Nyår

Jag har jobbat hela helgen... Det har väl gått ganska bra, jobbt lite med Marie :) Vi har snackat lite skit och så. Alltid lika kul!
Så nu är jag ledig hela 2 helger!


Ikväll är det då Nyårsafton! Jag ska till Linda och Robin och fira. Vi ska äta massa god mat och så, vara lite finklädda. Ska bi kul. Så nu måste jag nästan springa till ICA och köpa glas, Linda hade inte så det räckte till alla hemma. Vi blir lite fler än först planerat, men alla kommer som tr är inte till middagen.
Det blir jag, Linda, Robin, Christine, Micke, Johan, Nina och Ante, sen så har vi då barnen Elina och Julia.
Så det ska bli kul =)


Nu har jag me andra ord lite bråttom, har ca 1½ timme på mig att springa till ICA, duscha, raka benen och fixa iordning mig...

Känns som om jag kommer ta med sminket till Linda...


Gott Nytt År!!!

Ge mig!!

Jag ska vara helt ärlig nu! Jag har kollat runt lite på olika lägenheter i stockholmsområdet. Lite i Järfälla mest, men idag fick jag för mig att kolla lite mer centralt...
Resultatet?!

Jag har hittat min drömlägenhet!!!


Den var så fiin!!!

Jag vill ha!!!



En 1:a på 34kvm (1kvm mindre än jag har nu) ett stenkast från Odenplan, 4:e vångingen, stor balkong i väst, sovloft och så jävla snygg!!!
Utgångspris 1 475 000 kr... Ja jag vet, mycket pengar. Men då kan jag även tillägga att avgiften på lägenheten endast är 850 kr/månad och då ingår värme och vatten.


Jag lovar er! Den är så fin!! Så snyggt badrum och köket! Det finns inte ord till vad jag känner just nu!!



Jag vill verkligen ha en egen lägenhet! Och då menar jag verkligen EGEN! En där jag får göra vad jag vill i, måla hur jag vill, kakla om och få precis som jag vill ha det! Skulle vara så underbart!! Fixa iordning köket riktigt snyggt...
Ge mig!!

Dagen i Sthlm

Idag har jag varit i Stan och shoppat då. Det var jag, Lisa och Sara. Lisa och Sara hittade lite smått och gott.  Jag hittade inte så mycket, köpte lite smink och ett halsband. Hittade dock lite småsaker till lägenheten. Men det får vänta.

Jag skulle egentligen följt med hem till Sara och ätit middag. Men jag blev så jävla trött och fick så ont i huvudet. Jag somade tom på tåget hem! Jag brukar aldrig sova på tåget, inte ens efter att jag varit ute o festat till kl5 på morgonen. Är fortfarande trött och har ont i huvudet.. så något är det med mig.

Bara jag inte blir mer förkyld igen, jag ska ju jobba i helgen och sen på måndag är det ju nyår. Jag får verkligen inte bli sjuk!!

Är glad... men ändå inte.

Jag fick veta häromdagen att min kusin Björn och hans tjej ska ha barn. Det är dock ganska tidigt ännu och inget är väl helt bestämt ännu tydligen. Men jag tror nog dom kommer behålla barnet. Kul för dom tänkte jag, lite förvånad bara.

Sen idag fick jag veta att min kusin Daniel ska bli pappa nån gång i sommar. Kul. Trodde dom skulle ha skaffat det tidigare, men det gjorde dom inte. Det förvånade mig inte att dom ska ha barn.

Fick även veta att min Jessica ska ha barn i Juli!! Det kom väl lite mer som en chock, men inget förvånar mig vad gäller henne.

Allvarligt?! Finns det någon av mina kusiner som inte ska ha barn?! En har redan barn, en jättesöt son, och 3 ska ha barn i sommar!
Jag vill också ha barn, eller åtminstone planer på det. Men nej! inte ens en kille så långt jag kan se... Man har ju mått bättre.

Mellandagsrea

Nu ska jag bege mig in till stan och shoppa. Mellandagsrea ni vet  ;)

Jag tror att jag och Lisa kommer vara dom enda människorna i stan... Eller inte!

Ska iallafall bli kul att shoppa lite.

Drömmer mig bort...

Inatt så hade jag en rätt bra dröm... Jag drömmde om att jag flyttade till en alldeles ny byggd fin lägenhet. Stort härligt kök, helkaklat badrum och ett stort sovrum. Den var jätteljus och fin med en stor uteplats. Var en så underbar dröm!

Det är efter att jag haft sådana drömmar som jag saknar att bo större. Jag skulle vilja bo i en 2:a på ca 55 kvm eller så. Skulle inte vara helt fel.


Saknar verkligen det!! Vill ha en större lägenhet nu!!

Lite trött

Jag är lite trött idag känner jag... Mörbultad i hela kroppen! Ont lite överallt. Ibland undrar jag vad jag gör... Nu vet jag dock en av anledningarna till värken. Sen så festade jag ju både i fredags och lördags. Det kan ju ha att göra med att det känns som det gör idag...

Jag  somnade väl runt 6 tiden kanske? Och blev typ väckt vid 11. SÅ då var det bara att gå upp och se glad ut. Hehe... Sminket kvar och håret åt alla håll och kanter. Så snygg så.


Hade dödat för att kunnat sova en timme eller två på eftermiddagen idag... Men det känndes som om det var en bättre ide att hålla sig vaken tills ikväll. Så att jag kommer i säng i någorlunda tid. Ska upp tidigt imorgon. Jag och Lisa ska in till stan och shoppa på mellandagsrean. Kommer säkert vara massor av folk där. Vi är ju inte direkt ensama om att vilja shoppa... Haha!


Ne nu ska jag återgå till soffan.


Kom bara på en härlig sak som en person sa igår. "Jag känner mig naken utan kalsongerna, men tjejer ska vara utan underkläder"
Personen i fråga sa inte exakt dessa ord i rad, men det var sammanfattningen av en mycket längre förklaring.

Juldagsfesten

Igår var det då dags för den traditionella Juldagsfesten på Rickards!

Först träffades jag, Erica, Christine och en tjej som heter Sara här hemma hos mig. Sen åkte vi vidare till en tjej som heter Johanna där även några andra satt. Vi satt och förfesta lite och hade allmänt trevligt. Sen gick vi då till Rilles.

Till en början var det lite sådär... var inte så roligt. Men det blev bara bättre med tiden =)
Christine hittade ett ragg... *asg*

Orkar inte riktigt berätt alla roliga små händelser. Ni som jag vill ska veta, ni får veta det på annat sätt. Natten slutade iallafall riktigt bra! Så nu hoppas jag nästan lite på Nyår, men jag vågar ändå inte rikigt hoppas.

God Fortsättning på er alla!!

God Jul!!

God Jul på er alla!! Min Julafton har vairt lite sådär... Har väl varit mer eller mindre som en helt vanlig dag, har dock ätit massor med mat. Samma mat hela dagen dessutom... Fick väl inga jätte julklappar idag, fick ju kryssningen av mina föräldrar så det var ju den "stora" julklappen. Fick en juslyckta på jobbet och en chokladask av Lisa, Romerska bågar, så gott så. Fick även choklad när jag var hos Ari & Tuija, det är bra när man ska börja banta. Så jag funderar allvarligt på att strunta i det tills jag ätit upp all min choklad. Haha!!

Ne nu ska jag börja göra mig klar för sängen, ska upp tidigt imorgon igen.


Här är några bilder från kryssningen. :) 
       

        

                                          

Läggdags

Känns som om det är dax att gå och lägga sig nu. Är så trött!! Har bara sovit runt 3-4 timmar/natt nu i helgen, och natten till fredag sov jag inte heller så bra...

Imorgon är det Julafton. Då ska man jobba och slita. Har då sån tur att jag slutar redan kl13.00! Så skönt så. Sen bär det av till Farmor och Farfar för en snabb bastu. Jag gjorde ju en miss idag, duschade lite längre än vad jag brukar göra. Så nu har halva min skorpa på tatueringen lossnat... Kanske inte så bra, blir nog bara en sanbb bastu med andra ord.


Borde ha lagt mig för en timme sen, men jag slog in alla julklapparna...


God natt!!


Hemma ingen!

Nu är jag hemma igen!

Har varit kul på kryssningen, finns ju så mycket att berätta... Men det orkar jag inte med just nu. SÅ jag tar det någon annan dag.

Nu ska jag gå och köpa mig lite mat, är nog lite hungrig...

Bye bye!

Nu åker jag till Tallin!!

Kommer hem på söndag... så vi får se vad jag har att berätta då ;)

En sak avklarad

Nu är jag precis klar med att uppdatera min iPod. Har lite ny bra musik på den. SÅ nu kan vi festa loss i våran hytt =)

Ska strax springa till Apoteket och Kicks för att köpa dom sista sakerna jag behöver inför kryssningen. Kan vara bra att ha en Maskara och lite Alvedon...

Börjar få lite ont om tid här, får nog ta och duscha på båten istället för hemma....

Något jag tycker om att göra

Idag var jag hos Jonas, riktigt underbart! Älskar verkligen att gå dit, tror jag går dit med ca 2-3 månaders mellanrum. Det är rätt lagom.
Senaste gångerna har det känts lite spännande att gå dit, kan inte riktitgt förklara hur. Personkemin mellan oss har varit riktigt bra, kanske för bra? Linda tycker jag är hemsk som tänker vissa tankar. Jag förstår henne.
Jonas föreslog till mig idag att jag ska sattsa på dom jag vill ha och skita i att dom kanske har ett förhållande. Han sa något med att "det går alltid att försöka sära på dom". Vet inte riktigt vad han menade med det... Vill inte fundera på vad han menade heller.

Känner egentligen att jag nog skulle behöva gå dit typ nästa vecka också, men det tänker jag inte göra. Får vänta ett litet tag till. Den som väntar på något gott...



Ne nu ska jag ta och planera min packning lite... Kan vara bra att ha lite klart tils imorgon.

Me Love!!

Jag älskar verkligen Magnus Betnér!

image15

Han är så underbart härlig, finns nog ingen annan komiker i sverige som är så ärlig som han är. Såg att Magnus ska uppträda på Norra Brun på min födelsedag, skulle vara lite coolt att se. Men... Jag jobbar kväll den dagen och morgon dagen efter...  

Tagit ett beslut om framtiden.

Jag har då vetat om en sak, ganska rolig egentligen, i ca en vecka nu...

Jag har kommit in på Sjuksköterske utbildningen, i Skövde.

Har velat fram och tillbaka, men jag har ändå insett att jag ska tacka nej. Visst det skulle vara roligt att börja plugga och ha en "bättre" utbildning en det jag pluggar nu. Men jag känner ändå att jag vill nog inte, inte just nu.
Vem vet?! om några år igen så kanske jag känner att jag har lust med att plugga. Men jag har verkligen inte det just nu, trivs där jag är idag.
Jag har fast jobb, egen lägenhet och någorlunda nöjd med mitt privatliv. Ska dessutom jobba lite extra i vår och tjäna pengar.

Jag kan komma att ångra mig, det vet jag. Men just nu känns det inte rätt att flytta så pass långt bort och börja plugga. Det är ändå 3 år som jag skulle behöva bo där, och jag vill inte bo borta så pass länge.



Får se om jag söker igen till hösten eller till nästa vår, får se hur det går då i så fall. Man vet aldrig´, men just nu trivs jag där jag är.

Resultaten

Så här ser då våra tatueringar ut!! Dom är alldeles färska på bilderna =)

                                             

                                   Lisa                                    Katta


Ny tatuerad!

Nu har jag precis kommit hem efter ha gjort min andra tatuering! Den blev jättefin!
Inte riktigt så som jag hade föreställt mig... det blev bättre!

Nu när svullnaden har lagt sig lite så syns det vita lite bättre också. Blev lite orolig där ett tag.
Kan då säga att det gör lite ont att tatuera sig på insidan av vristen/foten, längst ner känndes det lite. Högre upp var inte så farligt.


Ne nu ska jag väl hitta nån topp som passar bra ihop med min nyinköpta kjol =)
Ska ju på julbord om mindre än två timmar...

Fullspäckat schema!

Nu händer det ganska mycket i några dagar...

Imorgon ska jag och Lisa åka och tatuera oss! =)
Sen kl 18.00 ska vi vara på Rickards för att gå på Julbord med jobbet. Det ska bli kul. Har inte gått på Julbord med dom förut, har inte fått eller inte kunnat tidigare.

På Onsdag ska jag jobba 9-18 och då ska vi baka pepparkakor!! Ska bli så roligt! Men det lär väl mest bli jag och Lisa som gör allt jobb har jag en kännsla av...
Måste även försöka hinna fixa lite med iPoden inför kryssningen sen på kvällen.

På torsdag ska jag till Jonas kl 10.00. Ska bli såå skönt!!
Efter det ska jag in till stan och träffa Sara, tänkte följa med henne hem en snabbis för att se hur dom gjort om i huset. Vi ska byta lite julklappar och annat skoj, jag måste köpa en klänning till nyår!

På fredag då... Den viktigaste dagen av dom alla. Då ska jag på kryssning till Tallin!! Ska bli så kul!! Jag och Christine ska äga båten! Men vi kanske borde ta det lite lungt me tanke på att mina föräldrar också ska me...
 Det ska bli riktigt kul iallafall =)

Vi kommer hem från kryssningen på söndag eftermiddag/kväll. På Måndag är det ju Julafton. Jag jobbar till 13 Julafton och Juldagen, så jag får lite extra pengar. På Juldagen ska jag, Erica och Christine ut på Rickards! Juldagsfesten får man inte missa! Ska bli riktigt kul, massor av folk! Vet redan nu att vissa människor kommer vara där... Haha!

Sen jobbar jag helgen där efter jul. Och sen är det Nyår! Då ska det bli fest!! Måste bara köpa en fin klänning =)

Några bilder...

Tänkte att jag skulle visa er hur mycket bilder jag har att sortera och ha in i albumet... Gjorde så att man även ser hur jag gjorde med Thailands bilderna, tycker att det albumet blev rätt lyckat =)


                                               
                                                Fotoalbumen...



Nu när jag ändå lägger upp bilder så ska ni få se bilder på mina nya Orkidéer. Blev inte så bra bilder, men man ser färgerna och att det är massor med knoppar som bara blir större för varje dag som går! *glad*
Ni ser även en bild på min första Orkidée, den lever fortfarande men tyckte inte om att flytta två gånger på 3 månader. Så den har tyvärr tappat alla blommor och jag bara väntar på att den ska sätta far och växa igen. 

                                                    
                                      Dom två nya                                                 Den första av dom alla...

Har för tillfället 5 stycken, men jag tror tyvärr att hoppet är ute för två av dom. En av dom två var en jättefin vit och den andra gul/oreange, men tyvärr så ser det mörkt ut...

Minnet är bra med kort

Ibland undrar jag om det är så att jag är på väg att bli dement! Mitt minne har verkligen blivit så dåligt. Eller vissa dagar åtminstone.

Idag efter jobbet hade jag tvättstuga, kom ihåg det och allt. Men när jag haft det sista i torkskåpet och tänkte ha det en timme där i... Då bestämde jag mig för att sortera min kort lite. Har köpt ett album jag ska sätta in dom i och så, måste även framkalla lite fler kort, som jag glömt bort att framkalla.

Helt plötsligt när jag sitter vid datorn och kollar upp ett datum så kommer jag på mig själv... Tvätten!!!
Jag höll på att glömma bort tvätten!! Som tur var så kom jag ju på det precis när min tid i tvättstugan tagit slut.

Måste komma ihåg att sätta larm på sånna saker... Jag hade lika gärna kunna ha suttit här och sorterat kort i flera timmar till utan en tanke på tvätten.

Mer maskara än vanligt?

Kom precis att tänka på en sak Lisa sa idag på jobbet. Hon tyckte att jag sål lite annorlunda ut och att jag även gjorde det igår. Hon tyckte att jag såg lite mörkare ut runt ögonen, som om jag sminkar mig på ett annat sätt. Tror hon trodde att jag hade mer maskara än vad jag brukar ha.
Jag har mindre smink idag än vad jag brukar ha, hade bara minimalt med maskara. Sen så hade jag inge puder heller, jag brikar ha lite för att inte se så blek ut.
Är ju dessutom så trött då att jag har påsar under ögonen. Inte undra på att jag sår mörkare ut under ögonen. Haha!! 

Tror jag ska strunta i smink helt imorgon. Då kanske chefen tror på att det varit en jobbig helg...

Filmkväll

Ne nu ska jag kolla på Pirates of the Caribbean 3 (kommer inte ihåg vad den heter).

Jag har laddat med Chips (jag vet, hemsk männiksa) och Loka Smultron. Ska bli så gott så :)


Chock!!

Just nu är jag i världens chocktillstånd! Jag riktigt skakar i hela kroppen, kan knappt skriva...

Har verkligen ett STORT beslut att fatta. Och jag vet helt allvarligt inte hur jag ska göra.

Det hela innebär en så otroligt stor förändring i mitt liv. Jag måste flytta innom en månad i så fall... Jag vet verkligen inte hur jag ska göra!

Skadad?

Igår kväll på jobbet så valde sig en dam att nästan sätta sig på golvet. Så roligt så. Hon var extremt envis och trött. Vi lyckades förhindra att hon ramlade. Men just nu ångrar jag nästan det.
Jag har fått så ont i ryggen! Har äntligen börjat träna upp ryggen ordentligt nu, men igår så var det något som gick åt skogen. De nedre ryggmusklerna (dom som jag lyckats träna upp lite) tog stryk. Känns att jag har ont när jag sitter och står i vissa ställningar.

Jag som har lyckats klara mig från skador och värk pga jobbet.

Förhoppningsvis är det bara en sträckning. Hoppas! Ska till Kiropraktorn och fixa till rygg och nacke nästa vecka. Så jag får se vad han säger då... Han blir nog inte glad på mig.

Frustrerande eller vad?!

Nu är jag faktiskt väldigt frustrerad!!

Man kan nog säga att allt är Robins fel!! Det är det faktiskt! Robin för fan! Du vet vad du måste göra, och gör det snart!! Så jag får lugn och ro nån gång! Allt du gör påverkar även mig....

*SUCK*


Lite bättre, men inte bra.

Jag känner mig såå trött och seg! Mår lite bättre idag, bara lite illamående.
Sov 12 timmar inatt, men jag skulle ändå konna gå och sova nu igen. Så det kommer bli tufft att gå upp imorgon. Jag förstår inte att man kan vara så trött! Måste nästan vara nån förkylning som går runt där symptomen är trötthet,  illamående och feberliknande kännsla.

Ne man kanske ska ta och sminka sig lte så att man inte ser ut som ett lik på jobbet...

Inge vidare...

Nej jag mår fan inte bra...

Orkar inte med någonting just nu. Knappt så att jag klarade av att sminka av mig...

På väg att bli Sjuk?

Idag när jag vaknade i morse så hade jag jätteont i magen och mådde illa. Men jag gick till jobet iallafall, känndes inte som om jag skulle behöva spy eller så. Jag tänkte känna efter under dagen... Dagen gick och jag kännde mig lite bättre efter nån timme. Men jag vågade inte äta lunch eller så.
Marie mådde inte heller så bra. Så hon och jag gick runt och mådde illa och var alldeles flummiga. Haha!

Nu har jag fått sova lite, av 1½ som jag låg i soffan sov jag ungefär halva tiden. Men jag tror nog att jag skulle behöva sova lite till, är inte så pigg. Känner mig dock bättre nu än vad jag gjorde imorse.

Väntar på att mamma ska ringa, ska upp dit och färga hennes hår. Men dom får skjutsa ner mig på en gång, jag orkar inte vara kvar där halva kvällen...

Lite minnen

Jag älskar verkligen Facebook!!
SÅ roligt!! Jag har precis hittat en gamal klasskompis från melanstadiet. Vi tappade kontakten ungefär ett år efter att hon flyttat härifrån. Hur kul som hellst att veta hur hon har det nu. Vi hade egentligen inget gemensamt som små, men ändå så var vi bästa kompisar i ca 1½-2 år.
Det var innan man upptäckte hur falska och hemska vissa människor kan vara...

Synd bara att man inte kunde ha bättre kontakt med fler från grundskolan... Jag bor ändå i samma "stad" som många utav dom. Men men... vissa är ju som dom är, tråkigt men sant.

Så kul!!

Idag fick jag dom sista av mina kort jag har framkallat!! Så kul så!!

Imorgon efter jobbet ska jag köpa antingen "hörn" för att sätta fast korten med i albumet eller så köper jag något annat att fästa med. Beror på vad jag hittar.
Så imorgon ska jag roa mig med att sätta in korten i ett album som jag köpte häromveckan. Skriva lite roliga komentarer till och så. En del av korten är riktigt härliga.

        


Kom precis på att jag missat att framkall vissa bilder från Finland och Kreta... Kanske ska beställa dom i mammas namn och få rabatten igen...

Killar?

Ibland så förstår jag mig inte riktigt på hur killar fungerar...

Jag vet på rak arm flera som förstår vad jag menar.

Hur tänker dom ibland?! Varför gör dom som dom gör?  Finns det någon som förstår sig på killar egentligen?

Idioter!!

Jag tycker verkligen inte om folk som kör bil på fyllan!!  Det är bara idioter som gör det!! Fattar dom inte att dom även riskerar andra människors liv och inte bara sitt eget?!

Just nu tycker jag verkligen inte om Lindas bror...

Lördagskvällen

Nu har jag precis kollat på Romeo & Julia, till det så åt jag resterna av gårdagens Tacos. Inte lika gott dagen efter... men det duger =). Romeo & Julia är en så bra film. Lite häftigt att dom gjorde den på rim, Leo med bar överkropp och så rimmar han. Inte helt fel, han såg ju fortfarande bra ut i den filmen...

Har varit en sväng i centrum och fikat med M idag. Var julmarknad där. Ska tillbaka till julmarknaden imorgon, ska köpa strumpor åt mig och mamma. 12 par för 100kr är helt okej pris, man kan aldrig ha för många par strumpor.

Nu väntar jag på att Linda ska ringa tillbaka till mig. Ska dit ikväll och roa mig. Ska bli trevligt. Borde kanske börja gör mig iordning lite? Känns som om jag borde bättra på sminket och sätta på mig andra kläder än dom jag hade på dagen. Det är ju lite fest ikväll. Och är det inte meningen att man ska klä sig fint på fest?

Livsviktig dryck

Jag är verkligen beroende av kaffe!!
Igår morse på jobbet så hade jag ont i huvudet. Visst jag brukat ha det lite då och då. Men igår kännde jag att det var något som inte stämde helt.
Då drack jag morgonkaffes som vanilgt och tänkte inte mer på huvudvärken. Men då! Efter ca 10 min så var min huvudvärk borta!

Man måste ju verkligen vara beroende av kaffe om man får ont i huvudet pga kaffebrist redan kl 7 på morgonen.


Min favorit, Caffé Latte

Och vinnaren av Idol 2007 är...


Marie!!






Det var ju som som sagt en väldigt jämn final. Båda var värdiga vinnare men det är ju en tävling och bara en kan vinna. Och jag tycker att Marie förtjänade det =)

Lite julstämning

Jag kände faktiskt lite julstämning idag. Det var när jag gick genom centrum och dom spelade Last Christmas men Wham.
Den låten är jul för mig, iallafall när den spelas på andra platser än hemma hos mig.

Men det känns fortfarande inte som jul.

Nu är det helg =)

Vad ska jag göra i helgen då? Jo jag ska iallafall kolla på Idol finalen ikväll.
Så vi får se om Lisa kommer över ikväll eller inte, jag skickade nämligen hem henne från jobbet idag. Hon mådde lite dåligt. Jag har iallafall bestämt mig för att äta Tacos även om  hon inte kommer.
Så lite mysigt blir det ju ikväll. Själv eller med Lisa. Men jag tror inte jag kommer dricka en massa vin helt själv.... Kanske ska springa över till bolaget lite senare? Måste ju ha något tills imorgon också. Ska till Linda och Robin imorgon, Tomas ska tydligen komma dit och då ska dom festa lite. Men jag får se hur mycket jag tar med mig, köper nog bara två Bacardi Breezer skulle jag tro. Det är gott och så räcker det gott och väl för mig. Håller jag Linda lite sällskap med att inte dricka =)

Ska gå och kolla på innebandy imorgon på dagen. Kristian ska spela, tror jag. Första matchen jag ser honom spela sen han skadade sig. Och det var ju i Augusti, så det är ett tag sen nu.
Måste prata med mamma om att försöka få med henne till Kista på söndag, tråkigt att åka dit själv. Då måste jag även upp tid först och hämta bil och sen dit för att lämna. Det orkar jag inte riktigt med. Så hon får helt enkelt följa med.

Det var väl typ det jag har planerat i helgen? Känns som om jag missat något här nu... Men det kommer jag nog på i efterhand. Har allt uppsktrivet i almenackan, annars glömmer jag det. Brukar även ha mobilen på påminnelse om jag tex ska träffa någon kompis eller så.


Nu är jag iallafall riktigt trött och tänkte ta och sova lite middag... *asg*

Tantvarning

Jag och Lisa har kommit på att det är lite tantvarning på oss. Haha!!

Det är faktiskt sant! Härom dagen så kom vi på oss själva att ingående diskutera nordens kungligheter. Sen så beter vi oss ganska tantigt ibland på jobbet, jag har iallafall blivit kallad tant minst en gång. Vi två är dom som klagar mest på att vi är trötta och så... Men vi är ju trötta!

Vi kom på massor med anledningar till tantigheten idag... men jag har glömt bort dom nu.

Dåligt minne är väl också ett tecken? Haha!!

Så duktig så

Idag efter jobbet så gick jag och hälsade på sjuklingen Christine. Kännde att jag var tvungen att göra något för att inte gå hem och somna på soffan som jag annars skulle ha gjort.
Så jag har suttit hemma hos henne och pratat. Riktigt trevligt =)

Så jag är duktigt som inte sovit middag idag. Känns som om jag gjort det dom flesta dagarna när jag jobbat morgon. Men nu ska det bli ändring på det!!

Tyvärr så har jag ju då inte tränat nåogt idag... hade tänkt gjort det nu på eftermiddagen. Men det kan nog vara bra för min kropp att inte träna just nu. Vill verkligen inte bli sjuk.

Lite små stressigt?

Idag kl 13 så kulle jag vara på jobbet för AP-Möte (ArbetsPlats). Jag ändrade min tvätt tid till morgon, fixade iordning mig i god tid och allt, enda var  att jag behövde klä på mig.


Men helt plötsligt när jag sitter vid datorn så ser jag att klockan är 12.55!! PANIK!!! Där satt jag i pyamas och ska vara på jobbet om 5 min.

Så jag fick kasta på mig lite kläder och nästan springa hela vägen till jobbet. Eller springa är väl att ta i, men jag fick gå jävligt fort.


Tycker inte om att ha så stressigt, speciellt inte på min lediga dag. Måste börja kolla på klockan lite oftare. Vill kunna gå i god tid genom centrum, kolla in snabbt i någon butik eller prata en minut eller två med någon man känner...


Måste bli bättre över huvud taget på att planera min tid innan jobbet eller vad jag nu ska göra.


Nära döden upplevelse!

Det fick jag uppleva idag!


Det var när Lisa och jag åkte i hennes bil från jobbet till ICA's stora parkering. Det var lite is och dimma på rutan... och Lisa såg inte ett dugg!!


Så först såg hon inte riktigt hur hon skulle svänga i rondellen... Sen så körde hon nästan på ett sidoskydd, efter det körde hon över på andra väghalvan. Sen så lyckades hon precis svänga rätt i nästa rondell. Men direkt efter den så var hon typ över på fel väghalva igen och jag sa åt henne att svänga på en gång.Då kom vi precis in på första delen av parkeringen... och hon lyckades ställa sig precis i en parkeringsruta.


Hon såg verkligen ingenting på sin sida av rutan, jag såg lite, så jag fick ju säga till när hon skulle svänga. Så hon ska nog tacka mig för att vi klarade oss hela den lilla biten. Ni som vet hur långt avstånd det är... det kändes som om det var mycket längre under färden.


Snart jul

Jag har verkligen ingen julstämmning alls! Sitter här och lyssnar på lite julmusik. Men det känns bara så fel. Det är plusgrader ute, ingen snö (tycker dock inte om snö) och det känns så fel att det redan är jul snart.

Många i min omgivning har världens julstämmning och verkligen längtar.

Jag tror kankse att min brist av julkännsla beror på att dom senaste jularna har jag antingen jobbat eller varit i Thailand, där vi inte hade så mycket julstämning.

 
Hur mycket julstämmning ser det ut  a


Ny blogg

Nu har jag då startat en ny blogg...
Har en annan sedan tidigare, men jag vet inte om jag vill behålla den. Det har varit lite krångel med den.
Därför har jag då skapat den här tills vidare. Så får vi se vilken jag bestlutar mig för att behålla.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0