Underbart snällt!

Ikväll tillbringade jag ca två timmar hemma hos Linda. Alltid lika trevligt.
Jag blev lite chockad men samtidigt väldigt glad idag! Jag fick en julkapp av Elina(Linda)!! En CD-pelare! Jag har ju missat  att beställa en till nu, så jag fick en av Linda.

Hur underbart snällt är inte det?!
Jag som verkligen behövde en till pelare!


Dock så har jag lite problem med hur jag ska få ner det över 2 m långa paketet till Skövde...  Jag får ta den någon annan gång, när jag har möjlighet att ta bil eller så.

Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och kolla på tv innan jag måste upp och jobba igen...

Näst sista dagen på året

Nu är jag egentligen så sjukt trött!! Hellst av allt skulle jag vilja gåoch lägga mig, men jag tror delvis att det beror på att jag är hungrig. Så jag måste få i mig lite mat snart.

Sen ska jag snabbt ner till centrum för att kolla om jag hittar någon klänning på rean. Efter det ska jag till Linda en snabbis med några småsaker inför imorgon.

Den här söta killen har jag framfö

MMS

Den här söta killen har jag framför mig just nu!


I Love Clinique

Jag måste säga att jag har blivit lite förälskad i Clinique's produkter!
Jag har tidigare haft en ansiktsmask därifrån som har varit superbra! Men det är över ett år sen den tog slut. Sen så har mamma köpt deras 3-stegs hudvårdssytem, jag är dock lite osäker på om hon valt helt rätt av de fyra olika man kan välja. Det hon har iallafall passar mig perfekt! Så jag har provad ansikts tvätt, ansikts vattnet och hudkrämen nu i drygt en vecka. Det fungerar verkligen så bra. Så jag ska beställa det på flyget ner till Thailand, hur mycket billigare som hellst att köpa det då än här hemma i Sverige.



Nu när mamma och jag var på kryssning i fredags så köpte jag ett av deras foundation och puder. Har inte riktigt hunnit prova det ordentligt ännu. Men så jag gjorde en liten prov användning igår så verkade även det jättebra!
Jag får ju verkligen hoppas det då det kostar en del, det är ju inte direkt gratis med deras smink eller hudvårdsprodukter.




ARG!!

Just nu är jag arg på blogg.se!!!

Jag har ju försökt mobilblogga i flera dagar nu. Men utan resultat...
Vet ni varför?! Mitt mobilnummer finns inte kvar som registrerat nummer!!!


Jag blir så jävla less!! och så arg!!

Jag har inte ens lust att berätta om kryssningen jag varit på senaste dygnet.

12 timmar

Igår somnade jag före kl 23.00 skulle jag tro... Inte helt fel. Gick upp vid strax efter 11 idag. Så drygt 12 timmar fick jag sova.. Men jag är fortfarande trött.

Omjag skulle ta och dricka  lite kaffe nu kanske?

Fortfarande trött...

Nu känner jag mig mest trött hela tiden!

Jag sover dåligt och är allmänt deppig känns det som. Jag är glad över att vara hemma och mår bra av att vara på jobbet, men samtidigt så känner jag mig superdeppig.
Jag ska ut på lite äventyr imorgon.... sen måste jag plugga lite mellan mina jobbdagar jag har framöver, vill inte plugga. Samt att jag måste träffa lite folk här och där.


Ne om jag skulle gå och sova nu kanske?

Lite ledsen...

Jag hade skickat två inlägg via mobilbloggning idag från jobbet. Men nu när jag är hemma och kollar så syns inte dom. Då blir jag ltie ledsen...



God Jul!! 

Hoppas ni får en mysig dag med massa mat och fina julklappar!

Dan före dan...

Det känns verkligen inte som dagen föra julafton. Det känns som vilken annan dag som hellst, då alla är hemma och centrum är proppat med folk.

Julafton för min del börjar på jobbet. Jag har tid till 16.00 men mamma ska gå redan vid 15, så jag borde ju kunna få gå redan då jag också. Annars måste jag gå hem i kylan... Sen så är vi ju snälla på julafton och låter varandra komma senare eller gå tidigare.

Ne om jag ska ta och försöka sova lite? Vem vet! Jag kanske mobil bloggar från jobbet imorgon.

Senaste dagarna...

I lördags så var jag ju hos Sara och drack lite vin och drinkar. Blev väl kankse lite mycket vin och drinkar, men det är en annan historia. Vi kollade iallafall på PS. I Love You mitt i natten och jag grät som ett litet barn. Jag kan verkligen inte låta bli att gråta när jag ser den filmen.
Vi tog lite fula ego bilder nån gång mitt i natten. Jag vet att klockan var runt 5 när jag la mig i sängen för att sova. Inte bra inte... På söndagen kollade vi på Batman - The Dark Knight. Den var riktigt bra!! Heat Leadger var ju en så underbart duktig skådespelare, så tråkigt att han är död.

Idag har jag jobbat. Det gick bra. Hade dock sovit extremt dåligt, så jag är lite trött just nu. Man blir lite tagen av 11 timmars sömn på två dagar.

Imorgon börjar jag jobba först kl 13. Så jag ska faktiskt träffa Erica och äta lunch innan. Jag har inte träffat henne sen i sommras. Så det ska bli riktigt roligt.

End of life as i konw it.

MMS

End of life as i konw it.


Vi dricker vin och har det bra här

MMS

Vi dricker vin och har det bra här hos Sara!


Det är inte mycket folk på pendeln

MMS

Det är inte mycket folk på pendeln idag... Rätt skönt :)


Vin, ostbågar och Maria är en bra kombin

MMS

Vin, ostbågar och Maria är en bra kombination :)


Händelserik kväll

Jag är helt slut efter den här kvällen på jobbet!
Har inte jobbat en kväll på det planet på över två månader. Sist jag jobbade kväll jobbade jag på andra våningen. Vi var dessutom två vikarier (jag är ju egentligen ordenarie & den andra väldigt van), ingen utav oss har jobbat speciellt mycket under hösten. Självklart så hände det ju lite grejer. En kom hem från sjukhuset, en annan fick feber och så skulle man ju göra alla andra saker också. Sen att jag hade hand om medicinerna gjorde ju inte saken bättre, det fanns påsar här och där, skrivas i rapportblad, ringas till SSK och sen skriva ännu mer i rapportbladet. Mycket med det när man inte har sysslat med det på ett tag. Egentligen är det inga problem, kändes bara lite rörigt ett tag.
Så det har varit en kort och händelserik kväll idag.

Nu är jag iallafall ledig i hela tre dagar från jobbet. Som det ser ut nu iallafall.

Imorgon var det egentligen meningen att jag skulle ha träffat Jessica, men nu kan inte hon. På kvällen har jag iallafall planerat in med Maria att vi ska lyxa till det lite. Kinan och några cider på Biffen pratade vi om. Inte helt fel!
På lördag ska jag till Sara och dricka vin. Senast upptäckte vi vid 2 tiden att vinet var slut... Får se vilken tid det blir den här gången... *leer*
Sen söndag blir väl till att inte göra så mycket då jag börjar tidigt på måndag.

Nu ska jag iallafall gå och sova...

Jag har glömt mina glasögon

MMS

Jag har glömt mina glasögon i Skövde... Som tur är samlar mamma och pappa på läsglasögon. Tror jag?


På Begäran

Det var någon som gav mig en pik om att hon tycker att jag skriver för sällan här...
Du vet vem du är Linda! *PIK*

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Jag är mest trött nuförtiden. Gör inte så mycket på dagarna sen jag kom hem. Har pluggat alldeles för lite och kollat på tv alldeles för mycket.

Har jobbat idag igen... Jag fick jobba med bra personer. Efter jobbet så gick Ida och jag på ICA, sen åkte vi till järnhandeln och jag följde med Ida upp till hennes lägenhet för att hälsa på hennes djur. Dom var så fina så. Jag hoppas verkligen att M ger henne ledigt på annandagen.

Nu ska jag strax kolla på Bonde Söker Fru och sen hämta mamma från jobbet.

Jag ska jobba imorgon igen, kväll... Börjar först kl 16.00.

Helgen

Den här helgen har varit extremt lugn.... På ett sätt är det skönt. Men ändå så känns det lite tråkigt.

I fredags så satt jag här hemma och kollade på idol. Gick och la mig vid 1 ungefär...
Igår så satt jag och kollade på tv här hemma... Kollade väl inte på något speciellt egentligen. La mig redan vid midnatt igår.
Sen nu idag så har jag och pappa varit i Barkarby och köpt julklappar till mig och Kristian. Jag har fått en Philips Kaffebryggare i svart och rött, en OBH Nordica Blender i svart och en OBH Nordica Elvisp i rött. Kristian ska få ett presentkort på IKEA. Nu snart ska vi iväg och kolla på hus nere på Västerängen, pappa är väl inte så sugen på att flytta ner dit. Men vi ska iallafall dit och kolla. Mamma och jag är väl mest intresserade av attt bodär nere.

Sen efter att vi kollat på husen så ka jag nog kolla på tv igen... One Tree Hill och Gossip Girl kommer ju ikväll.

Bilder del 2

Lite bilder från jul/glamour-festen

Lite blandat folk från hus 4   Ida vill inte riktigt vara med på kort   Peter

Marie!   Skåpen i omklädningsrummet   Bordet sett från andra hållet

Sara, Helen och Ida vid våran hörna   Mamma och Edi   Sara

Marie, Annika och Rose-Marie   Ida och jag vann tipspromenaden. Vi visste bla att en giraffs penis är 120 cm lång...   Sångstund...

Magnus testade min kamera och tog kort på Ida och mig   Magnus är inte så road över att vara med på kort...    Annelie och Sara

Killar och teknik...   Rose-Marie och Mamma är glada


(Har ni pilen ovanför bilden så ser ni vad jag skrivit om just den bilden)


Bilder del 1

Här är först lite bilder från dopet och lite annat från förra gången jag var hemma...
1-1½ vecka sen med andra ord.

Dopet
     

     




Hos Jessica

        

  


Till sist bilder från innebandy matchen mellan Bro - Sollentuna

     


Om jag återkommer senare idag eller imorgon med bilder från julfesten vi hade igår...
Det får vi se, men bilder kommer det iallafall :)

Hemma

Nu är jag hemma i Bålsta igen :)

Dax att göra sig klar inför kvällens bravader kanske?

Smärta!

Jag har så ont i ryggen just nu!

Jag kan verkligen känna på vilka ställen den sitter fel.
Behöver gå till kiropraktorn... Men jag vill inte dit just nu.

Syns det att jag inte har kommit i

MMS

Syns det att jag inte har kommit i ordning?


40 Days and 40 Nights





Okej då... Det är kanske inte 40 nätter, men 40 dagar stämmer :)

....

Egentligen skulle jag vilja skriva så mycket här just nu. Men det känns som om att jag inte kan göra det. För då vet jag att det finns dom som kommer skriva taskiga komentarer. Dessutom dom som säkert skulle skriva sådana komentarer har ingen rätt att göra det, dom personerna kan sjävla skriva så som jag skulle vilja nu.

Allt bara känns skit just nu!!

Jäkla hår!!

Just nu hatar jag mitt hår!!!

Blir GALEN på det!!

Jag färgade det ju när jag var hemma... och det blev lite sådär. Det blev lite mörkare än jag tänkt mig och sen så blev det väldigt grått ute i topparna. Nu så hade jag i en gyllenblond färg, dom brukar ofta bli lite gula i ton. Så då ska det täcka över det gråa jag hade i håret. Trodde jag ja. VIsst det blev lite bättre. Men det är fortfarande grått!!


















Jag rakar fan av mig allt snart. Det syns lite i topparna att det är grått, men i verkligeheten är det mer som är grått.

To My Darling!

Du, Jag + den här låten :)



Det är minnen det...

Konstig människa

En del människor är verkligen konstiga!!

Jag vill inte riktigt berätta exakt vad som har hänt. Men jag kan ju säga som så att en person nu ännu mer har bevisat hur skum och konstig hon är. Och sättet som hon försökte nerdvärdera mig?!
Efte mycket om och med från hennes sida så är nu mina ägodelar hos mig igen.

Egentligen skulle jag vilja ha ut hela samtalet här. Men jag vet inte om hon läser här ibland...

Innebandy kväll

Nu har jag precis kommit hem från Sollentuna. Vi har varit och kollat på när Kristians lag mötte Sollentuna, som har några gamla Valhall spelare. Kan även tillägga att Kristians lag har 4 eller 5 Valhall spelare. Så det är ju en liten kamp mellan dom två lagen.

Kristians lag spelade grymt bra till en börja, trots det snorhala golvet! Dom höll typ på att halga omkull hela tiden. Men tyvärr så fick Sollentuna in ett flytmål i början på tredje. Då tappade Bro lusten och släppte in ännu fler mål, så dom förlorade med 8-5.

Jag var till och med duktig och tog några kort. Men dom finns kvar i kameran och får stanna där tills imorgon eller på onsdag. Vi får se när jag orkar föra över dom och när jag väl gör det så hamnar dom nog ändå bara på facebook.


Nu är det iallafall dax för mig att sova!


Natti Natti

RSS 2.0