Smakprov

Jag vet att jag borde ha laddat över bilderna från kameran till datorn... men jag har inte haft ork. SÅ när jag har gjort det tänkte jag ladda upp lite bilder här och berätta om resan. Som har varit så bra!!
Solen har skinit och det har varit riktigt härligt... enda som saknades var att få åka med en kompis istället för pappa. Man kan inte riktigt festa och roa sig på samma sätt, så nattlivet har jag inte sett ännu. Eller flörtat med dom snygga britterna, finns en hel del mindre snygga britter också.  Men det får bli nästa gång.

En liten grej som hände när jag stod i kassan på GAP
Kvinnan som stod i kassan brevid mig: Where did you get that tan?!
Jag: In Hyde Park
Hon: Today?!
Jag: Yes today....
Hon: Really? It is really nice.

Det roliga med den händelsen är att han som tog betalt av mig och hon var båda imponerade av min solbränna, båda var dessutom mörkhyade. Lite coolt. Sen när vi var på en pub ungefär en timme senare påpekade servetrisen som också var mörk min bränna. Inte en enda vit person sa något, pappa tror dom var avundsjuka.

Jag tycker dock att det först nu är brunt, igår var det rött. SÅ jag brände mig för första gången på flera år + att jag fick ränder på axlarna!!

Sista kvällen... En av många pub

-479cc4f74b033d8c217b48686143bcf.png

Kolla varifrån!

Sista kvällen... En av många pubar vi varit på.


Den här utsikten har jag nu... D

0-776b392aba108e3771870e73f483c9bc.png

Kolla varifrån!

Den här utsikten har jag nu... Dricker en cider i solen!


Här är jag nu!

0-6f2e437e1491525432d3e4a581fc4895.png

Kolla varifrån!

Här är jag nu!


Nu sitter jag på arlanda och vän

1fafef6d20037900d3e52d33b3513195.png

Kolla varifrån!

Nu sitter jag på arlanda och väntar på att flyget ska gå... :)


Seg i starten

Nu sitter jag och kollar på Greys Anatomi, innan det kollade jag på Room Service.
Det jag borde göra är att packa inför morgondagen och helgen.

Jag har iallafall tvättat allt och väskan ligger framme. Det som behövs göras är ju egentligen bara att se så att kläderna matchar med någon kofta och lite sånt och sen lägga ner dom i väskan. Men har jag gjort det då? Nej!

Jag har iallafall köpt lite pund! Alltid bra att ha om man ska till London.
I nästa reklam så ska jag sätta lite fart. Tror jag...

Inför London

Jag kom precis på från ingenstans att vi bara får två dagar i London!?! Vi kommer dit på torsdag kväll och åker hem söndag morgon, det blir ju bara två dagar där. Hur ska jag hinna se allt jag vill se? Nästan så att jag blev lite deppig....

Ja ja... Jag har iallfall köpt lite nya kläder att ha på mig. Men nu så ser det ju ut som att jag inte kommer behöva använda alla kläder jag tänkt ta med mig. Har iallafall en klänning och en kjol+topp som jag kommer ha varsin dag.
Har till och med tagit bilder på dom när jag provade dom i butiken.

     


Bilderna är inte så bra och jag ser väldigt bred ut på dom... men men, orkar inte ta nya bilder.

Helgen är äntligen över!

Nu har jag precis jobbat klart min monster helg!
Men trots att det är en lång och jobbig helg så är jag inte så trött. Visst jag är trött i kroppen och så, men inte lika trött som jag brukar vara efter en sån här helg.
Sen så har jag även slutat tagit mina allergitabletter, jag tror att dom gjorde mig väldig trött. Extra trött då. Tror jag ska ha kvar lite av dom jag åt förra året, funderar på att ta dom istället. Jag nyser mycket mer, är täppt i näsan och är lite irriterad i ögonen utan några mediciner.

Efter jobbet idag var jag hos kiropraktorn, jag hade ett antal fel som vanligt. Idag var dock ett återbesök, så då borde det egentligen inte ha varit så mycket fel på mig. Men vad vore jag utan fel i nacke och mellan skulderbladen? :P
Efter det cyklade jag i motvind världens omväg till mamma och pappa. Tog ungefär 40 min att ta mig dig, tar kanske 20-25 när det inte är motvind. Väl där så satt jag och njöt i solen! Somnade till och med i stolen, med armarna på huvudet! De ni!

Imorgon så ska jag bara sitta i solen och slappa!! Ska tvätta på kvällen också... Sen så ska M komma förbi på fika. Egentligen skulle jag gå Vårruset... men jag har verkligen ingen lust. Så jag skiter i det, jobbigt nog som det är att sola ;)


Avbruten träning

Är det bara jag som tycker det är pinsamt att jogga på ett band när en snygg kille sitter rakt framför en?

Du är varm, svettig, alldeles röd i ansiktet och ska försöka jogga så det ser snyggt ut. Det går fan inte!
Jag klagade på att foten gjorde ont efte 5 min på bandet och gick hem...

Hemligheter

Har ni någon gång burit på någon annans stora hemlighet?
Så stor att den personen inte kunde hålla den för sig själv och därför vet du om den?

Det kan vara allt från att personen ska ha in silikon i brösten och vill inte berätta något i förväg, är med barn och vet inte vem pappan är eller att personen ska skilja sig. Det spelar egentligen inte så stor roll vad det är för hemlighet, det kan lika gärna vara så att personen ska raka av sig håret.

Jag bär inte bara på en sån hemlighet nu... Utan två.
Två personers stora hemligheter för tillfället.
Det är tufft. Man är rädd att försäga sig hela tiden, måste hela tiden tänka på vem som känner vem. Vet personen jag pratar med nu vem den med hemligheten är?

Samtidigt som det är "jobbigt" att bära någon annans hemlighet så är jag glad att dom personerna litar på mig så pass att dom ville berätta det för mig. Det visar att jag, om jag får en sån hemlighet själv, kan berätta för dom.




12.30

Idag slutade jag redan 12.30 på jobbet, lite lyx ibland. Har dessutom betalt till 14.30, men det har att göra med den dagen vi gick upp till Lasse Åbergs och fikade. Det känndes dock lite konstigt att gå mitt i maten, ingen var färdig ännu. Men som tur så kom B-M ner och hjälpte Peter.

Nu om ca en halvtimme ska mamma komma och hämta upp Kristian och Hanna, så jag passar på att följa med. Min morbror som bor i finland är här och hälsar på i några dagar, så min andra morbror och faster bjuder på fika.
Sen ska jag till Linda en sväng tänkte jag, men hon skrev något om bio på facebook. Så jag vet inte när hon ska på det.

Nu måste jag dock ta en power-nap på 15 min, annars somnar jag med kaffet i handen hos morbror och faster.

Trött Onsdag, Trött Vecka

Just nu är jag i en så trött period!
Jag har så svårt för att komma upp på mornarna, har ju till och med inte vaknat av klockan en morgon. Kan ni tänka er vilken chock det är att vakna upp 3 timmar senare än man tänk sig?

Idag ska jag jobba kväll igen, gjorde det igår. Är lite segt ibland. Idag ska vi dessutom ha en invigning av våran nya trädgård, med hatt-tema. Spännande va? Nja... Vi kommer inte ens kunna använda uteplatsen då det är grusgångar! Så vi förstår inte riktigt hur dom har tänkt att vi ska kunna komma dit med rullstolarna. Det kommer ju bli tanterna på 8:an och 10:an som kommer se det som deras uteplats.
Jag ska iallafall försöka slippa gå ner dit och vara kvar på planet.

Sen hoppas jag verkligen att Magnus inte jobbar inatt... Jag gjorde bort mig lite igår inför honom, han måste ha trott att jag förföljde honom. Haha...

Nej om jag skulle försöka hinna gå på ica och en sväng förbi gymmet innan jobbet? Skulle behöva vrida till kroppen lite i en maskin som finns där. Kanske boka in ett pass imorgon?

Saknar Gotland

Jag satt och kollade på bilder på Facebook från en som nyligen varit på Gotland.
Nästan så att jag blev lite ledsen. Kom att tänka på när jag var där sist... Hur underbart mysigt det är att gå i Visby, ligga och softa i Almedalen eller bara sitta i hamnen och äta en glass.
Om jag fick möjlighet så skulle jag lungt kunna tänka mig att bo där.

Någon som vill följa med mig i sommar?! 4 nätter på hotell, frukost och båt för 2500:-/person. Riktigt bra pris måste jag säga. Någon som inte varit på Gotland förut kanske? *piiik*


Så här glad var jag över att snart vara framme i Visby




SÅ här härligt kan man ha det på Gotland :)

 


Ägglossningstest...

Idag har det verkligen blivit en seg dag! Jag vaknade väl strax före 12 i tron om att klockan var strax före 9 (då min klocka skulle ringa). Efter att ha legat vaken en stund så ringde min telefon?
Då insåg jag att klockan var just 12!! Snacka om chock!!

På tal om något helt annat!! Jag och Linda brukar kunna prata om helt sjuka saker ibland. Idag när jag var där en snabbis så pratade vi bland annat om Ägglossnings stickor, hur vi kom in på ämnet vet jag inte. Vi kommer bara in på så sjuka saker ibland.
Men iallafall, Linda fick veta bara i dagarna om att det faktiskt finns sådana stickor. Då undrar ju vi om dom verkligen fungerar eller inte, så jag tänkte köpa och testa. Men vet ni hur dyra dom är?! Svindyra!! 222 kr för 4 stickor eller om det kanske bara var två, tack och lov att man inte är i behov av att testa ägglossningen på allvar. Jag har därför lagt ägglossnings kollen på hyllan, så intresserad är jag inte av att veta när jag har det.

Så nu vet du Linda, jag tänker inte se om dom fungerar.

Lördag & Söndag

Helgen då...

Igår åkte jag ju hem till Sara och festade lite. Det var auktion och mat till att börja med. Sen kollade vi på Eurovision. Måste säga att min favorit vann! Heja Norge!! Vi satt och gav poäng för varje låt, lite skoj.
Efter det festade vi vidare, vi satt väldigt mycket i köket hela natten. Jag, Sara och Christian satt uppe till kl 5 och skulle försöka spela något Batman spel. Ingen förstod egentligen hur det fungerade. Så det blev en tidig morgon för våran del

Idag på dagen så har vi njutit av solen, eller mest jag. Vi drack även skumpa i solen, riktigt nice :)
Sen åkte jag det roliga tåget hem, osminkad och utan bh. De ni!! Jag kan om jag vill och vågar, eller osminkad brukar jag kunna vara ibland.

Har iallafall tagit massa fina bilder, dom kommer kanske upp imorgon. Om jag hinner...

Musik Minnen :)

Minnen!!

Hörde den första låten på  VH1. Kommer verkligen ihåg den tiden... var ju evigheter sen! Men måste erkänna att jag fortfarande skulle kunna lyssna på dom.




Andra låten då... Jag och Sara lyssnade på det här albumet på väg till Nynäshamn då vi skulle till Gotland för första gången. Jag och Sara lyssnade jämt på Blue på den tiden! Måste se till att min iPod har lite Blue låtar inför imorgon :)



Låten tar slut helt plötsligt på slutet... orkade inte leta efter en bättre...

Blev på världens party humör nu! Känner mig som 15-17 år igen!
Det var då dom här låtarna spelades har jag för mig... Men det är väl minnet som försvinner först när man blir äldre?

Dag 1 börjar bra med sol :)

Min ledighet kan ju inte börja bättre! Frukost med kaffe och smootie i solen :)
Det kallar jag en bra morgon.
Dagen fortsätter uppe i skörby, tänkte låna mamma och pappas altan lite. Behöver sola ryggen lite, är konstig nog brunare på framsidan av kroppen... Haha!

Om 2 veckor...

Så är jag i London!!

 



Kom på det från ingenstans, att jag åker dit snart. På jobbet ibland pratas det om London då alla frågan varför jag tagit semester en dag och komp en annan. Men jag har inte riktigt tänkt på att det är så snart. Lite coolt.
Har verkligen längtat efter att få åka dit i evigheter! För några år sen sa jag och Linda hela tiden att vi skulle dig och äta på Jamie Olivers restaurang. Men nu är det inte Linda och jag som åker, lite tråkigt. Men ändå så är jag glad över att åka med pappa, han och jag har aldrig gjort något sånt här förut.
Sen helgen efter London blir det fest! Så det får ni som vill komma inte glömma bort.

Fredag! Nej det är ju bara torsdag...

Nu har jag jobbat klart för den här veckan! Woohoo!!
Är ledig i hela 4 dagar nu. Fredag, Lördag, Söndag och Måndag. Börjar först på tisdag kl 13.00, så det är inte helt fel. Nu får jag bara hoppas att vädergudarna är på min sida och ger mig lite sol. Det skulle verkligen vara toppen!


Måste få gnälla lite på min granne. Hon klippte gräset för kanske två veckor sen och kastade över gräset på min sida. Jag orkade inte bry mig om det den här gången, ja hon har gjort så förut, HåboHus skulle ändå klippa gräset snart. Idag klippte HH gräset, men dom klippte inte upp högen gammalt gräs som idioten haft på min sida!!
Blir så jävla arg på tanten!! Ska fan kasta över gräset till hennes sida igen!


Detta hoppas jag på i helgen :P

 
(Bilder från 2008)

Vardagslyx

Jag kände för att lyxa till det lite ikväll. Det är ju trots allt Desperate Houswives på tv :)

Ett glas kallt vitt vin... De ni!!


Den nakna sanningen...

Eller så naket är det kanske inte. Men jag är osminkad på bilderna ;)

Jag färgade håret igår, med samma färg som jag redan hade i. Men det blev inte alls bra. Så jag sprang till ica igår och köpte en ljusare färg och hade i det imorse. Blev mycket bättre! Blev dock lite mer askblont än vad jag tänkt mig. Så jag får se om jag slänger i lite slingor om några dagar.
Huvudsaken är iallafall att jag inte har någon ful utväxt längre.

Här är resultatet i bilder.





FEST!!



Nu har jag bokat in ett datum för en fest!!
Det blir en kombinerad födelsedag / inflyttnings fest!

När den är och vilken tid?

Kontakta min här på Bloggen, Facebook, MSN, SMS eller vanligt hederligt Brev så avslöjar jag det.
Kan även hända att jag har någon form av tema... ;)

Inget för mig

Jag gick med på en datingsida för ett tag sen, mest för att se hur det funkar och för att det verkade lite skoj. Alltid värt att testa.
Måste säga att det verkligen är roligt! Så roligt att se på alla killar som finns där ute.
En del beskriver sig som snygga, trevliga och såå duktiga på olika sporter. Jag kan tycka att en del killar är lite väl självsäkra när dom skriver sina presentationer. Dom är oftast inte så snygga, dom behöver inte vara fula men dom tror så mycket om sig själva. Även dom som skryter om hur duktiga dom är på en massa saker... det är inte attraktivt när killar skryter så.

Jag tror nog att jag ska överge denna datingsida, trots att det är roligt att läsa alla profiler och mailen jag får.

Kaos i Lägenheten

Just nu är det verkligen kaos i min lägenhet!!
Jag har packat upp en del, mest kläder och lite porslin. Men jag har fortfarande det mesta av mitt porslin och en hel del annat som ska packas upp. Skulle även behöva köpa en till hylla för att ha finare glas och lite böcker i. Men det är ju så tråkigt!
Mycket roligare att kolla på repriser på tv. Nu är det Sjukhuset, även om jag sett det här avsnittet så är det roligare än att packa upp.
Pratar även lite med E på msn, ja jag vet inte vad jag ska tycka om honom. Lite väl mycket ibland. Men han är ju ett inlägg i sig. Haha!

Har faktiktiskt planterat mina blommor i en kruka (uteblommor) samt rensat lite ogräs. Skulle nog behöva köpa lite ogräsdödar medel, och något som kan ta kål på myrorna som min bror släppt in i köket. Sitter även och kollar på mina inneblommor just nu, funderar på att byta plats på dom. Spännande va?! :P


En bra låt att poppa i bilen när man gasar på lite.... :)




I mitt huvud... :)

En liten låt som jag nynnat på idag.. Blir så glad när jag hör den!! :)




Även den här har jag haft i huvudet nån dag....




Hoppas den kommande helgen blir lika härlig som förra. Då är ju verkligen den sistnämnda låten så passande!

9-18

Det är verkligen tråkigt att jobba 9-18!! Man är så ensam på något sett... Dom andra går på fika när jag har kommit, sen tar dom lunch lite senare medans jag får fortsätta jobba. Nu först efter våran rapport har jag rast. Då sätter dom andra igång med eftermiddags bestyren eller går hem.
Så jävla tråkigt!

Som tur är så har jag bara ett sånt pass på fem veckor.  :)

Lite funderingar...

Jag har funderat lite på killar.
Jag vet vad jag gillar för typ av killar, även om dom killarna kan skilja sig enormt.

Idag träffade jag N, han som jag drömt om en del... Det liksom pirrar i magen när jag pratar med honom. Som en liten förälske, så som man kunde ha när man var yngre. Även om jag så gärna skulle vilja att det blev något mer mellan oss så kommer det förmodligen aldrig bli så.
Det känns lite tråkigt att veta, att det aldrig kommer bli något.

Sen så tänker jag på andra killar, som jag egentligen inte allt är attraherad av.Men som ändå kan vara så trevliga och snälla, hur man kan falla för dom killarna.

Jag vet inte riktigt vad jag är ute och surrar om... Har drömt en massa konstigt senaste tiden.
Det jag vill ha fram är iallafall att jag ska försöka att ge dom killarna som jag kanske inte gett en chans förut, ge dom en chans. 
Jag tror ni förstår vad jag menar.

Grillkvällen i bilder

Här är då lite bilder från Grillkvällen med 5-kamp. Det togs ca 300 bilder den kvällen....
Det här är bara några av dom med andra ord =)


     

     

     

     

     

     

Sprit i mängder!

Igår när jag packade upp lite gardiner, sängkläder och sånt, då hittade jag flera spritflaskor jag inte ens visste att jag hade!? Tror jag hittade 4 olika sprit sorter, helt nya flaskor som jag inte hade någon aning om.
Det här fyndet av flaskor ställer till med lite problem... Jag har ingen stans att ha dom!!
Har funderat på att köpa en till BillyHylla, men nu känns det som ett måste lite mer.

Vadå i-lands problem? Jag har för många spritflaskor i mitt barskåp!


Så Tråkigt!

Det är verkligen så tråkigt att packa!! Spelar ingen roll om det är att packa upp eller packa ner. Båda är lika tråkiga!!

Jag har fortfarande inte satt några ben på sängen. Vilket jag kanske borde ha gjort med tanke på att jag sovit här i tre nätter nu. Idag har jag fått upp en del i köket, men har fortfarande två tredjedelar kvar där, har 90% av mina kläder nerpackade och inte en enda tavla uppe på väggarna.

Men det jag har gjort är att skruva ihop min billyhylla. Vilket jag egentligen kunnat vänta med i några dagar.
Idag har jag även varit en sväng till barkarby, där inhandlades det lite blommor att ha ute och sen två orkideer.

Sovmys vore något

Jag råkade somna här på soffan för ett tag sen, sov kanske 20 minuter bara. Men så skönt var det iallafall.
Nu så tror jag att jag drömmde mycket under tiden. För när jag vaknade så känndes det som om det saknades någon bakom mig. Jag har nog drömt om att jag blev omhållen av en kille. Det känndes så tomt att vakna upp och inte bli det.

För hur underbart är inte det att somna till att bli omhållen? Sen när man vaknar kanske man ligger ifrån varandra, men då är det bara att krypa in i hans armar igen..






Ne om jag ska fixa till en bakad potatis och kolla på Robinson.

RSS 2.0