Dax att sova?

Nu är jag så trött!
SKulle lätt kunna lägga mig ner här på soffan och sova hela natten. Men då skulle det dock inte bli så bra sömn. Så jag ska alldeles strax förflytta mig till sängen.
Får ju faktiskt sova ända till 07.40 imorgon. Nästan så att man kan räkna det som sovmorgon, iallafall om man frågar den äldre generationen på jobbet.

Jobb kväll och en liten Bebis

Nu ska jag strax gå iväg till jobbet... Inte så roligt, har ingen lust att jobba idag. Vill bara ligga i soffan och kolla på tv, utnyttja att man är lite bakis. Jag är dock inte så bakis, mest trött av att ha sovit så lite.

Ska kolla efter lite fina kläder till Andre också.
Yepp. Nu är han här. Min lilla Jessika har fått sin son nu. Mamma sa att han var 50 cm lång och vägde 3200 g tror jag hon sa. Ska bli spännande att få se honom.

Ne nu ska jag bege mig.

Pictures

Kvällen i bilder... ;)














Visst är vi söta ;)

Drink kväll :)

Nu sitter jag och Maria och drinker Cosmopolitans! Så got så! :)
Inte helt fel... Börjar nog bli lite onykter... Är lite sugen på gott.

Så vi återkommer med lite bilder alldelse strax.

Sovit middag

Vaknade för bara några minuter sen. Så skönt att få sova ett tag när man är riktigt trött. Har sovit i ungefär 1½ timme, inte riktigt men näsan.
Hade hoppats på en halvtimme ungefär, så jag har förlorat en timme i mina planer för kvällen. Men men... Jag får strunta i några småsaker, inte mer med det.


Hjälp! Ett litet dilemma... Typ?

Jag var alldeles nyligen inne på Facebook och kollade runt lite bland folks fotoalbum och så. Jag kom in på en tjejs sida, jag känner inte henne, men jag vet typ vem hon är och jag har känt några av hennes kompisar. Iallafall. Jag kollade runt på den här tjejens foton från när hon var på Gotland nu i sommar och tycker att jag ser en bild på en gammal kompis till mig som jag fortfarande har lite kontakt med. Jag gick in på bilden och såg att det var A. Men så såg jag var det stog som text till bilden "Jäveln som snodde min plånbok". A dökan upp på ännu en bild med samma text, även A's kompis dök upp på några bilder.

Vet inte rikigt hur jag ska göra... Ska jag höra av mig till A och fråga honom om det hela? Eller ska jag skriva till den här tjejen och berätta att jag vet vem han är?

170 Dagar

Det är ganska många dagar... Men ändå så känns det inte så fruktansvärt långt när man tänker på att det är typ "bara" ett halvår ungefär.

Det kommer hända så mycket i mitt liv under dom här 170 dagarna.
 - Jag ska flytta till en helt ny stad.
 - Jag ska sätta mig i skolbänken för första gången på fyra år! 
 - Jag ska leva på minimalt med pengar! *panik*
 - Jag ska sluta jobba helger! *jippi*
 - Jag kommer sakna mina vänner så otroligt mycket, få en helt ny umgängeskrets (förhoppningsvis).
 
Sen så kommer det säkert hända en hel del avndra saker också. Men det vet jag ju inte ännu, jag kan ju inte spå in i framtiden.

Om 170 dagar kommer jag iallafall sitta på ett flyg til Thailand vid den här tiden. Då har vi varit i luften ungefär 8 timmar och är nästan framme. Framme i värmen och firandet av Pappa. 


Här bjuder jag på några bilder från Thailand -06. Inte världens bästa resa... Men jag var lycklig, smal och inte i kalla Sverige. 

 
        

I Have A Dream

Så underbar!!


Bio i kväll

Ikväll ska jag, Linda och Maria gå på bio!
Ska bli så roligt så! Har velat sett den här filmen sen jag såg trailern.



Ett konstigt ex

Första 7 månaderna efter att E och jag gjorde slut så pratade vi inte alls. Men sen efter att hans mamma gick bort för ett år sen så har vi pratat och umgåts lite. Typ kollat på film en gång och dansat på Rilles. Vi kan väl säga att vi är kompisar i dagsläget.
Men senaste tiden har E varit lite väl på. Han har pratat om att han inte vill vara singel längre, hur han vill att hans nästa förhållande ska fungera. Men att han tror att det bara kan vara så som han tycker, han anser inte att man ska ha några gemensama framtidsplaner, bara man kan ha ett "eget" liv samtidigt som man älskar varandra.
Han blev dessutom helt galen när jag berättade om Skövde. En lång historia där, men den går ut på att han visade verkligen var han står på vissa punkter...

Lite konstiga tankar har han fått.
Visst jag har låtit honom prata om sånt och om att han vill kolla på film hela tiden. Jag kan väl tänka mig att göra det, men han vill ju mer än bara kolla på en film.

Senaste dagarna har han smsat och skrivit på msn massor, menst för att kolla när jag kan komma med på båten. Han har verkligen varit på om det.
Även nu ikväll började han om att han inte vill vara singel, kolla på film själv och så vidare...

Funderar allvarligt på att dumpa honom som vän. Orkar inte med honom längre.


Längtar!

Snart så släpps dessa två underbara filmer på DVD!!
Ett måste för min filmsamling!



Äntligen ett slut på dagen

Dagen har varit lång... Väldigt lång och varm.
Har en kännsla av att morgondagen kommer vara ännu längre och varmare...

Just nu sitter jag och syndar. Har druckit en cider och ätit lite naturgodis. Har även ätit en potatis och en liten brödskiva hos farmor. Känns lite sådär att synda i dagsläget, men jag kännde verkligen för det! Efter vissa dagar tycker jag faktiskt att jag förtjänar det.

Men imorgon blir det inget synda av. Då är det bara sallad, shake och frukt som gäller.

Nej om jag ska ta och krypa ner i sängen nu och försöka sova lite.

Nej jag är inte gravid

Idag fick jag frågan om jag var gravid...
Som vanligt så fick jag svara nej på det. Varför tror folk att jag är gravid hela tiden? Visst jag har gått upp något kilo under sommaren och det har väl mest satt sig på mage och bröst. Men jag är fan inte gravid för det!

Känns som om jag måste hårdbanta ett tag. Vet bara inte hur jag ska klara av det vissa dagar på jobbet bara...
Men hårdbanta ska jag iallafall göra...

Vidrigt!!

Jag har precis fångat världens största spindel!! I min lägenhet!!
Ryser i hela kroppen bara jag tänker på det. Usch!

Jag trodde först det var en stor fluga som gick på golvet. Men sen så såg jag att flugan hade långa ben.
Gissa om mina ben for upp i soffan fort!
Jag tycker verkligen inte om spindlar! Visst jag kan väl stå ut med några små jävlar när jag är utomhus. Men en stor jävel i min lägenhet!? Nej tack!

Nu finns den där spindeln i en mugg på mitt vardagsrums golv. Med tre ben utanför kanten...

Kan någon komma och ta bort den?! Snälla!!

Det var inte igår

På väg till ICA för en liten stund sem mötte jag en gammal klasskompis, hennes man och dotter. Jag tror jag träffade henne senast på Kreta där vi bodde på samma hotell. och det var i September -06.
Hennes dotter föddes faktikst på min födelsedag, så hon är 1½ månad nu. Så söt!

Ullis som hon då heter, hon bor inte kvar här i Bålsta längre. Hon bor numera i Örebro. Jag tog faktiskt modet att berätta för henne att jag ska flytta, jag kommer ju göra det. Så det är lika bra att jag börjar berätta det för fler än bara mina kompisar och dom på jobbet.

Vi får se om Ullis har rätt eller inte. Hon sa att det tydligen är många som flyttar härifrån nu och hon tror inte någon kommer komma tillbaka.

39 grader i solen

Solen skiner, det är varmt och skönt ute... Men jag kan snart inte sitta i solen längre.

Mina utslag på bröstet kliar! Jag blir galen. Vill ju åka till Hagviken och ligga där, sola ryggen lite. Men jag måste vänta på tvätten. Här hos min går det inte att liggapå mage just nu, det blir för varmt. Ligga på plattor i lä när det är 39 grader i solen. Inget man orkar med i många minuter...

Jag är egentligen inte den som klagar över att vara i solen. Men nu, idag med mina utslag så tycker jag det är lite jobbigt...

Mysig dag =)

Den här dagen har varit riktigt bra. Började med frukost och så i solen, det är aldrig fel. Sen så åkte jag upp till mamma och satt där med henne och fikade lite, jag hade köpt med mig munkar. Men det var inte så roligt där uppe, stekande varmt på deras framsida, hur mycket getingar som hellst och så slipade grannen på en båt. Så det lät förjävligt. Jag tröttnade anska snabbt på slipandet, getingarna och att det inte alls blåste något där. Så jag ringde Maria och så åkte vi till min farmor och farfars brygga istället. SÅ mycket skönare där. vi köpte med oss lite kaffe och varsin bulle, självklart så spillde jag kaffe på min tröja.
Vi låg där i kankse 1½-2 timmar. Riktigt skönt. Vi tog även årets första dopp! Var faktikst ganska så skönt i vattnet, men Maria tyckte det var kallt. Inte så konstigt med tanke på att hon bara för några dagar sen badade i Medelhavet.


Några bilder från dagen, ja ni ser ju vad dom föreställer...

                   

                   



Sen nu på kvällen så bestämde vi oss för att äta lite Kinamat och kolla på en film. Efter att vi ätit maten, innan filmen så kom Linda över mer en flaska mousserande vin. Så där satt vi fyra  tjejer (Elina var med)  och pratade lite. Tyvärr så kunde inte Linda vara kvar så länge, då Elina var ganska trött. Men det var roligt så länge det varade.
Jag och Maria kollade på filmen, drack en cider var, åt lite glass och hade det trevligt.
Men allt har ju tyvärr ett slut...


God Morgon

Idag har dom lovat att det ska vara sol och varmt.
Visst det är ju sol, men inte strålande sol just nu. Varmt... Ja det är det, min termometer visar just nu på 38,4 grader. Men dock så ligger ju solen på.

Om jag kanske ska ta och bege mig ut för att äta lite frukost? Eller det är ju kaffet jag är ute efter.

Stammis?

Det är nästan så att det jag ska skriva om är lite pinsamt.
Jag ser ju väldigt ung ut, det vet jag. Många tror fortfarande att jag är 18-20.
Men på senaste tiden så har ja jag inte behövt visa legg på bolaget. Idag var inget undantag. Men det som gjorde det hela lite mer pinsamt var att killen innan mig såg ut att vara typ 30, han var tvungen att visa legg.
Hur ofta är jag på bolaget egentligen?! Senaste månaden kanske två gånger.

Ja ja.. jag ska väl ändå flytta snart, då kanske dom glömmer bort mig här.


Nyttigt värre

Nu har jag kommit hem från jobbet. På vägen hem gick jag på ICA och köpte löjligt mycket frukt och grönsaker, köpte även lite naturgodis.
Jag ska försöka att äta minst tre frukter om dagen + grönsaker då. Har senaste veckorna ätit en eller två frukter, men nu är det då dax att öka antalet. Hoppas att jag kanske kan bli av med något kilo innan kryssningen, jag vet ju att mycket fruk fungerar på mig.

Jag köpte ju lite naturgodis idag, det har jag aldrig gjort förut. Eller jag brukar ju köpa pistagenötter lite då och då. Men idag köpte jag även walnötter, majssnacks och kashew nötter med chilismak. Ganska gott faktiskt, ska nog prova några andra sorter senare i veckan.
Det är ju ganska så mycket nyttigare med naturgodis än med chips och godis, som jag tyvärr tycker om lite för mycket.

Sluta bli gravida!

Jag börjar verkligen tröttna på att alla blir gravida!
Vet inte hur många som jag vet är gravida. Fick veta ytterligare en idag. Visst det är roligt för dom som blir det och är glada över det. Men det är inte så roligt när man själv inte vill något mer än att ha barn... Istället sitter jag här själv och inte ens i närheten av att kunna vara med barn. Jag vill nog inte höra om alla som ska ha barn, det gör mig bara på ännu sämre humör... Vilket gör att jag tröstäter ännu mer och går upp ännu mer i vikt, vilket gör att jag har ännu mindre chans att få barn. Vem vill ha mig när jag är tjock och ful? Ne precis...

Nu ska jag gå till jobbet alldeles strax och försöka att vara glad.


Helgen del 2

Igår var jag ju uppe hos mina föräldrar och åt mat. Så gott så.
Kvällen fortsatte på Biffen, då mamma och pappa kände för att åka ner dit. Jag åkte så klart med då dom bjöd på Cider och jag slapp ta bussen ner.
Kvällen fortsatte med att jag kollade på film som ni kanske redan läst...

Idag så åkte mamma och jag till Karlssons och handlade lite. Jag köpte fler filmer, en tandborste och några andra småsaker. Finns massor av roliga saker där, så jag ska nog dit och kolla lite mer nogrant innan jag flyttar. DOm hade bland annat bra sänglådor som jag funderar på att ha i skörby under min säng där.
Efter Karlssons så följde jag med hem till mamma och pappa igen. Fick lite mat ännu en gång. Men idag var jag tvungen att jobba för det. Jag fick äran att färga mammas hår.

Nu har jag precis kollat på några SATC avsnitt.

Så här rolig har min helg varit... Inte så speciellt intressant.

Vilka Minnen!

Jag tror att det var på Cypern sommaren 2003 som vi upptäckte den här låten.
Vilka minnen! Eller vad säger du Linda? ;) Klaras... Hur ofta önskade inte vi den här låten där?

Vi tre (Maria, Linda och Jag) vi borde festa och prataminnen en kväll. Eller vad säger ni?
Det var ju på våran resa som denna underbara låt upptäcktes.
Dricka goda drinkar, kolla på bilder och lyssna på musik.


God Morgon!

God morgon!

Eller jag vet att det inte riktigt kan räknas som morgon just nu... Men jag sitter faktiskt och äter frukost. Skulle ha ätit för en timme sen, men då mådde jag bara illa på tanken. Så det fick vänta.

Om ca 5 min ska jag ringa mina föräldrar och be dom åka iväg, vi ska nämligen åka till Karlssons i Bro. En butik som har allt och lite till, och den här gången kommer jag ha pengar på kortet! SÅ vi får se vad för roligt jag hittar. Kanske ska köpa dom där jättefina blockljusen jag såg där.

Nej om jag kanske ska ta och borsta tänderna nu...


Kvällens Film

Kollar på den här filmen just nu.
SÅ mycket minnen!

Videon till soundtracket är riktigt bra, låten är otroligt bra!




Bryan Adams - Everything I do, I do it for you
(Robin Hood- Prince of Thieves)

Look into my eyes you will see
What you mean to me
Search your heart, search your soul
When you find me there you'll search no more
Don't tell me it's not worth trying for
You can't tell me it's not worth dying for
You know it's true
Everything I do, I do it for you

Look into your heart you will find
There's nothing there to hide
Take me as I am, take my life
I would give it all, I would sacrifice
Don't tell me it's not worth fighting for
I can't help it, there's nothing I want more
You know it's true
Everything I do, I do it for you

There's no love like your love
And no other could give more love
There's nowhere unless you're there
All the time, all the way

(Look into your heart baby)

Oh, you can't tell me it's not worth fighting for
I can't help it, there's nothing I want more
Yeah, I would fight for you, I'd lie for you
Walk the wire for you, Yeah I'd die for you
You know it's true
Everything I do, Ohhh, I do it for you

En lugn kväll....

Nu är jag då hemma igen efter att ha varit på middag hos mina föräldrar. Det var lika gott som vanligt med kyclinggryta! Den grytan är något som mina barn ska få växa upp med iallafall.
Det blev att jag satt där uppe ensam ett tag då mamma och pappa låg och sov. Så jag kollade på TV och drack lite vin. Tror jag duckit fyra glas vin och två cider änn så länge.
Resten av kvällen blir ganska så lugn. Jag ska bara kolla på en film och slappa här i min softa. Drick alite coca cola och bara vara.

Helgen del 1

Just nu är jag i en svacka... Allt känns så jobbigt. Orkar knappt göra något, hellst av allt vill jag bara ligga i sängen och sova. Men det funkar inte riktigt...

Igår var jag uppe hos mamma och pappa och åt mat. Kristians kompisar Jonte och Johanna var också där. Alla utom mamma och jag åt kött, vi åt lax. Så gott så.
Under kvällen spelade vi lite kubb och Vem vill bli Miljonär. Kubben gick väl sådär, måste erkänna att jag är inte så duktig på det. Vem vill bli Miljonär gick väl inte heller så bra.
Men det var en rätt okej kväll. JOnte var så snäll och gav mig skjuts hem..

Idag ska jag också upp till mamma och pappa. Men idag ska vi äta Kycklinggryta!! Ska bli så gott!! Har verkligen längtat efter den grytan.
Eftersom det var jag som ville ha grytan så har jag fått i uppgift att fixa riset och skala räkorna. Visst jag kan fixa det, men det är ju så svårt att inte äta alla goda räkor.

På tal om att äta... Jag ska ta och få i mig lite frukost nu.

Studentrums erbjudande!

Idag fick jag ett erbjudande om ett studentrum. Det var på 18 kvm med gemensamt kök och allrum, 2000 kr/månaden och ganska nära skolan.
Men efter att ha pratat med skolan, som inte kan lova att jag kommer in, men dom tror det. Så var jag tvungen att tacka nej till rummet. Men hon som jag pratade med sa att jag skulle ringa så fort jag fick veta något mer, dom hade fortfarande en del rum lediga.

Jävla skit att vara 2:a reserv...

Kryssning!

Nu har jag då bokat en kryssning. Det blev inte det datumet som vi först pratat om, utan dagen efter.
Men iallafall. Den 2:a Augusti åker Jag, Linda, Christine och en till på kryssning! Ska bli riktigt nice!
Vi kommer ha så roligt!! Hoppas bara den fjärde personen som vi tänkt kan och vill! Jag vill verkligen ett hon ska följa med! Har försökt få tag på henne, men jag kom inte fram.
Hade vi åkte dagen innan så hade SS följt med. Skulle varit så kul! Men vi har bestämt oss för att ta en kryssning efter att skolorna börjat och så. Jag kommer ju åka upp lite då och då iallafall, då kan jag ju bestämma en helg då jag kommer upp och boka in en kryssning med SS. :)




Vi ville ha en svit, men den var för dyr...
Svit, Cinderella

Det blev en B4 hytt istället.
B4, Cinderella

Men vi nöjer oss med det. Ska bli riktigt roligt iallafall! :)

16 Juli

Den här dagen har verkligen varit lång! Började jobba 9.00, vilket ofta kan vara lite segt. Idag var inget undantag. När jag kom dit och insåg vilka jag skulle jobba med dom första timmarna blev jag så nere. Hade inte alls lust att jobba med dom två. Men men, jag gick ut på en promenad med SS och två boende. Förslkte att hitta på saker hela tiden.
Efter rapporten böt jag våning, kännde inte för att vara med en av dom ända fram till kl 16.

Dagen har varit så seg på något sätt. Har gjort saker hela tiden, men det har gått så långsamt. Det har nästan varit för lungt på jobbet.

Under dagen blev jag så sugen på rött vin och ostbågar. När jag slutade vid 18.00 så tänkte jag gå på Bolaget, men när jag kom dit så såg jag ju att dom stänger 18.00! Gissa om jag blev irriterad! Men som tur var så hade mamma och pappa massa rött vin. SÅ jag fick ta bilen upp di och hämta lite.

Nu sitter jag här efter att ha varit på ICA och ätit middag. Nu är jag så trött! Så seg i kroppen. Ska alldelex strax hälla upp lite ostbågar, ta mig ett gals vin och lägga upp min onda fot på bordet.

Eftermiddagen med Sara

Idag var jag då och träffade Sara. Alltid lika roligt :)
Vi gick först runt på IKEA ganska så länge. Jag fick massor av idéer till min nya lägenhet, som jag inte har ännu. Måste ju då få besked först. Men jag har iallafall skickat in intresseanmälan till tre olika företag.
Har mer eller mindre bestämt mig för en säng, men jag skulle nog gärna vilja ha den dyrare. Den var lite stadigare. Så vi får se vilken säng jag kommer köpa. Den det lutar åt, den har ett skrivbord som man kan köpa till.

Sen åkte vi till Skärholmen. Dom hade massor av fina kläder där, inte så konstigt me tanke på att dom har massor av butiker. Jag hittade en jättefin/rolig tröja på Cubus, men som jag inte köpte. Men den ska bli min innan månaden är slut. Jag köpte däremot en skjorta och två par leggins på Gina Tricot och så ett linne på BikBok. Så lite shoppade jag.
Sara var duktig och köpte bara en kopp kaffe.

Hela eftermiddagen har varit jätte trevlig. Men vi var lite trötta när klockan var 19.00, båda hade ont i fötterna. Jag tack vare att jag slog i min lilltå, så jag kan knappt ha skor på mig och Sara hade höga klackar, då kan man få ont efter några timmar.


Tack Sara för en jätte trevlig eftermiddag!

Alltid lika roligt

Nu ska jag iväg o träffa Sara. Ska bli roligt. Var evigheter sen vi träffades. Vi ska iallafall gå på IKEA och sen ska vi till Skärholmens Centrum, kolla runt lite i butikerna och så.

Ne nu måste jag gör mig klar.

Det blev en liten Tilde

Idag efter jobbet så åkte jag och mamma till Enköping för att träffa Daniel och Therése och självklart deras lilla Tilde. Vi hade även turen att träffa på Anna och inte så lilla Filip.
Lilla Tilde var så söt! Hon sov dock nästan hela tiden vi var där, men men.. Är man knappt två veckor gammal så har man rätt att vara trött. Det är inte ofta jag träffar Daniel, så det är alltid roligt att träffa sina kusiner.

En trött liten tjej



De nyblivna föräldrarna



  

Mamma och Anna



Sist men inte minst lilla Filip




Så här såg min eftermiddag ut. Jag har ju några fler bilder, men jag nöjer mig med att lägga upp dom här bara. Funderar på att lägga upp lite blandade bilder på Facebook. SÅ kanske imorgon, vi får se.

Trött! Eller...?

Nu måste jag alvarligt fundera på att försöka sova lite. Jag är egentligen inte så trött, mest seg. Men jag har ju jobbat 11 timmar igår och 12½ idag. Igår sov jag ju ca 1½ timme här hemma. Så jag tänkte idag att jag skulle försöka att vila lite på jobbet. Jag satte på lugna favoriter, drog ner persiennerna och la mig i soffan. Helt plötsligt ringde min mobil, då hade jag sovit i ca 1 timme. Inte helt fel.
Tror dock att jag skulle ha behövt sova lite mer. Är så himla trött!

Jag vet att jag har varit trött i flera månader, visst det blev lite bättre efter semestern. Men jag sov ju inte speciellt mycket under dom tre veckorna. Så helt utvilad var jag ju inte.

Nu när jag fick det tråkiga beskedet från skolan så har jag på något sätt blvit ännu tröttare... Vetskapen av att det finns en möjlighet till att jag blir kvar på jobbet i ytterligare 6 månader får mig att bli så trött. Nästan så att jag känner hur deppresionen smyger sig på mig. Den finns här, väntandes på att få sätta klorna i mig helt.
Ska jag vara helt ärlig så är jag lite deprimera... Jag är inte så lycklig just nu. Visst, jag är glad och så när jag umgås med folk. Men innest inne vill jag bara ligga hemma i soffam, äta chips och gråta. Jag brukar inte gråta, då skulle jag gå ner mig totalt. Men ibland så har jag bra lust...

Ne nu ska jag försöka sova några timmar innan jag måste upp och jobba igen. Tur är att jag bara jobbar 6 timmar imorgon och efter det ska jag hälsa på min kusin och hans lilla dotter på 1½ vecka.

Mår inge bra...

Just nu mår jag ganska så illa. Känner mig inte alls särskillt pigg.

Varför ska man äta så mycket?! Det är farligt med god mat ibland. Måste lära mig att inte ta lite till... Men ibland kan man verkligen inte låta bli. Klarar ni av att inte ta lite till om maten är riktigt god?!


Lite glass och några bilder

Idag så träffades jag, Linda och Elina för att äta lite glass.
Så gott så. Elina den busungen är helt tokig i glass. Så fort hon hade slut på glass i munnen gnällde hon och ville ha mer.

Hejdå, jag har lite bråttom...



Jag och Elina busar lite



Nu börjar Elina tröttna på att vara i centrum

...

Just nu sitter jag och tröstar mig själv med cider och chips.
Funderar på att ta en martini snart, det vore gott...

Inte så ofta jag känner att jag kan göra det en torsdag. Inte ofta jag känner att jag behöver det....

Jävla Skit!!!

Självklart så kom jag ju inte in....

Har reserv 2 i Skövde och 1 i Trollhättan. Men det är beräknat på Högskoleprovet, och jag har ingen aning om hur dom tar in reserver.
Jag får iallafall veta en bit in i augusti om jag kommer in eller inte. Känns lite B. Speciellt när jag bor så långt bort och måste få tag på boende och så.

Ne jag är inte på bra humör just nu... Orkar inte ens skriva hur jag känner...

Nehe...

Så irriterande att inte veta. Vet inget ännu..
Jag har säkert sån otur att jag får veta på tisdag. Då dör jag!

Snart är domen här...

Imorgon får jag förhoppningsvis veta...


Måste säga att det känns lite pirrigt...

Kan bli dyrt...

Förhoppningsvis så kommer ju jag flytta om lite drygt en månad.
Men tyvärr så kommer jag flytta till en mindre lägenhet. Så det är lite tråkigt. I och med att jag flyttar till en mindre lägenhet så dycker det upp några små problem.
Som mina möbler?! Hur ska jag kunna få plats med alla mina möbler och ett skrivbord i en mindre lägenhet?! Det kommer aldrig att funka! Som tur är har jag hittat en lösning: Loftsäng! Men då finns ju ett annat problem... Jag måste köpa en loftsäng, madrass till den och ett skrivbord. Jag kollade lite snabbt på det och det kommer gå på ungefär 3500 kr. Då har jag även räknat med nya lakan.
Sen är det så många småsaker jag kommer behöva införskaffa mig. Nya pärmar, datastol, en ny bokhylla och en DVD då jag ha mammas dåliga.
Mitt i allt kom jag på att jag har ju en Guitarr till Guitar Hero! Vad fan ska jag göra med bara en Guitarr?! Det skulle ju vara riktigt coolt att ha Guitar Hero att förfesta med, så jag kommer säkert köpa Playstation 2 och en Guitarr till, samt ett spel till.

Jag har insett att många småkostnader + sängen och skrivbordet kommer säkert gå på en 5000! Sen ska ju även en kåravgiften betalas in, böcker köpas och en massa annat. Det kommer bli en dyr flytt...

Ännu fler filmer...

Nu har jag varit iväg en sväng och kollat vart pappas nya jobb ligger. Efter det så åt vi på Donken, så nu har jag två av dom 6 glasen. Bara fyra kvar.
Vi tog även en sväng förbi Willys på vägen hem. Vi gick även in i en annan butik som fanns där, dom hade lite allt möjligt till bra pris. Jag köpte två Disney filmer där, jag som inte ska köpa något annat än mat den här månaden.Hade velat köpa två andra filmer också, men jag ska ju egentligen inte köpa så jag lät bli. Två fick räcka. Men men, nu har jag då 7 Disney filmer. Samlingen blir större hela tiden. Hela min filmsamling blir större hela tiden.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Allsång på Skansen. Det är ju trots allt tisdag idag :)

Något jag saknar

Det jag verkligen saknar med att vara singel är att bara få sova brevid en kille och bara bli omhållen. Få känna killens varma kropp intill en. Känna hur han långsamt andas när han sover.
Det är en så underbar kännsla!

Det är något jag verkligen saknar. Känns som evigheter sen jag sov brevid en kille. Men egentligen är det ju inte det, men den gången var vi däckade på sängen med kläder på. Så det räknas inte.

Man kanske ska vara som tjejerna i SATC, en ny kille varje vecka? Men hur ska man hitta dessa killar? Jag vill inte träffa vilka svin som hellst och bra killar växer inte på träd.
Nu så loggade jag in på min sida på match.com för första gången på några månader. Då var en 29-årig kille från Uppsala som hade "blinkat" åt mig, det står att han är läkare och verkar gilla samma saker som mig. Men han hade ingen bild, han kan ju vara hur ful som hellst. Tycker det känns lite skummt att en kille som kanske är hur ful som hellst typ stöter på en, en sak om jag vet hur han ser ut, men när man inte vet...

Nej nu ska jag ta och fundera på vem jag skulle kunna sova brevid en natt...

Så ont!

Min rygg dödar mig!!

Jag hade lite ont i ryggen på Rhodos. Men det gick över, jag trodde det berodde pga att jag sovit konstigt eller så. Då hade jag även så att det domnade lite i högra armen.  Har jag så att det dommnar i armen mer än två dagar måste jag uppsöka min kiropraktor.
Allt blev bra av sig själv och jag kunde röra mig obehindrat igen.

Sen på Gotland så kännde jag av ryggen igen, den här gången utan att armen dommnade. Men hade riktigt ont i ryggen, kunnde knappt ligga på mage och läsa utan att det värkte. Jag lyckades knäcka till ryggen själv, men det blev inte helt bra.

Efter Gotland har jag inte kännt av ryggen så mycket. Har mest jobbat på, då hinner man inte alltid känna efter.
Men nu... Nu har jag riktigt ont! Vet inte vad jag ska göra. Funderar på att ringa o hoppas på att kiropraktorn inte gått på semester ännu... Jag tycker inte om att ha ont!

Flytta..?

Just nu är jag verkligen less på allt som har med Bålsta att göra.
Är less på jobbet, en del människor här och så är jag bara så less på mitt liv just nu!

På onsdag får jag veta om jag kommer in i skolan eller inte. Nu hoppas jag verkligen att jag kommer in i Skövde. Skulle vara så skönt att komma bort härifrån! Men samtidigt vill jag inte lämna några av mina närmaste kompisar, jag kommer sakna dom så extremt mycket!
Hela historien med att kanske flytta till Skövde har blivit lite enklare... Jag har nämligen hittat en lägenhet jag skulle vilja ha där nere. En 1:a på 41 kvm, den är på 8:e våningen med balkong. Utgångspriset ligger på 135000:- och månadsavgiften är på 2045:-/månaden. Så jag skulle utan problem kunna lägga ett bud på 160000:- och ändå ha lägre boendekostnad än vad jag har här. Där ingick även vatten, värme och kabel-TV.

Tror inte det skulle vara några problem för mig att få ett lån om jag har pappa som borgenär, då skulle jag dock ta ett litet sniklån och betala min Thailandsresa med lånet också.

Ne om jag kanske ska ta och sova nu... Måste få tiden att gå tills på onsdag.

Hemsk Drömm....

Måste erkänna att jag är inte världens gladaste och lyckligaste människa just nu.
Allt bara känns skit! Min detox går inte så bra, jag är så less på att vara ensam, och jag känner mig allmänt tjock och ful...
Nu har jag dessutom börjat drömma om att mina kompisar inte tycker om mig.

Drömmde natten till igår att jag och många jag känner, även sådana som jag bara vet vilka dom är var med¨på en kryssning. På den kryssningen så gav Linda Maria en stor Smirnoff Ice, som Linda ska dricka i sällskap av mig. Och Linda var riktigt skadeglad och verkligen njöt av att se mig ledsen. Hon ville verkligen visa att vår vänskap inte var värt ett skit, Maria var på något sätt också så kall. Men jag kommer inte ihåg riktigt vad hon gjorde, men jag var ledsen över att dom övergav mig. Sen i drömmen så skulle jag se SATC-filmen med en kille jag knappt kännde när jag var yngre, men det blev inte av. Sen var det en massa andra killar med som typ visade att dom inte alls tyckte om mig och så.

Har lite svårt för att komma ihåg andra delar av en dröm när en del verkligen fick mig att bli ledsen. Men hela drömmen gick ut på att ingen tyckte om mig, jag var övergiven av alla jag känner och jag var verkligen så ledsen.
Nästan så att jag inte vill gå och lägga mig i rädsla för att drömma hemska drömmar igen.

Segt...

Igår kväll så mötte jag upp Sara och hennes kompis Elin på Biffen. Vi satt och tog några öl/cider. Riktigt trevligt, vi fick många skratt. Det kom några roliga sitat från både S och E, hehe.

Idag är jag iallafall väldigt trött igen. Känns som om jag skulle kunna gå och sova redan nu, men det tänker jag inte göra. Måste vänta på att mamma o pappa ringer och vill bli hämtade. Dom är på middag hos pappas barndomskompis. SÅ det lär väl bli runt midnatt skulle jag tro.
Nu ska jag bara ligga i soffan och kolla på TV och hålla mig vaken. Mår lite illa så det är skönt att jag inte har något inplanerat.

Jag är så trött...

... att jag mår illa.
Åkte upp til lmina föräldrar för att ligga i solen en stund. Men självklart så kom det en massa moln när jag skulle gå ut. SÅ jag gick in och la mig i soffan ett tag istället. Ett tag blev till att jag sov i ca 40 min. Var så trött. Mådde nästan illa, mår inte helt okej nu heller.
Förstår inte varför jag ska ha sådana problem med att sova i perioder. Speciellt nu när jag äter mest grönsaker behöver jag ju mer sömn. Men inte då.
Sen gör ju värmen sitt också, så varmt på jobbet. Och kvavt, man får verkligen ingen luft.

Nu jävlar!

Nu attans ska jag börja ett helt nytt liv!
Eller så gott det går iallafall.

Ska köra en Detox kur till att börja med. Den kommer dock inte bli en helt ren detox kur då jag kommer behöva äta lite pasta eller potatis vissa dagar på jobbet. Men det kommer vara i minimala mängder då.
Funderar även på att dricka en dryck som finns att köpa, ska göra så att man rensar ur kroppen ännu mer. Skadar ju aldrig att testa i en vecka.

Det jag får äta och gärna ska äta mycket av är :
Frukt (äpplen, päron, banan & apelsin), Grönsaker, Bär (jordgubbar, hallon, vinbär & blåbär), Fisk, Kyckling, Broccoli, Blomkål, Morötter och Lök av olika slag.

Detta ska jag inte äta :
Rött kött, Godis, Snacks, Mjölkprodukter, Kaffe, Te, Vitt bröd, Alkohol och så klart Pasta.

Så allt detta ska jag undvika eller då äta mycket av i ca 10 dagar. Samt dricka mycket vatten. Men jag ska försöka hålla att inte äta så mycket pasta även efteråt.
Jag hoppas verkligen den här detoxen kommer få bort min svullna mage jag har haft sen Rhodos. Inte så roligt att vara uppsväld hela tiden, visst att jag gått upp något kg under semestern, men det jobbiga är att vara uppsväld. Att kanske gå ner ett kg eller två under tiden är bara en extra bonus. ville göra den här kuren redan innan Gotland, men ingen ide att köra i två darar och sen göra ett uppehåll för att festa.

Så några av mina inlägg närmaste 10 dagarna kommer att handla om hur jag mår av denna detox och så.

Bilder från Gotland...


RSS 2.0