrist var tydligen inte tillräckligt idag.

Hos Jessica...

Kom på att jag glömde ha upp bilder från när jag var hos Jessica häromdagen...
Så här kommer dom!

     

     

Senaste dagarna i text och bilder!

I  torsdags hade jag ju en förjävlig kväll på jobbet. Av många anledningar...
I fredags var det en ganska stressig morgon på samma avdelning. Vid lunch så visade det sig att min avdelning inte fick in någon vikarie som kunde jobba till 18. Jag som kännde mig ganska pigg då sa att jag kunde jobba. Jag tackar inte nej till att jobba på min avdelning, och jag var ju ganska pigg.
Men efter kl 15.0 ungefär så började jag känna av tröttheten, sover väldigt dåligt på nätterna just nu. När jag slutade vid 18 så var jag så trött i kroppen! mina fötter värkte så mycket när jag kom hem. Att jobba från 7-18 med 45 minuters rast är för lite, ångrar att jag inte satt den där kvarten till.

Jag fick iallafall en liten överraskning när jag kom upp till min avdelning i fredags. Sara stod helt plötsligt framför mig! Hon skulle jobba hela helgen. Så jag blev lite glad över att se henne. Men hon hade med sig den tråkiga nyheten att hon inte ska jobba hos oss i sommar... Men jag förstår henne, hon bor ju i uppsala nu och får man jobb där så tackar man inte nej. Skulle inte jag heller ha gjort. Jag är iallafall glad för hennes skull. :)

Igår så var jag iväg till Uppsala och kollade på innebandy... Ett tag såg det ut som om dom skulle vinna. Dom ledde me 1-4, men sen så tappade dom till 5-4. Så då trodde vi att nu förlorar dom... Men dom tog igen sig och när det var 10 min kvar av matchen ledde dom med 5-9. Då trodde dom att niu har vi vunnit och slutade spela, så dom torskade med 11-9. Så typiskt Valhall! Dom får skylla sig själva att dom åker ner i 5:an.
Senare på kvällen sen så var jag hemma hos Linda och kollade på film och busade lite med Elina. :)

  
Sara vill vara som dom boende och använder haklapp :P


     
På under 5 minuter hinner man dansa, schowa och läsa bok med Elina
Tänk om en annan hade den energin....

Fy fan vilken kväll!!

Kan börja med att säga att jag inte får något lånelöfte från min bank. Dom vill för tillfället inte ge lån på handpenningen,  som jag skulle behöva.  Det skulle säkert gå och ordna med borgenär osv, men jag orkar inte hålla på med det.
Jag får ha kvar min 1:a tills vidare, försöka få en 2:a där jag vill ha istället. Får vänta ett tag med att köpa lägenhet, jag gråter inte floder direkt av att inte få lånelöftet.
Men lite trist är det när hon på banken säger att normalt sett skulle jag ha fått lån för hela summan, lånet + handpenning. Men inte i den här ekonomiska krisen som är nu. Lite tråkigt. Men det är bra att veta i framtiden! Jag har altså inga problem att få ett lån på 600 000 kr, när krisen är över.

Nu tänker jag istället ta ett lån för att köpa en bil och till det har jag handpenning.


Kvällen då...

Fy Fan säger jag bara!! Första gången på över 2 år som jag är "själv" på en våning på mammas avdelning så händer allt! Och då menar jag verkligen ALLT! Haft så stressigt, trodde knappt vi skulle få i alla mediciner ett tag.
Så jag är helt slut just nu. Känns bra att man ska tillbaka dit imorgon och då är vi dåligt med personal som får ge mediciner osv. Så skoj så! Eller inte...

Jag längtar tills 1:a April så jag får vara på min avdelning!

Lånelöfte?

Nu har jag skickat in en ansökan om lånelöfte... Så just nu har jag ett preliminärt lånelöfte på 540 000 kr.
Inte helt fel. Banken ska höra av sig innom några dagar och ge ett riktigt besked.

Har hittat en lägenhet jag skulle vilja ha, men den har lite högt utgångspris tycker jag. Sen så vet jag ju inte om jag får lån till handpenningen heller. Man kan ju alltid hoppas, jag klara ju av det ekonomiskt.
Skulle vara riktigt coolt med en egen lägenhet, riktigt mycket vuxenpoäng!

Nu behöver jag bara vänta på att dom hör av sig från banken, gå på visningar och hoppas på det bästa.
Jag hoppas ju på den lägenheten med balkong i söderläge... :)




Sara & Jag på en mer eller mindre identisk balkong som den jag hoppas på :)
(sommar 2006)

Min kväll

Nu ska jag fixa majskolvar och sen kolla på HV71 vs Timrå.
Hoppas på att HV vinner, allt annars vore väldigt tråkigt. 


Kanske att jag lyxar till med lite glass....

I'm going to London!!

Äntligen!! Jag ska till LONDON!!

Den 28:e Maj åker jag och min pappa till London! Ska bli så roligt!
Vad vi ska göra vet jag inte riktigt, men en massa saker ska vi iallafall göra. Det som vi verkligen vet är att vi ska åka London Eye. Såå coolt!




Vi kommer bo på ett litet mysigt hotell precis vid Hyde Park, inte allt för långt från Notting Hill.

Avgörandet kom från Danne!

När jag ändå pratar om vinster så kan jag ju säga att jag är väldigt glad över HV71's vinst idag!
Det var i sudden som min kusin Daniel som avgjorde matchen! Det ni! Så på måndag tror jag det är så spelas 7e och avgörande matchen... Spännande spännande, jag kommer lungt sitta bänkad framför tvn och kolla på den.

Här är länken för att se, ca 2.30 in i klippet.



Melodifestivalen

Ja.. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om Melodifestivalen.
Jag hade ju mina favoriter EMD, men hade blivit lika glad om Måns eller Alcazar hade vunnit. Det är ju ändå något som faktiskt funkar i resten av Europa.

Jag vet inte om Marlena är rätt... Bara för att så kankse hon vinner skiten?

Jag kommer iallafall nynna på dessa tre låtar i framtiden! (har gjort sen alla låtar släpptes för 2 veckor)

 


 


Åker tåg

Nu åker jag den här sträckan mellan Skövde och Bålsta för näst sista gången. Kommer åka ner till Skövde sen när vi ska flytta grejerna, då åker jag dagen innan för att packa dom sista små sakerna.

Ska bli skönt att få komma hem för gott, men samtidigt inte. Jag vill ju ha min lägenhet utan en massa problem hit och dit. Vill slippa bo hos mamma och pappa....

Ska iallafall snart få komma tillbaka till jobbet och alla som finns där. Det bästa är nog att jag ska få jobba med Gibsan båda mina helger igen :) Men tyvärr så innebär det att jag inte får jobba med P eller I. Men men, man kan inte få allt.

Nej om jag skulle ta och läsa Veckans NU, lite skvaller är aldrig fel.

JÄVLA SKIT!!!

Nu så deppar jag fan ihop snart!!!

JAG VILL HA MIN LÄGENHET!!!!!

Jag har fan inte lust att betala för ett släp två gånger! Den där jävla idioten som bor i min lägenhet får fan slänga sina grejer åt skogen! Jävla SKIT!!!! IDIOT!!!!

AAAAAAGGGHHHHHH!!!!

Fredag 13 Mars

Egentligen borde jag packa klart det sista nu...

Men.... Jag ska kolla på Så ska det låta först tänkte jag. Sen blir det nerpackning av dom sista köksgrejerna, böckerna och städning av badrummet.

Sen är jag nog mer eller mindre klar, tror jag.
Kan hända att jag missat något, vore ju inte helt oväntat.

Torsdag 12 Mars

Ja... Vad ska jag skriva om idag då?

Just nu sitter jag och dricker Martini ur plastglas! Inte illa! Har diskat nästan allt som ska packas, så jag har inte så mycket och välja på. Men det går det också.
Har en del kvar att packa, ganska mycket faktiskt + att jag måste torka ur alla skåp och skura badrummet imorgon. Så jag har att göra.

På Lördag kommer jag iallafall hem till Bålsta! Yeey! Har tänkt att stanna där ett bra tag.


Nej nu tänker jag återgå till min Martini och kolla på tv.


PS. Bloggen kommer fixas till i helgen när jag har lite mer tid, men designen är nästan helt klar :)

16-åring skjuten av polis

Det händer även saker i Bålsta... 

Pluggandet går...

... åt skogen!
Jag har verkligen skjutit på pluggandet hela dagen! Eller sen jag gick upp vid 11.
Skulle mycket hellre diska, packa och torka ur skåpen. Vilket är något jag inte tycker om att göra.
Hela det här att plugga till en tenta känns så fel. Jag ska ju inte syssla med det på ett bra tag framöver. Jag har redan förträngt alla föreläsningar och det jag pluggade inför det första gången jag hade tentan. Så nu när jag pluggar känns det hela tiden som om det är nytt, trots att det inte är det. Många latinska ord känns nya och det är inte så lätt att lära sig latin som man tror.

Kanske skulle läsa igenom föreläsnings kompendierna? Kankse får minnet tillbaka lite?

Måndag Kväll

Här sitter jag i Skövde, dricker vin och kollar på Charterhjältar...
Borde egentligen plugga.




Önskar att det kunde vara Lördag nu!

Rädda Kvinnohjärtat

I Februari månad hade Hjärt-Lungfonden en kampanj för barn med medfödda hjärtfel. Vilket jag är, så den kampanjen gynnar mig.
Nu i Mars har Hjärt-Lungfonden en kampanj för Hjärtsjukdomar hos kvinnor. Vilket jag också på sätt och vis tillhör då jag tror att mitt klaff-fel kommit med åren. Sen så är jag ju en vuxen kvinna med ett hjärtfel, oavsett om det är medfött eller inte.
Det är verkligen en bra sak att ge pengar åt, då den största delen av forskning kring hjärtsjukdomar oftast inriktar sig på männen. Vi kvinnor har/får också problem med hjärtat. 
Undrar om dom valt just Mars månad då den Internationella Kvinnodagen var igår?

Även i denna kampanj kan man köpa en pin, finns bland annat i dessa butiker : Hemköp, Twilfit, Järnia, KappAhl och Face. Det finna även andra saker att köpa, som en kokbok från ViktVäktarna. 

    




Rädda Kvinnohjärtat

Konstiga drömmar... Igen

För ett tag sen drömmde jag riktigt konstiga drömmar, väldigt mycket om N. Men även om annat konstigt också. Dom konstiga drömmarna höll i sig nån vecka och sen har jag inte drömmt så konstigt.

Men nu i drygt en vecka har jag drömmt konstigt igen. Skillnaden på då och nu är att jag inte riktigt kommer ihåg drömmarna, jag kommer bara igår små sekvenser och vet på ett ungefär vad dom handlar om.

Har flera gånger drömmt om att mina kompisar är riktigt elaka mot mig. Jag har även drömmt om att en del av dom jag umgicks med när jag och E var tillsammans, att vi umgicks mycket och festade på Rickards varje helg. Men att nu var dom som var trevligast mot mig elaka och dom som inte var trevliga var det helt plötsligt?
Sen har jag drömmt om något på jobbet som gjort mig ledsen, men det var inte  att någon boende dog eller så. Jag tror det var personalen som var elak.
Har även drömt om N igen, kan bero på att jag insåg häromdagen att många killar jag tycker ser bra ut har liknande utseende som han.


Hade det inte vart för att det snöade ute hade jag gått på en långpromenad och rensat huvudet lite...
Man ska inte drömma så här konstigt som jag gör.


Vill Tillbaka...








Helt ärligt!?

Just nu tycker jag verkligen inte om min familj!!
Eller det är inte många över huvud taget jag tycker om just nu!

Folk beter sig som jävla idioter!

Jag skulle inte bry mig om en del flyttade 500 mil bort och aldrig mer kom tillbaka, jag skulle nästan må bättre då. Den som jag hellst ser flyttar så långt härifrån det bara går är min bror.
Vad fan tänker den jävla idioten med?! Han verkar tro att hela jävla världen kretsar kring honom och att allt och alla ska göra som han vill! HåboHus kan inte läsa tankar! Jag har sån lust att kasta ut idioten ur min lägenhet och säga upp bekantskapen med honom.

Helt ärligt så skulle jag inte bry mig om jag aldrig mer pratade med en del andra människor heller... Inte för att jag känner så många som ens skulle bry sig.

Rivmärke?

Jag har ett rivmärke på min rygg som jag absolut inte har någon aning om vart det kommer ifrån!?!

Hur fan får man ett rivmärke där jag har det? Jag kan inte ha orsakat det själv, det är på ett för centrerat ställe och i en form jag inte skulle kunna göra.

Bakåt

Just nu känns det som om att oavsett vad jag gör så känns det som om att jag sitter ensam i ett rum fult av människor och ingen märker att jag är där... Ju mer tiden går desto starkare blir kännslan.







Alla andras liv går frammåt utom mitt...
...mitt går bakåt.

Resa i Sommar?

Jag har fått ett sånt sug på att åka utomlands i sommar! Utan mina föräldrar!!

Något innom mig bara skriker att få åka till värmen och ha det skönt en vecka. Sola, bada och bara vara... Skulle verkligen vara guld värt!

Men... just nu består mitt liv av många MEN...
Den här gången är frågan vem jag ska åka med? Det skulle vara riktigt roligt att åka ett stort gäng, men... som sagt, jag känner inte så många.
Någon som vill åka med mig?


Helt underbart härligt!



Har jag tur så får jag väl åka till Kolmården,
om inte dom vill åka en dag jag jobbar...

Korven och Limpan

Korven och Limpan överlevde även den här kryssningen :)
Det här var då första kryssningen som vi åkt på själva sen vi var 17 kanske? Vi hade iallafall riktigt roligt. Kan hända att det blev lite mycket att dricka och att man han en och annan minneslucka... Men så ska det väl vara på kryssningar?

Dom filmade för Färjan nu när vi åkte... Lagom roligt. Men jag såg kameran en gång bara och det var när vi gick ombord på båten. Jag höll utkik hela tiden efter folk som gick runt med kamera och mikrofon, så förhoppningsvis finns inte våra fina dansmoves och andra olyckliga händelser på film.

Vi såg utöver Håkan i baren även Robinson Robban och nån dryg jävla snubbe som har varit med i BB tror jag.
Det fanns iallafall en del roliga människor på båten :)


     

     


Det blev faktiskt inte så måånga kort tagna från den här kryssningen. Det får vi ta igen nästa gång ;)

RSS 2.0