Min trevliga släkt

Idag var jag på "middag" hos farmor och farfar. Brukar kunna vara rätt segt och jag brukar inte alltid känna mig så välkommen. Vilket inte var något undantag idag. Redan när vi var på tomten och farfar var där så hoppade han på mig och sa någon spydig fråga om varför jag inte skulle komma till dom. Men det var Kristian som inte skulle komma, men det visste inte han.

Redan på tomten så sa farfar att jag skulle äta samma mängd mat som Kristian skulle ha gjort, för dom trodde att han skulle komma. Sen även när jag kom dit så sa han det, med en tilläggs kommentar. Att jag snart är störst i familjen (storleksmässigt) så då ska jag ju kunna äta så mycket som dom trott att Kristian skulle äta.
Fick även sjukt mycket kommenatarer om att jag måste plugga igen. Spelar ingen roll att han är alkoholist och var full, det är inte snällt att säga det han sa till mig. Nämner inte ens allt som han sa idag.


Inte undra på att jag bara besöker dom vid extremt få tillfällen. Vilket är jul, påsk, halloween och någon annan enstaka gång då mamma och pappa tycker att jag borde förlja med då halva släkten ska dit.
Kan även nämna att dom bor här i Bålsta...

Jag undviker dom så gott det går. Det är förvånandsvärt lätt. Även om jag stöter på farmor i centrum så ser hon mig inte. Farfar ser en inte heller om han nu skulle vara i centrum för att gå på systembolaget, vilket är den enda butik han besöker.

Så nära men ändå så långt bort...

69ae72977ae8438519186378419ae2e9.png

Så nära men ändå så långt bort... Det står helt stilla på motorvägen! Bilolycka.


Hur häftiga är inte dom här blommo

0-4b96135d6aa5671770733990621ac14b.png

Hur häftiga är inte dom här blommorna?


Lördagens Oväntade Festligheter

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade planerat...
Planen var att gå ut med Ida. Men det sket sig, inte så förvånad faktiskt...
Istället festade jag med Eskil, Jonas, Henke och några till. Kommer int ihåg namnen på alla. Vi började hos Eskil, vilket känndes lite skummt. Har inte varit inne i lägenheten sen jag och Sara hämtade mina möbler för lite mer än 2½ år sen. Helt sjukt att det redan har gått 3 år. Allt står på samma ställen, bara kommit till lite få nya grejer.

Kvällen blev iallafall lyckad!
Vi spelade något typ ölspel, som självklart gick ut på att dricka mycket. Blev tagna en del kort, men dom blev lite sådär. Tror jag måste byta kameran. Alla tjejer utom jag gick tidigare till Rickads, så jag och grabbarna gick lite senare. Vi hade riktigt roligt på vägen.
Vi fick stå i kö för att komma in på Rickads? Hur konstigt är inte det?! Enda gången jag stått i kö där var på Juldagen för 2 år sen. Vi dansade och hade kul. Jag träffade även en kille från högstadiet, han är två år yngre och kom ihåg både mitt förnman och efternamn. Själv fick jag stå länge och fundera på vad han heter. 
     

     

     

Fler bilder finns som vanligt på Facebook!


Det är kö på rickards?

0-6160ab7ea8fb7a4ca54f38dabe249e78.png

Det är kö på rickards?


Skål!

0-25461fca9dfd7c7f7fe9aa21c7c35ee0.png

Skål!


Det blev lite party efter mycket o

43da945a74ac07a00df204f5778885e3.png

Det blev lite party efter mycket om och men...


Aj min arm!!

Jag har hela tiden idag lyckats slagit i min arm jag tog sprutan i! Eller jag har inte hela tiden slagit i, ibland har jag bara lutat mig mot en vägg eller tänkt putta upp en dörr.

Vet ni hur ont det gör i min arm?!
Så fruktansvärt!!

Om jag bara är, som att göra alla saker på jobbet, gör inte alls ont. Har bara känns lite domningar i fingrarna till och från. Men så fort jag har något som rör armen gör det så ont! Har som en liten bula där jag fick sprutan.

I det andra huset var tydligen hur många som hellst sjuka. Det har tydligen beordrats in ordenarie personal hela helgen. I vårat hus har några få haft ont i kroppen och så bara, en vad jag vet har haft feber. Hon stackarn såg inte pigg ut idag.

Jag hoppas verkligen att jag inte flår några fler symptom, hade förväntat mig alla! Så bara lite ont i när jag stöter i armen känns nästan för bra för att vara sant.

Spruta!!

Idag började jag morgonen med att få en spruta! Lite vaccin mot den nya influensan som det så fint kallas.
Så nu väntar jag bara på alla biverkningar. Ont i armen, feber och allt vad det nu kan vara...

FÅr se hur det går på jobbet, om jag får ont i armen eller inte. Ida hade haft jätteot och knappt kunnat använda sin arm.


Pepparkakor och Julmust!

0-1777519d1a709ac4654f610bf2db4bdd.png

Pepparkakor och Julmust! Så gott så!!


Trasig kamera och telefon!

Min mobiltelefon har krånglat ett bra tag nu. Den hoppar av sig själv i samtalslistan, jag hör dåligt i den den hakar hela tiden upp sig! Blir galen snart!!
Inte nog med det så har min lilla kamera gått sönder!! Det var i tisdags när vi sarr på O'Learys och åt som den bara la av! Blixten slutade fungera och den stängde ner sig själv hela tiden. Jag lyckades ta någon enstaka bild utan blixt. Men den ville knappt då heller.

Så idag ska jag till NetOnNet och köpa en ny kamera och telefon.

Räksmörgås är ett måste på kryssni

-8ba663172ec2aaad7502c3ad16d67d7.png

Räksmörgås är ett måste på kryssningar!


En liten återställare ;)

0-6ac5fc69a385e1aecd3f310fb05220e7.png

En liten återställare ;)


Som 15 igen!

Idag på jobbet har jag och Ida verklkigen varit fnittriga! Vi har fnittrat, skrattat och planerat. Verkligen som om vi vore 15 igen.
Vi har planerat för fullt! Som när jag och Linda planerade alla våra filmkvälls helger! Men nu handlar det inte om en filmkväll, det gjorde det ju inte då heller. Men nu är det ingen förälder vi ska dra några vita lögner för. 
Eller lögner och lögner... vi ska bara undanhålla sanningen lite ;) 
Känns bra att ha något mer inplanerat, något att se fram emot. Får se om det blir mer sånt framöver...

Hoppas bara jag får ledigt på söndag!  

Som 15 igen!

Idag på jobbet har jag och Ida verklkigen varit fnittriga! Vi har fnittrat, skrattat och planerat. Verkligen som om vi vore 15 igen.
Vi har planerat för fullt! Som när jag och Linda planerade alla våra filmkvälls helger! Men nu handlar det inte om en filmkväll, det gjorde det ju inte då heller. Men nu är det ingen förälder vi ska dra några vita lögner för. 
Eller lögner och lögner... vi ska bara undanhålla sanningen lite ;) 
Känns bra att ha något mer inplanerat, något att se fram emot. Får se om det blir mer sånt framöver...

Hoppas bara jag får ledigt på söndag!  

Rött eller Rosa?

Jag har lite beslutsångest inför imorgon...
Jag vet vad jag ska ha på mig, typ. Det jag inte vet är om jag ska ha rött eller rosa linne under. Vad tror ni? Rött eller rosa? På bilderna ser man ungefär hurjag tänkt mig med smycken till. Kan variera lite till med ringar och så, beroende på om jag hittar mina fina bling-bling ringar.


Rött eller Rosa?

  


Minnet är bra men kort

Jag gick in på bloggen för att skriva om något jag tänkt på hela morgonen.
Men nu när jag skulle skriva det så är det helt borta!
Jag kommer verkligen inte ihåg vad jag skulle skriva...

FEGIS!!!


Varför ska jag vara en sån jävla fegis?!
Har människan på MSN.
Men inte vågar jag skriva till honom!

FEGIS!!



Mina naglar!!

Jag har i några dagar gått runt med en nagel som varit på väg att gå av långt in på nageln. Men har lyckats hålla den hel med hjälp av supernagelack.
Tyvärr så håller det inte i längden. Så idag blev jag tvungen att klippa ner nageln! Så nu är den kort-kort, var även tvungen att klipa ner en annan nagel kort-kort. Så nu har jag två korta naglar och åtta långa. Vilket ser hur dummt ut som hellst! Så jag filade ner dom långa naglarna till halvkort.

Lite tråkigt att inte få ha långa naglar på tisdag. Men men... Har jag ork imorgon efter jobbet så kanske jag sätter på lite lösnaglar? 

Jag vet, ett i-lands problem. Men ibland får man vara tjejig och klaga över brutna naglar och liknande. Bara för att så tänker jag tillägga att jag har färgat utväxten i fredags och ska även lägga i lite slingor idag. :)


Sjuk igen!?

Just nu mår jag verkligen skit!!
Sov ju som sagt väldigt länge i morse, tror essutom att jag somnade ganska tidigt igår. Hela dagen idag (fredag) har bara kännts så seg och trött.
Nu ikäll har ju Ida varit här, så trevligt så. Men helt plötsligt från ingenstans så blev jag sjukt trött! Började frysa och fick nästan ont i nacken. Känner mig inte alls pigg. Ida var lite sugen på att gå till Rickards eller så tycket hon att jag skulle gå till Biffen och möta upp M om hon är där. I normala fall hade jag åkt till Rickads om Ida velat, eller gått och mött upp M. Men jag orkar verkligen inte!

SÅ TRÖTT!
Fryser gör jag också. Sitter här med långbyxor, en kosta och inlindad i filt + datorn i knät som värmer. Men ändå fryser jag. Än så länge har jag ingen feber... Men jag skulle inte bli förvånad om jag vaknar med världens feberfrossa eller något.
Jag har verkligen ingen lust att bli sjukare igen! Ska ju på kryssning på tisdag.

Natti Natti!

Seg Lördag

Den här dagen har verkligen varit seg än så länge!
Hade ingen som hellst lust eller ork till att gå upp i morse. Så det fick bli en låång sovmorgon.

Mamma ringde mig vid 11-tiden och frågad om jag ville följa med till Media Markt, varför inte? Jag hade ju ändå inget bättre för mig. Så jag mötte upp dom i centrum och åkte iväg. Köpte med mig en iskaffe och en fralla på vägen, är inte varje dag jag äter bröd till frukost.

Var rätt segt på Media Markt. Dom skulle ha en skrivare och en dvd-spelare. Men självklart så fanns inte den dvd-spelaren dom ville ha på lager, inte hade dom den i Nacka heller. Jag smsa med E som jobbar där, och han började ju direkt med att dom ska ha ett annat märke.
Tror det var så att dom beställde en Philips dvd? Eller Panasonic? Börjar på P iallafall.


Resten av dagen då...
Ska upp och äta tacos hos mamma och pappa. Efter det ska Ida komma över till mig ett tag, hon ville komma ut och göra något. Jag hade gärna gått ut och dansat eller något sånt också. Men det vet jag att hon inte vill. Så det blir väl att vi sitter här, tar någon öl/cider och babblar lite.
Får väl ragga upp någon som kanske vill ut och festa lite om 2 veckor?

Fyllehicka!

Hade jag ju kunnat haft om jag druckit någon alkohol... Men det har jag inte!
Kör helt på Coca Cola ikväll, så gott så. Har haft ett sug på det i flera dagar. Då är det verkligen på tiden att jag köper hem det, det är ju trots allt fredag idag.

Hickan gör iallafall riktigt ont! Varje hickning känns i hela bröstkorgen. Inte skoj!

Bra eller Anus?

Idag på jobbet så har jag och Ida flummat runt som galningar. Vi har skrattat, kramats, flummat, skrattat och varit allmänt konstiga. Men konstiga på ett bra sätt.
Även om vi har skojat och haft roligt, så har vi även pratat om allvarliga saker. Viktiga ämnen, utan att deppa ihop helt.

Det roligaste under hela dagen har absolut varit:
Killar som raggar på småtjejer, Bra eller Anus?

Hur vidrigt är det inte när en kille på 25-30 raggar på dom som knappt är myndiga?! Det fanns en situation som utlöste hela diskussionen, men den kan jag inte ta här. Som ni kan lista ut så är det någon kille som antingen jag eller Ida känner till som raggar på väldigt mycket yngre tjej. Riktigt vidrigt tycker vi iallafall!

Efter det så var allt Bra eller Anus. Alla situationer, peroner och maten till och med var Bra eller Anus.
Det säger nog allt om hur vi har flummat runt.
Men tänk vad roligt vi har haft det! :) 




Ida och jag på 2008-års "julfest"




Ska bli så skönt! :)

-27d42be5dc15c6017943f97de3447a1.png

Ska bli så skönt! :)


Svart?

0-6549d822bb517d7e336af19dac908e80.png

Svart?


Röd eller...

4a87afe58dccf0f84ea9131b73db99e9.png

Röd eller...


Misslyckat

Jag kollade precis på lite bilder på BildDagboken.
Lite folk som har varit på en kryssning.
Jag kunde inte låta bli att bli lite varm innombords, men samtidigt blev jag lite ledsen och arg.


På tal om något helt annat...
Mitt sociala liv är verkligen så misslyckat just nu!
Verkar inte som om jag ska få ha ett socialt liv just nu.

Bakning pågår



En promenad i kylan innan det blir

7193cb74a01c58952b7f25b7b91aee64.png

En promenad i kylan innan det blir alldeles för mörkt ute.


Frukost på Kinan

Idag har jag en ledig dag.
Den började med lite sovmorgon, inte så lång.
Har varit med några på jobbet, både boende och personal, på Kinarestaurangen.
Vi har en tant som fyller 99 år idag, så då ville en gubbe bjuda henne och en till på restaurang.
SÅ vi var tre i personalen som fick följa med då. Det var jag, Peter och BM som följde med. Lite skoj.
För mig blev det då frukost på Kinan... Eller Lunch? Beror på hur man ser på det.

Är så trött nu! Är inte van att äta så mycket mitt på dagen, ännu mindre till frukost. Även om jag varit uppe några timmar innan jag åt det.

Bostadsrätt?

Jag har under ett tag funderat på att köpa mig en lägenhet. Men jag är som sagt lite petig. Vill helst bo i markplan, det ska vara sol på uteplatsen och så får den inte vara för dyr.
Nu finns det en lägenhet till salu som inte uppfyller alla mina krititerier, men många.
Den har perfekt balkong! Sol nästa hela dagen, vilket är ett måste då det är balkong.  
Lagom stor och med några små ändringar bara så skulle den verkligen vara en "KattaLägenhet".

Men...
Tyvärr så är det vägg i vägg med E. Jag bryr mig egentligen inte så mycket, men jag vet inte hur han skulle reagera. Han är ju som sagt lite skumm ibland.

Jag ska iallafall ringa till mäklaren imorgon och boka tid för visning.
Sen så har jag ju problemet med handpenningen, jag har typ pengar för det. Lite svårt att förklara så här i bloggen.


Mina Ben!!

Jag har aldrig någonsin, då menar jag det. Aldrig haft ont i benen efter att ha jobbat i några dagar.
Men nu har jag sån fruktansvärd värk!
Verkligen stramar i benen... Igår kväll var dom till och med svullna, mina stövlar gick inte att dra upp lika långt som vanligt. Tog bara stopp. Märkte även lite skillnad idag...

Just nu har jag mitt datorbord liggandes över benen, på ett sätt känns det bra. Men ändå inte. Strålar ner mot fötterna.. Humm..?
Fortsätter det här så får jag börja använda stödstrumpor på jobbet, när jag jobbar långa dagar.


Rast, kaffe och onyttigheter

Så drygt att ha 1½ timme rast såhär på eftermiddagen. Men att ha 3 timmar är nästan ännu jobbigare.. Då måste man nästan gå hem och då blir jag sååå trött!
Ett förslag som vi har på schema nu innebär att vi kommer ha 1 timmes rast på hela dagen, delat i två omgångar. Så 30 min på förmiddagen och 30 min på em/kväll. Vilket jag tror är bättre.

Måste säga att den här helgen har varit en riktig svullar helg! Tror inte jag har ätit en enda ordentlg måltid. Vi har gått runt och småätit hela tiden. Lite chips här, ostbågar där, drömmtårta och så smakat lite av maten. Eller jag tog faktiskt en mugg youghurt igår på kvällen, det är nog det nyttigaste jag fått i mig.

Vi har även druckit mängder med kaffe!!

Men kaffe är ju gott :)
Bara för att så blev ju jag sugen på den där drömtårtan och en kopp kaffe. Måste komma ihåg att tacka Magnus för det, jag har halft levt på drömtårtan i helgen. Haha!

Drömtårta gjord av en kille, smaka

057986935da3608c1eb4bd29bad7e788.png

Drömtårta gjord av en kille, smakade riktigt bra. En rolig överraskning när man kom till jobbet igår. Nu är den nästan slut som ni ser... :)


Ingrid & Inger

För en liten stund sen såg jag vilka som har namnsdag idag.
Helt plötsligt så blev jag så ledsen!! Tårarna bara forsar!

Bilder på mig och namnsdagsbarnen

Ingrid, min gumma... Än så länge lever hon.
Kommer sakna henne så otroligt den dagen hon går bort.



Inger, föredetta svärmor. Hon finns tyvärr inte kvar längre.
Jävla skit cancer! 1:a Augusti 2007 sommnade hon in.




Feberdrömmar

Senaste två veckorna har jag haft så konstiga drömmar. Vaknat upp ur drömmarna, kollat runt i lägenheten och sen somnat om och fortsatt drömma vidare på samma dröm. Jag kan inte riktigt skriva om vad en del av drömmarna handlat om.

En dröm som jag hade natten till igår handlade om min tant på jobbet. Hon var jättedålig och jag skulle sitta vak, trots att jag jobbat ett dubbelpass innan. Var en riktigt hemsk dröm. Det slutade iallafall med att hon gick bort och jag stod och asbölade! Var så ledsen! Jg stod och grät i Magnus famn, han fick maskarafläckar på tröjan och kunde knappt trösta mig. Han fick nästan hålla upp mig för att jag inte skulle rasa ihop på golvet.
Jag mådde så dåligt när jag vaknade upp ur den drömmen hela tiden.

Inatt drömde jag att en jag känner höll på att fixa en pool. Jag hade av en slump gått förbi där och han bad mig hjälpa till. Men jag fick bara stå där och se dumm ut. Han kollade på mig som om han ville hämnas för något, samtidigt som han log mot mig och såg överlycklig ut över att jag var där.
Mer än så kan jag nog inte föklara, lite skum dröm...




Så nu är jag verkligen i en dålig sömn period...
Svårt att sova en hel natt när man hela tiden vaknar av olika drömmar.

Ny Jacka!

Jag har i evigheter behövt en ny jacka. Har hellst av allt velat ha en ny skepparkavaj, men kunnat tänka mig annat om jag hittat något. Men nu så har jag sjukt lite pengar att röra mig med, så då är inte en jacka något jag lägger pengar på. Dom jackorna jag har får duga, skepparkavajen som precis och precis går att stänga och vindjackan.

Idag så ville då mamma ha sällskap till Barkarby, där hon skulle leta efter en jacka... till min glädje... Eller inte.
Självklart så hittade jag en jacka.
Då var mamma så snäll och lånar ut pengar för den. Det var dessutom rabatt på den, så istället för 999:- så betalade jag 749:-. Alltid bra när man ska betala till mamma vid lön.



Jag trodde iallafall att jag skulle betala tillbaka jackan... Men mamma sa i bilen att jag kan få den som en tidig julklapp om jag vill. Vilket jag vill! Jag kommer kunna använda den här jackan hela hösten och vintern, så vad spelar det för roll om jag bara får någon liten grej i jul? Jag ska ju ändå vara själv på julafton och juldagen. Så nu får dom se mig njuta av den redan innan jul.

Vår ute? Eller 8:e oktober?

0-366794f063bc0b6f20892e087de88b2a.png

Vår ute? Eller 8:e oktober?


Ordbok för desperata singlar

Det finns singlar, och sedan finns det desperata singlar.
Du som egentligen inte alls vill vara snyggt solo.
Du som skulle hugga av ditt ena ringfinger
(men sparar det andra, självklart) för en skön äkta man (oäkta går också förträffligt).
Detta lexikon är för dig, eller för de som skulle behöva förstå dig bättre.


VISITKORT - Ett kort med ditt namn och telefonnummer som du kan ge till vilken karl som hellst
JOBB - Ett ställe med kaffeautomat där du mellan klockan 08.00-17.00 kan kolla om du fått svar på din kontaktanons som du lagt ut på nätet
PERSONALFEST - En fest där alla plötsligt är villiga singlar, gifta som ogifta. Trevligt kalas helt enkelt.
Måndagen efter Personalfesten - Den dagen då du för en gångs skull är helt utan skuld och synd och bara kan vara precis som vanligt. Till skillnad från dina gifta arbetskamrater
BARHÄNG - Second choise om ingen personalfest finns att tillgå
BARN - Små otyg som ser till att dina vänner inte kan dricka Vino Tinto med dig som förr
TV - En fin vän som alltid finns där
DOCKUSÅPOR - Gratis terapi. Du har fortfarande lite vett, sans och självkänsla kvar
FÖRÄLDRAR - Två ganska gamla människor som frågar "jaha, har du träffat någon på sistone?"
SLÄKTINGAR - En hel hög med människor som i hemlighet tror att du är lesbisk
CHARTERRESA 1 - Något du bokar med väninnan, som senare hoppar av för att vara tillsammans med sin pojkvän istället
CHARTERRESA 2 - Något som du också bokar av eftersom du inte vill åka ensam
CHARTERRESA 3 - Något du djupt ångrar att du avbokade, eftersom det är oändligt trist att fira en av sina surt förvärvade semesterveckor på sin egen regniga balkong
LOVESTORY - En gammal film om kärlek, inget annat
KYSSAR - En sorts godis, om du sätter ordet"mint" före den där kyssen
SEX - En siffra mellan fem och sju



Dena fina lilla ordbok hittade jag i en bok, nämner inte vilken... Var bara tvungen att skriva upp den här.


Kommande vecka...

Idag börjar min vidriga vecka på jobbet!! Fy fan säger jag bara!

Tis    13-21
Ons  13-21
Tor   7-15
Fre   Ledig
Lör   7-21
Sön  7-21
Mån  6.45-13

Socialt liv = Inget
Sömnproblem = Stora

Inte nog med det så ska vi ha en halv planeringsdag idag. Varför halv? Jo för att chefen är för snål för att ha hela dagen och då boka någon lokal som vi kan sitta i. Har vi en halv dag så kan vi sitta i konferansrummet på jobbet. Som är det sämsta rummet någonsin att sitta i mer än 30 min. Så jag kommer börja min dag med att diskutera scheman, arbetsmiljö och massa annat skit. Sen efter det ska jag jobb som vanlig från kl 17, vilket innebär att jag ska slänga alla i säng och inte ha någon som hellst aning om hur dagen har varit för dom.
Man är lagom road av att jobba på planet efter några timmar i konferansrummet...


Fatta hinten!!

Om man i flera års tid flörtar med en kille. Utan att det händer något, men man dansar ihop, det finns en viss blick mellan er och ni kankse sovit ihop nån gång utan att något hänt.
Helt oskylldigt.

Men sen när det väl händer något, tex en kyss...
Varför är då en del killar så sega?!
Fatta hinten! Gaaahhhaa!!!

Måndag

Måndagar är verkligen så sega!!
Spelar ingen roll om man är ledig (som jag är idag) eller jobbar. Måndagar bara är sega!!

Vad ska jag hitta på denna sega måndag då?
Jo jag ska diska min kaffekopp och juiceglas som jag använde till frukost. Sen ska jag damma av mina fina svarta möbler, som jämt ser dammiga ut och till sist ska jag dammsuga min svarta matta. Som ser ut att vara full av mitt blonda hår.

Eftersom jag kommer ha en så spännande dag bjuder jag på en muppig ego bild...  





3D bio på Hero City

Igår så åkte jag, Linda, Robin och Ante till Hero City för att bowla och gå på bio. Men det blev Pizza Hut, Arkadspel och Bio istället. Vi tyckte att mat var viktigare än bowling.
3D bio var hur grymt som hellst!! Jag och Linda trodde på allvar att vi skulle dö ibland. Kändes så verkligt när saker kom flygandes mot en och man kunde nästan ta på personerna i filmen. Så coolt!!
Men nästa gång får det bli någon tecknad film eller liknande, ingen där det går ut på att alla ska dö.


     


  


Min så kallade hälsa..

Jag har under en längre tid mått väldigt konstigt...
Min kropp har inte alls varit som den brukar och jag har funderat på vad fan som händer med mig. När jag ringde vårdcentralen om det så sa dom att det är något som går. Men hur kan det vara något som går när jag mått så här så himla länge?
Min mamma har problem med sin bisköldkörtlar, finns fler på mammas sida som ha problem med dom. Några mostrar till henne tror jag?

Idag så hittade jag en forum-tråd på FL om hur en tjejs syster mår som mig. I denna tråd så fanns en länk där det stod om ett svårupptäckt problem med sköldkörteln. Dom symptomen man kan ha vid just det felet stämmde in till 90% på mig. Vilka som inte stämmer in avslöjar jag inte :P

"Typiska symtom är en kropp som går på lågvarv med låg kroppstemperatur, frusenhet, extrem trötthet, ångest, oro, nedstämdhet, saknad sexlust, koncentrationssvårigheter, försämrat minne, yrsel, huvudvärk, viktuppgång trots minskad aptit, muskel- och ledvärk, menstruationsstörningar, nedsatt fertilitet, håravfall, torr hud, ständiga infektioner, IBS/magtarmproblem, vätskeansamlingar under huden etc."


Senaste veckan har jag även haft ont i halsen på ett konstigt sätt, om om något trycker på utifrån. Det var inte förrän idag som jag kom att tänka på att mamma haft den känslan över halsen. Det har då haft med hennes bisköldkörtels problem.

Finns det någon som tror att VC kommer ta mig på allvar när jag ringer dom imorgon?


Sova?


Egentligen borde jag gå och sova...

Men jag har verkligen ingen lust!

Det känns så ensamt på något sätt.

kallt, tomt och ensamt...





Vill ha någon som håller om mig... 
Någon som värmer mig...
Någon som...


Fredag

Nu sitter jag hemma hos Maria.
Vi har precis kollat på idol och vi är nöjda med topp 11. Eller vad man nu ska kalla det...

Idag på dan var jag och Jessica i Älvsjö på Hem & Villa mässan... var även någon barn mässa också.
Träffade på Jonas, Eskil och Bobba där. Jonas säljer ju badkar. Lite skoj att träffa på dom, även om jag inte pratade något med Jonas... Lite tråkigt faktiskt.

Nej nu blev jag sugen på något mer att dricka, få bort mina tankar som jag har nu...


Sett på Facebook

Jag tyckte verkligen det här var så roligt!! Hade sån lust att skriva en kommenatar efter den som komenterat, innan den som skrev "rubriken" svarade. Men jag är för feg!
Vinsten hade med någon fotbolls match, eller innebandy?


(Alla 7 kommenatarer behövs inte ses, de övriga 5 var tråkiga)

Till Salu!

1259ee749fb9c10ce4d8db9eae526fe9.png

Till Salu!


RSS 2.0