7 år

Idag blir Milla och Maja 7 år!! Kan ni förstå det?! Det var inte alls länge sedan som dom precis lärt sig gå och tyckte det var jätteroligt att hämta dricka åt mig och Tuija på sommaren. Men då kanske dom redan hade gått i ett år... Men iallafall! 
Tiden går så fort! Dom är inte så små 7åringar heller. Dom är riktigt långa... och tunga! Var inte länge sedan jag orkad lyfta dom, nu orkar jag knappt det längre. Men dom blir ju inte mindre med åren direkt.

image78e

Dom är kanske 4 år på bilden...

Lite cool bil

Nu är jag då hemma och så efter bion. Filmen var bra. Kan helt klart rekomendera den!
Man blir väldigt sugen på att gifta sig kan jag ju säga. Planera ett så fnt bröllop! Fin klänning, solbränd och såå fint hår. Skulle inte vara helt fel.


På vägen hem så såg vi en såå otroligt fin bil!! Till och med Linda blev imponerad! Då är den fin.. Men jag vet tyvärr inte vad det var för bil. Vi såg inte vad det stog på den, men den är nog dyr. Såg riktigt fin och dyr ut.
Jag saknar lite allt som har med bilar att göra. Inte få åka en snabb och roligt bil, inte åka på utställningar och allt prat. Det är nog det jag saknar... Allt bilprat och allt runtomkring. Nu har jag ju ingen att kolla på snygga och coola bilar med.

Ne nu ska jag drömma mig bort til mitt bröllop vid vattnet en varm och solig sommardag..

Lika roligt som alltid...

Nu har man då betalat alla räkningar för den här månaden. Så nu är jag fattig igen.
Ska ju även på kryssning om en vecka, så efter det... Då får jag nog leva på vatten och det jag har i skafferiet. Nästan så att jag ska kolla igenom skafferiet och se om jag kan leva på det i en månad utan att få brist av olika ämnen.



Ne om jag ska ta och äta något innan jag beger mig av mot bion. Vi tänkte kolla lite i affärer innan, och det borde vi ju hinna med tycker jag.

När man pratar om trollen

Jag och Linda satt precis och pratade om när Sex And The City The Movie har biopremiär. Vi har ju bestämt at vi SKA gå och se den ihop. Hon och jag har alltid älskat den serien och alltid pratat om den. Vi har verkligen suttit klistrade framför TVn varje måndag kväll. Visst var det måndagar?

Men iallafall...  Precis efter att jag pratat klart med henne om det så såg jag att TV3 ska börja visa Sex And The City igen! Jippi! Så nu återstår det bara att se vilken tid på dygnet dom tänker visa det. 

 

Mer verkligt på något sätt...

Ni har väl alla hört om husraset i Norge? Till en början så reagerade jag inte så mycket på det. Visst jag hade läst lite om det och tyckte det var hemskt. Men jag orkade inte bry mig mer om det, det händer ju så mycket hemskheter hela tiden.

Men idag fick mig att tycka det var riktigt hemskt. Min pappa känner en av dom fem som fortfarande saknas... Han hade sin lägenhet på bottenvåningen och var för ovanlighetens skull inte ute och reste. Så hans lägenhet är med andra ord på botten av dom sär ruinerna och han var i lägenheten när huset rasade.
Det känns riktigt obehagligt nu. Han har ju varit ute i Eruropa med honom, haft kickoff i Italien och Österike ihop. Pratade regelbundet på telefon. Nu är han med största sanolikhet död. Han hade tydligen varit så glad över att ha fått den lägenheten...

Samma sak med Tsunamin. När man vet om folk som varit där när det hände, som såg det. Då tar man åt sig det på ett helt annat sätt...

Humöret kan då ändras fort...

Snacka om att humöret kan ändra sig på två sekunder....

Först ikväll så såg jag två bilder på mig som var hemska! Dom får mig till att inte vilja äta på ett år ungefär. Inte alls roligt att se dom.  Blev på riktigt dåligt humör.

Sen så gick jag in på skatteverket och kollade deklarationen...
Då blev jag så otroligt glad!! :)

Hade hoppats på ca 2000kr då hade jag varit nöjd. Men jag fick lite mer än så kan jag ju säga...

Så nu är jag glad!

Hoppas bara pengarna hinner komma innan Rhodos...

Insåg precis en sak...

Att om jag kommer in i skolan, som jag hoppas på. Då kommer inte jag kunna åka till finland som planerat. Vi hade tänkt åka i början av September.
Kollade lite priser på att åka veckan efter midsommar. 3600:- skulle båten tur och retur med en bil kosta. Så jag ska nog kolla med min mor och far om vad dom säger om det. Jag kan ju fortfarande förlänga min semester med några dagar.

Och jag skulle gärna vilja åka dit i några dagar iallafall.

Lite drygt

Det är så otroligt drygt att börja jobba kl 16.00 ibland. Som nu skulle jag egentligen ha varit ledig i fyra dagar innan, men har bara varit det i tre. Men det känns ändå som om jag varit ledig i fyra dagar. Idag känns som den fjärde dagen. Nästa gång jag har den hr ledigheten så hoppas jag att jag får jobba måndag, tisdag och onsdag på skolan. Ska ta mig upp dit på måndag efter jobbet tänkte jag.

Fick se min lön precis... Det märks på lönen att man varit sjuk. Förlorade lite mer än 1000 kr, det är mycket ibland. Så vi får se om jag nu har råd att köpa utemöblerna som jag förs tänkt göra. Det blir iallafall inga nya byxor imorgon eller ett bord.
Måste spara mina pengar till kryssningen.

Nej om man kanske ska ta och träna lite nu? Ta en promenad i solen låter väl inte helt fel...

Bio Premiär







Den här filmen ska jag se på fredag.
Bio Premiär och allt då :)

Ska bli riktigt roligt!







Min framtid?

Just nu har jag verkligen ett livsviktigt beslut framför mig. Ska jag söka in till skolan? (ja förmodligen) Vilken ort i första hand?
Jag tror jag har bestämt mig i vilken ordning jag ska ha städerna i. 1. Västerås 2. Jönköping 3. Karlstad 4. Skövde, som det ser ut nu iallafall.


Sen så tänker jag på att jag inte kommer kunna åka til Thailand. Då blir jag så ledsen och vill inte plugga längre. Jag kan ju inte åka bort två veckor precis i början av en termin, det säger ju sig självt. Sen så tänker jag på om jag inte kommer in till hösten. Ska jag i så fall räkna med att åka till Thailand och i så fall ska jag söka till vårterminen? För kommer jag in till våren så kan jag ju ändå inte åka till Thailand.

Det är så mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu. Jag vill ju såå gärna till thailand nästa vinter! Men jag vet ju inte om jag kommer kunna åka i Januari som planerat. Och det finns ju inte direkt någon som vill eller kan följa med mig över jul.
Jag vet att det finns dom som skulle säga att jag är ung. Jag hinner med att resa. Jag är inte så jävla ung! Kommer jag in nu till hösten så kommer jag vara 26 år när jag är färdig. Då vill jag hellst ha barn redan, men så kommer det ju inte bli. Förhoppningsvis så har jag träffat en vettig kille och vi planerar för barn. då kan man ju inte direkt planera in en resa ett halvår senare. Vet ju inte hur mitt liv ser ut ett halvår efter examen. Jag vill ju vara en ung mamma, som det ser ut nu så kommer jag inte bli det. Och det gör mig ledsen och får mig också att tvivla på om jag verkligen ska plugga.


Kollade lite på antagningspoängen till dom tre första orterna idag. Visst har poängen sjunkit lite dom senaste tre åren. Men frågan är om höstens antagningspoäng sjunkit tillräckligt för att jag ska kunna komma in? Kan ju vara så att jag kommer in på reservplats, men när i så fall får jag veta det? Ska jag hinna hitta boende och flytta på kanske en vecka? Det kan kännas lite omöjligt. Jag har ju kommit in i skövde en gång, gör jag det igen?
Jag vill nog till Västerås, men den chansen är nog ganska liten.

Dagens äventyr

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit hemma hos Linda i några timmar. Skönt att inte bara behöva vara hemma hela dagarna när man är ledig. Det kan bli lite drygt att bara sitta här hela dagarna när man är ledig i några dagar i rad.

Nej om man kanske kulle ta och äta något? Skulle vilja ha våfflor, men det blir lite svårt då jag inte har något våffeljärn. Orkar inte heller ta mig till skörby bara för att få äta våfflor.

Det var inte igår...

Nu har jag precis kommit hem efter att ha träffat Linda och Elina på en fika. Det var ett tag se jag träffade henne (Linda). Tror nästan det var senast när vi tränade sist... Och det är väl ungefär tre veckor sen? Jag kan ju säga det att Elina växt massor på den här tiden. Hon kännde inte riktigt igen mig, lite tråkigt. Får inte fortsätta vara så, att det tar så lång tid mellan att vi träffas.
Så imorgon har vi bestämt att jag ska komma över till henne och kolla in dom nyrenoverade rummen. Ska bli spännande att se dom. Har ju sett bilderna, men det brukar inte alltid ge en rättvis bild. Oftast finare i verkligheten.

Har kommit på att jag inte träffat flera av mina kompisar den senaste tiden. Det måste återgärdas i veckan tycker jag. 

Vilket väder!

Igår kväll när jag gick och la mig så visade termometern -9.9. Min första tanke var att var bra, då kommer det förmodligen inte snöa imorgon om det blir kallt. Då ska jag gå på en långpromenad i kylan.

Men jag hade fel! Det är runt 0 grader och snöar i massor!!

Jag tycker verkligen inte om snö! Finns det någon plats i sverige där det aldrig snöar? Nej jag skulle inte tro det. Man kankse ska flytta till ett varmare land? Regn kan jag stå ut med ibland. Men inte snö. 

Vad ska jag välja?

Just nu står jag inför ett stort dilemma! Vet helt ärligt inte hur jag ska göra. Det lutar lite mot ett håll. Men gör jag i så fall rätt val? Vilken ort ska jag välja i första hand osv...

Mitt stora val är just nu om jag ska plugga till Sjuksköterska eller inte? Det lockar mig, det kan jag inte förneka. Men samtidigt så lockar det mig lite att plugga till förskolelärare. Men det jag då funderar på. Passar jag verkligen som det?
Jag har fått höra att jag skulle passa som syrra, har tom fått höra det av våran syrra på jobbet. Jag tycker om att jobba med människor på alla sätt och vis. Vill framförallt jobba med barn.
Men när jag tänker på att jag vill jobba med barn. Skulle inte förskolelärare passa mig bättre då? Jag har ju jobbat med små barn tidigare och det är verkligen roligt.

Som det ser ut nu så kommer jag bara söka in till syrra. Men då återstår ett stort problem! Vilken ort ska jag söka till i första hand?! Jag vet att jag förmodligen skulle komma in i Skövde, men jag vill inte till Skövde. Tror jag kommer välja Västerås som första hand och Jönköping som andra. För när jag har kollat på statistiken senaste två terminerna så har jag någorlunda bra chans i båda städerna. Kommer jag in i Västerås kan jag ju även bo kvar här och det skulle vara så skönt.

Det enda jag vet just nu är att jag inte vill vara kvar där jag är idag. Kan väl tänka mig att stanna kvar i ett år till max, men inte mer. Har ju varit där i snart fyra år. Nu pluggar jag ju till uska, men som det ser ut nu så kommer jag inte kunna få praktik där jag vill och därmed inte få erfarenhet någon annanstans. Det gör att jag kommer ha svårt att få jobb på ett sjukhus tex.  Det är ju sjukhus jag vill jobba på.



Ser ni mig som Sjuksköterska?


En kväll framför TVn

Ikväll blir det till att nu först kolla på One Tree Hill. :)
Efter det vet jag inte riktigt, men det ser ut som om det blir en film. Kollade aldrig på film i går, så jag får göra det idag istället. Verkade inte komma något roligt på tv...

En riktigt slödag idag. Får väl ta och göra något vettigt imorgon.

Lite sömnproblem

Idag är det verkligen en seg söndag. Känns som om jag skulle ha festat igår eller så. Men det gjorde jag icke. Kan ju ha att gör med denna konstiga nattsömnen jag haft.

Jag somnade väl kanske vid midnatt ungefär. Vaknade första gången vid 03.30 ungefär, men lyckades somna om ganska snabbt. Andra gången jag vaknade var vid 8.00 men somnade om snabbt då igen. Vaknade sen vid 8.43 och var såå otroligt kissnödig.
Efter det hade jag svårt att somna igen. Kännde verkligen inte för att gå upp vid 9 på min första lediga dag. Ville ju sova ut. Jag lyckades dock sova lite till och från fram till kl 12 ungefär.

Men nu är jag riktigt seg. Antingen sov jag för mycket eller så är jag trött pga att jag inte fick så lång sammanhängande sömn...

Lite skoj en lördagskväll

Jag kunde ju inte låta bli....


Bättre sent än aldrig ;)

image77

Nu är jag ledig

Nu är den här dagen och helgen avklarad. Om man kollar på hur jag brukar jobba och på hur jag har jobbat. Så är det som om jag jobbat 5 passpå tre dagar. Men riktigt så funkar det ju inte. Men jag får bra med pengar :) Ob i massor dom här dagarna!
SÅ nu är jag ledig hela tre dagar! Skulle ju egentligen varit ledig fyra, men jag klagar inte över tre. Om det inte nu blir så att jag får jobba ännu mera extra. Det är ju personalbrist på jobbet, nästan inga vikarier som kan jobba.


Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Känner inte för att gå att sova ännu. Skulle vilja hitta på något, men vad och med vem?

Man kanske ska kolla på en film idag igen?  Men då är ju frågan vilken film? Vill se Alfie, men den funkar inte på min DVD. Vilket påminner mig om att jag måste köpa en bra kopia. Dirty Dancing eller Troya kanske? Har ju en del att välja mellan...

Lika roligt som alltid?

idag hos farmor och farfar var det väl unngefär som vanligt. Saknades några barn till ena min faster, men det skadar ingen.
Åt massor av rökt lax! Det är ju så gott! Farmor hade även gjort en lammgryta som var riktigt god.

Men dom är ju som sagt lite knäppa. Orkar inte bry mig om dom alltid, enda anledningen jag är där är för att visa att man bryr sig lite. Egentligen gör jag det inte, men man kan ju låtsas. Dom som vet hur dom är förstår mig.

Men jag blev lite förvånad faktiskt. Min farfar typ gav mig en komplimang... Han frågade om jag har börjat träna, vilket innebär att han tycker jag blivit smalare men kan inte säga det rätt ut. Men efter komplimangen började han ju som vanligt med att tjata på mig att börja plugga.

Ne nu ska jag kolla på en film och sen gå i säng.

Ny bok ikväll

Igår läste jag klart Skam. Den var jättebra! Hade det inte varit för att jag måste sova på nätterna hade jag läst klart den för över en vecka sedan.

Så idag ska jag börja på en bok jag velat läsa i flera år. Har bara inte blivit av att jag köpt den eller så. Nu har jag fått den av Lisa, så nu äntligen kan jag läsa den.
Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak

Helt ovetande..

Det är så roligt när folk bestämmer saker om en utan att man vet något. Som idag. Nu är jag uppe hos mina föräldrar och ska vara det i några timmar till. Helt plötsligt ringer min bror till mamma och säger åt henne att möta honom och min pappa hemma hos mig. För att dom ska hämta datorn.
Gissa om jag blir fundersam!?Jag har inte hört något om att dom ska hämta datorn idag.
Så jag ringde min pappa för att fråga vad i hela friden dom har tänkt sig. Det enda han har att säga är att han visste att jag är ledig och skulle upp till dom. Då hade väl han tänkt hämta datorn och mig på vägen upp. Men vem säger att jag ska vara hemma innan jag åker upp till dom? Eller vilken tid jag ska upp till dom? Jag kanske är i stan hela dagen och åker direkt upp till dom, det kan ju inte han veta.
Lite dåligt att dom inte kollade med mig först. Jag kanske har ändrat planer helt, det vet ju inte han.

Elvis

image76

En liten bild :)

Tänkte bara lägga in en lite bild på världens sötaste 6 månaders bebis!


image75


Lite förvånad blev jag allt

Min pappa ringde mig för ungefär 30 min sen och frågade mig om vad jag hade för hudsalva på min tatuering när den var nygjord. Han babblade om Dove bodymilk och lite annat. Om att mamma har väl en massa hudsalvor. Jag fattade noll till en början.
Men sen efter ett tag förstod jag att han hade tatuerat sig idag och skulle tvätta av tatueringen för första gången och han hade inte köpt någon hudsalva. Trodde inte heller han hade fått en tid så snart.
Självklart var det enda dom hade en massa parfymerade hudsalvor. Inte direkt att föredra, tror inte dom är så feta heller.
Så jag har precis kommit in från att ha mött honom på parkeringen och gett honom min Helosan salva. Så nu får jag inte smörja in min tatuering med den längre... Inte för att jag egentligen behöver  det.

Ska bli spännande att få se hans tatuering, tror jag ska ta mig dit upp på onsdag kväll och kolla på den eller torsdag, beror lite på hur det blir med träningen den här veckan.

Sjukt ideal

Jag sitter och kollar lite på TV och nu när det var reklam för en stund sen så uppmärksammade jag en sak. För typ 25.e gången.
Har ni sett H&M's nya reklam? Har ni tänkt på att den tjejen nästan ser sjuklit smal ut!! Det har ju varit så mycket prat om att många modeller är för smala och har anorexia osv... Många tycker ju att idealet är för smalt och att man borde få fram bättre förebilder som inte är undernärda.
Varför då ha en tjej som ser anorextisk ut i en reklamkampanj?

Jag tycker det är sjukt med det här extremt smala idealet! Det är inte snyggt. Kolla på Victoria Beckham, Mary-Kate Olsen, Angelina Jolie, Nicole Richie och Kiera Knightley...

   

   

Det är verkligen inte snyggt! Dom ser ju sjuka ut.

Sorgligt...

Idag har Lisa bjudit på smörgåstårta på jobbet. Så gott! Hon är duktig på sånt där hon... Det tråkiga med det hela är ju att hon sa hejdå till alla...

Det kommer bli så tråkigt och tomt utan henne på jobbet.

M tror på att hon kommer tillbaka snart, men jag har en kännsla av att hon komer bli kvar där. Roligt för henne, men tråkigt för mig. Vem ska jag ha roligt med på jobbet nu?

Nu är jag verkligen på tröstätar humör...

Här händer det saker...

Alltså...

Att bo här i Bålsta... Det kan vara rätt underhållande ibland. Folk gör slut men bor fortfanade ihop och två dagar innan dom två åker på semester så hånglar hon med någon annan.
Folk går hem till en kille som tydligen dejtar en tjej.
Och jag har säkert ihop det med J om man frågar dom som var på Rickards igår...

Det är bara några småsaker... Jag vet då verkligen inte allt som händer här.

Den som väntar på något gott...

Just nu sitter jag och väntar på att en Pizza ska bli klar i min ugn. Jag brukar inte köpa hem frysta pizzor. Men idag var jag riktigt sugen på det. Har även köpt Coca Cola och Daimglass. SÅ ikväll ska jag typ svulla! :)

Känner att jag kan unna mig det idag. Har ju haft en vecka som varit sådär i matväg.

Ne nu ska jag duka fram. Kan ju uppdatera sen om Pizzan var god eller inte.

Kvällen på Rickards

Igår var jag ju då på Rickards. Var riktigt roligt! Massor av folk! Jag dansade mer eller mindre hela kvällen känndes det som. Dom stängde ju först kl 3 igår.
Jag fick även dansa till en lugn låt för första gången på evigheter.

Vi gick även på efterfest. Först gick vi med någon kille som Christine ville att vi skulle med. Han tog oss på världens omväg till ett ställe. Där var det ganska dött. Så då förljde vi med J till en annan efterfest. där kännde vi ju tom han som bodde där och några som var där. Men det blev ganska dött snabbt. Så vi åkte hem...

Idag är jag då ganska trött. Kom hem efter 4 nån gång..

Men suck

Jag hoppades verkligen på BWO eller Sanna.... Men nej! Charlotte van såklart... Blä!

Tror dock att Sannas låt inte skulle ha gått så bra i Belgrad, men den var riktigt bra! Får gåshud när jag lyssnar på den :)

Vi får se hur det går för henne där nere, vem europa kommer rösta på.

Ibland går inget som planerat

Idag hade jag tänkt gå upp vid 10 tiden. Ställde klockan på 9.30 så att jag skulle ha gott om tid på mig att ligga och dra mig. Det började bra. Var gansk utvilad när radion satte igång. Var ganska bra musik och så. Men sen helt plötsligt så vaknade jag till av någon reklam på radion. Kollade på klockan och såg att den stog på 10.46! Gissa opm jag blev besviken på mig själv?!

Min plan var ju att gå upp vid 10, sätta på kaffet och medans jag väntade på det hade jag tänkt städa badrumet. Sen hade jag tänkt äta lite frukost och efter det gå på bolaget och en snabbsväng på Lindex. Sen hem och städa klar och duscha. Hade räknat ut att klockan borde vara runt 13.30 när jag skulle hoppa in i duschen, borde då ha gott om tid att fixa iordning mig innan jag ska upp till skörby.

Men istället så började ja gmed att städa hela lägenheten, sitter nu och äter frukost, ska snart gå till centrum. Hela min dagsplanering förstördes...

Får se vad jag hinner med innan jag åker upp till skörby. Har lite kvar att fixa i lägenheten, ställa lite saker på andra ställen osv... Hade även tänkt fixa fransk manikyr, men men...

Något nytt

Folk brukar ju alltid tycka att jag ser så ung ut. Att du kan ju inte fylla 23 och så får jag alltid höra. Åkte ju tom som barn på bussen för inte så länge sedan och där är det 16 års gräns!

Men nu ska ni få höra om någon som inte tycker det. Jag var häromdagen och kollade på innebandy. Då står pappa, Nalle och jag och pratar lite...


Jag till pappa - Ser du han där nere? Nummer 17. Ser du hur skallig han är.
Pappa - Han där jag? (och pekar)
Jag - Tänk att han är så pass skallig och är lika gammal som mig.
Pappa - Ja du...
Jag - Kan ju inte vara så roligt att vara så skallig när man är så pass ung.
Nalle - Men så jävla ung är du ju inte.

Då betonade han verkligen 'jävla'

Nästan så att jag började fundera på hur gammal han tror att jag är. Måste nog fråga pappa om det.


Debatt

Just nu sitter jag och kollar på Debatt på SVT. Där är Blondinbella med. Dom pratar om shoppingberoende, bloggar osv... Lite roligt att kolla på faktikst.

Ingen lust

Känner inte alls för att gå till jobbet just nu... Chocken har inte riktigt lagt sig tror jag. Sen så är det inte kul att gå till jobbet tre timmar i förväg.
Hoppas Lisa blir glad. Det skulle iallafall jag bli.  Ni skulle se hur jag har slagit in den! Haha! Hade ingen vanlig tejp, bara maskeringstejp. Alla sätt är bra utom dom dåliga. Och man ser faktiskt inte maskeringstejpen.Vilken tur att jag vet att hon inte skulle ha tid att läsa det här nu.

Ne om man kanske ska ta och duscha av sig lite och klä på sig. Ska vara där om 50 min... Lite stressigt kankse?

Chock!?

Ibland vet jag verkligen inte vad jag ska säga... Trodde verkligen inte hon skulle reagera så. Att hon skulle ta det så hårt och ordagrant. Fick en liten chock! Men nu tror jag att vi redde ut det. Hoppas det.

Så nu måste jag bara prata med en person till...  Ett glatt samtal.. eller inte.

Så gott så :)

Nu snart (om en timme) ska jag träffa Lisa, Marie och kanske R-Mkinarestaurangen. Så bli så roligt att gå ut med dom och äta. Blir nästan som en sista måltid med Lisa. Jag ska äta med henne på lördag också, men det ska inte dom andra.

Det är inte speciellt ofta man tar sig råd att äta där. Är ju trots allt lite dyrt. Men det är det värt :)
Så idag kommer jag synda, imorgon, på lördag och på måndag. Men annars så kommer jag minsan verkligen tänka på vad jag äter. Har faktiskt gått ner två kg dom här dagarn jag varit sjuk. Mamma började direkt med att det kommer jag gå upp snabbt igen. Men det har ja bestämt mig för att jag inte ska.

Om man kanske ska ta och roa sig lite med PhotoShop kanske?

Vad jag har saknat...

Idag har jag druckit min första kopp kaffe på nästan tre dagar. Förstår ni hur dåligt jag har mått?! Kaffe är ju livsnödvändigt!
Men det märks på kroppen att den inte fått kaffe på några dagar. Min mage protesterade hej vilt. Lät som om det var ett världskrig där inne. Haha! Lite konstig gämförelse kanske?
Jag har iallafall saknat kaffet!

Ne men om man kanske ska ta och göra sig iordning och åka iväg till coop snart. Måste ju vara tillbaka i Bålsta till kl 16. Kanske ska ta en sväng upp till skörby efter att jag skjutsat Kristian till kiropraktorn. Vill ju ha en massa musik därifrån.
Kommer vara helt slut efter den här dagen... Hur ska jag orka jobba imorgon?

Me Like!

Me Like!






Mina två favoriter på lördag. Hoppas verkligen att BWO vinner så dom får åka till Belgrad och visa Sverige att dom är stora i Europa.

En dag till...

Nu har jag då sjukanmält mig för imorgon också. Känner att det är lika bra att stanna hemma en dag extra. Jag funderar på om jag ska ta mig ork till att gå ner och kolla på innebandy lite senare. Men jag får se...

Imorgon ska jag iväg och handla lite har jag bestämt mig för. Ska även skjutsa Kristian till kiropraktorn.

Så jag har iallafall lite inplanerat för imorgon. Sen får jag ju inte glömma bort att jag ska ut och äta imorgon! Med Lisa och Marie och kanske R-M. SKa bli gott. Jag och Lisa har redan börjat fundera på vad vi ska äta. Haha! Dom har ju så god mat på Kinan att man inte kan bestämma sig ibland.

Nej om man kanske skulle fundera på att faktiskt äta något idag? Har ju redan ätit två smörgåsar och en apelsin. Men kanske något till middag också? Bra diet den här sjukdomen ;)

På Bättringsväg

Det går iallafall åt rätt håll. Jag har inte längre någon feber. Men jag har dock fortfarande väldigt ont i huvudet och är jättetrött.
Så innom en timme ska jag väl bestämma mig för om jag ska til jobbet imorgon eller inte. På sätt och vis så borde jag nog vara hemma... men jag vet inte om jag vill vara hemma. Är så tråkigt när man inte riktigt kan göra något.  

Redan less...

Nu ska jag ge upp det här halvsovandet i soffan och istället gå och sova i sängen. Bara hoppas på att jag kan somna.
Att man kan vara så less på att vara sjuk efter en dag? Men men... Inte så mycket att göra åt saken.Hoppas bara den här jädrans febern och huvudvärken går över snart. Ska ju ut och äta på onsdag och ut o festa på lördag. Då kan jag ju inte vara sjuk.

Feber

Nu mår jag riktigt dåligt, 38.6 graders feber. Jag mår verkligen inte bra av att ha så hög feber. Orkar knappt gå på toaletten.
Ska ringa mamma och kolla om hon ska ner till centrum något, så att hon kan köpa saft til mig.

Får se...

Då var den här helgen äntligen avklarad!
Hur trött som hellst. Men det är ju inte helt ovanligt efter en helg...


Får se vad jag hittar på nu. Om jag ska fortsätta kolla på Wallander eller om jag ska sätta på 2fast and 2furious. Svårt val det där. Ska nog börja med att tvätta av mig sminket och lite sånt. Inte för att jag har så mycket på mig...


Längtar tills imorgon! Då ska jag och Linda till Christine och äta middag. SKa bli spännande att se vad hon harhitat på för mat till oss.
Ska väl även försöka ta mig hem till Linda en snabbis också. Hon har ju fått tre små valpar idag.
Och på tal om det så har Maria blivit faster till ännu en liten krabat. Så nu har hon fem brorsbarn :)

Vem är bäst på att gissa?!

Jag är ju bara så bra på att gissa vilka som skulle gå vidare till finalen!


 




Nu blir det då party nästa helg och sova den här helgen, eller jag kommer nog läsa en timme eller så.

So far so good

Änn så länge har det gått som jag tippat i Andra chansen. SÅ vi får se om jag får rätt hela vägen. I så fall går Sibel och Nordman vidare till finalen.

Men det bästa av allt....

Carola gick INTE vidare!!!

Internationella Kvinnodagen

Idag är det alltså kvinnornas dag.

Pratade med Linda om det. Hon tyckte att Robin skulle köpa blommor åt henne, men när han inte ville... Då tyckte hon att vi kvinnor får slå våra män idag! Det tyckte jag lät rätt bra ;)

Nej om den här kvinnan ska ta sig ut till köket och kolla om hon har någon mat...


Kanske värt att testa?

Idag så köpte Lisa Allévo Shake. Hon ska byta ut frukosten mot en Shake. Så jag blev lite fundersam på hur dom smakar... Som tur är så ska jag få smaka den imorgon. Kollade även in av det mer finns för olika sorter. Jag blev även lite intresserad av Thaisoppan. Kan ju vara vara gott med något varmt i sig en gång om dagen...
Får se om jag också provar på Allévo metoden någon vecka eller så. Men jag kommer inte byta ut alla måltider! Bara en eller två, lite beroende på hur min dag ser ut. Behöver ju få i mig ordentlig mat när jag är på jobbet.


                          

Så underbart och härligt!

Nu har jag precis kommit in från min uteplats. Jag har sittit där i ca en timme nu. Druckit mitt kaffe, läst klart en bok och bara njutit av solen och värmen!
Det var 18.6 grader varmt där nu när jag kollade. Hur underbart är inte det?!
Men det är ju bara den 7e mars. Så jag väntar bara på att det ska komma snö eller så igen.
Men bara kännslan att få sitta på min uteplats i tshirt och få känna solens värme på mina kinder.... Bara det lilla har gett mig kraft till att jobba hela helgen.

Nu väntar jag bara på att C ska inse att jag inte tänker lägga ut pengar för hennes biljett till Rickards nästa helg. Har ju fortfarande inte fått pengarna sen nyår...  Inte lust att lägga ut mer pengar då.

Ne nu ska jag göra mig klar för jobbet...

Men Blä!!

6 kg till Rhodos...

Kommer inte bli så. Har varken motivation eller ork just nu. Jag vill må dåligt och inte kunna äta. Men tyvärr så äter jag när jag mår dåligt...
Har inte tränat ordentligt på en vecka nu heller. Tränade lite i måndags på min orbitrek. Men nu vågar jag inte, har fortfarande ont i halsen.

Funderde lite på fruktdiet. Äta massor med frukt. Men det har jag inte råd med.


För många minnen på en och samma dag

Vissa dagar så känns inget rätt.

Idag så både saknar jag E och är så arg på honom! Hittade ett litet block jag skrivit in en massa gulliga sms jag fått av honom. Blev så ledsen och arg på samma gång när jag kollade i det.
Sen så råkade jag tvätta Bruno!?!! Han råkade komma med i en 60graders tvätt! Och det påminde mig om E på så många sett, han och Nalle. Aldrig att han skulle ha tvättat honom...
Sen så när jag var på ICA så träffade jag på Diana. Då kom jag att tänka på alla gånger vi har festat med dom och alla andra. Hade ett helt annat socialt liv då. Gjorde inte så mycket egentligen men ändå så gjorde vi alltid något med alla andra. Saknar Diana lite, hon och jag tyckte illa om samma personer i det gänget och hade även mycket annat gemensamt.

Ja det är då min dag änn så länge... Var mer kommer få mig att tänka på honom idag?

Vad var det som var så svårt att få fram?!

För ett litet tag sen ringde min mamma... först verkade det som om hon egentligen inte ville något. Hon tog en andpaus mellan varje ord. Började förklara att Leffe tyckte det skulle bli roligt med midsommar... Men... Han undrade ju... Han frågade pappa om... Finns det? Vem har?
SÅ höll hon på i typ 5 minuter när jag redan sagt att jag måste gå till tvättstugan för att hinna med allt.
Tillslut efter mycket om och men så fick jag vet vad det var hon ville ha sagt.
Leffe hade undrat om det är någon som har någon speciell presentlista till midsommar. Det mamma då ville veta var vad jag skulle säga om någon frågade mig om det.
Det tog henne fem minuter att få fram?!
Pratar man med någon som har väldigt bråttom så drar man ju inte ut på det utan säger det snabbt som attan istället. Så det kan ha gjort så att jag inte får dom bra torkmaskinerna sen.

En lista jag snott från Lisa

Instruktioner: Ta din mobiltelefon och gå igenom telefonboken, och vips:

Har du kysst nummer sju? Hahaha!! Skulle inte tro det, min morbror Ari

Har du träffat nummer nio i veckan? Nja... Räknas det när man sett personen? Björn...

Älskar du nummer tio? Känner henne inte speciellt bra... Så nej med andra ord.

Är nummer elva en sötnos? Självklart är Christine en sötnos

Är nummer femton en bästis? Dennis har varit det en gång i tiden.. Men nu är det snart 4 år sen vi sågs...

Har nummer sexton gått i samma klass som du? Diana är tre år yngre än mig, men vi har jobbat ihop.

Brukar du hänga med nummer nitton? Min frisörsalong, är väl där två-tre gånger om året kanske?

Är nummer tjugo bra? Ja Erica är toppen! Syn bara att hon bor i Malmö...

Gillar du nummer tjugosex? Ja det måste jag väl säga... Hem-nummret till mina föräldrar.

Vet du om nummer trettioett har ett förhållande? Hon gick tyvär bort i Augusti, men hon var lyckligt gift...

Har du någonsin legat med nummer fyrtiofem? Usch! Nej hon är min mamma!

Arbetar du med nummer femtio? Nej men jag har gått i skolan med honom 

Ett litet dilemma....

Jag har länge velat fram och tillbaka med min blogg layout. Och nu har jag hittat en design jag gillar. Men jag har fortfarande ett litet problem. Och det är färgen!
Har en Rosa och en Röd, eller samma färg som finns nu...
Tänk då på att alla detaljer som namnet på inläggen och så även ska byta färg nu. Hjälp mig!

  Nuvarande typ Lila färgen

  En Rosa 

  Eller en Röd


Klicka på bilderna för att se dom större...
                                 

Då var det avklarat.

Nu har jag då varit på vårdcentralen och lämnat blod. Var lite orolig över att dom skulle sticka fel, då mamma varit där två gånger på kort tid och dom har stuckit väldigt fel på henne. Men det känndes knappt att hon stack mig. Så det va ju bra. Nu är det bara att vänta tills nästa vecka på provsvaren.

Jag måste bara tala om hur trött jag är just nu. Igårkväll så somnade jag här i soffan och sov fram till midnatt ungefär. Då tvingade jag mig själv upp att borsta tänderna och att gå och lägga mig i sängen. Somnade på minuten i sängen och sov fram tills att klockan ringde vid 9.30.
Så jag har ju sovit mycket. Men jag skulle ändå kunna lägga ner huvudet här i soffan och somna på stört.
Halsen känns inte heller någe vidare och jag är snorig.
Känns som om jag klagar en del nu. Men det skiter jag i. Mår inte så bra just nu. Ska nog ringa Linda och prata lite med henne. Sen har jag lovat mamma att följa med till Kungsängen och Coop där. Kommer dock inte ihåg vad hon skulle göra där...

Vill inte bli sjuk

Har ont i halsen... Sådär jobbigt ont, gör ont att svälja. Hoppas verkligen det bara är pga att ja är så trött i kroppen. Har inte tid till att bli sjuk nu. Ska ju träna i två dagar nu.

Ska även till vårdcentralen och lämna blodprov imorgon. Var ett tag sen sist... kommer helt ärligt inte ihåg när jag gjorde det sist. Hoppas dom hittar något så att jag kan få lite piller för det. Orkar inte med en sommar till med nysningar och förkyldkännsla.


Planerar mina helger...

Nu äntligen har Rickards kommit ut met någon form av information angående 6års firandet. Och som jag misstänkte så är det förköpsbiljetter.
Så jag måste få Christine och Linda och alla som vill följa med att köpa biljetter. Nu kom jag även att tänka på att C är fortfarande skylldig mig pengar sedan nyår. Så hon ska nog få betala för min biljett.

Hoppas verkligen det blir en rolig kväll. Kommer vara fullt med folk där!  Mindre än två veckor kvar dit...

P.S. I Love You


Har precis kommit hem från att ha sett P.S. I Love You. Den var såå bra!!
Vi grät, vi skrattade och bara älskade filmen. Det är en film jag verkligen rekomenderar andra att se.  En film man måste se! Den får en verkligen att inte ta allt förgivet. När som hellst kan den du älskar försvinna... 



Tack för en toppenkväll Linda!

Ännu en....

Ännu en sen kväll...
SÅ nu är det dax att gå och sova. Måste ju vara pigg imorgon. Jag och My Darling ska gå på bio. PS I Love You ska vi se, jag kommer säkert gråta floder.
Tack och lov att jag jobbar kväll på måndag säger jag bara!

Lite bilder från igår

Här är då lite bilder från igår. Kanske inte alltid världens bästa miner och vinklar.... På vissa skyller jag på fotografen, dom kort jag inte tog me andra ord. Haha!

        

        

        

        

        

    Det var då nästan alla bilder.... Vissa kan man bara inte visa eller så är dom helt enkelt bara så tråkiga.

Hemma...

Nu har man då kommit  hem från kommunfesten, den var  sådär. Har inte direkt någon lust att gå och lägga mig.
Men men...

Ska lägga upp lite bilder imorgon. Har en hel del fula bilder. Framförallat den på mig och Magnus från natten. Haha! Även dom från taxin hem var riktigt fina ;)

RSS 2.0