Vuxet eller vad?

Nu ska jag göra något så vuxet!

Jag ska sätta mig ute på min uteplats i solen, dricka mitt kaffe och läsa EP. Hur mycket vuxenpoäng är det inte att sitta och läsa dagstidningen på morgonen? Det är ju dock inte morgon... men jag har ju kommit up först nu.

Ny telefon!

Jag har beställt en ny telefon! Började bli less påden jag har... Den nya kommer innom 1-3 arbetsdagar, vilket betyder på måndag eller tisdag.


image141
Så fin så :)

Sjuk tom. lördag...

Nu har jag precis ringt till jobbet och pratat med M. Hon blev nog inte så glad över att jag är hemma imorgon och på tordag också... Men vad ska jag göra? Visst jag skulle kunna jobba imorgon och på torsdag. Men då skulle risken vara att jag blir sjuk till helgen igen, och det är ingen höjdare. Bättre att vara hemma dom här dagarna då och komma i helgen.

Så nu kommer jag vara hemma och vara sjuk till och med lördag. Så söndag blir min första jobbdag den här veckan.

Fest & ESC

Jag insåg precis en lite rolig sak. Den dagen jag ska ha fest så är det även finalen i Eurovision Song Contest. Så det känns som om det kommer kunna bli Schlagertema på min fest... Typ?

image140

Jävla skit!

Imorgon fyller Sara 23 år och det var meningen att jag skulle träffa henne. Men nu bir det inte så...
Jag har fått feber igen. Inte mycket feber, men lite. Och jag är ju som sagt lite kännslig för feber, så jag måste stanna hemma och ta det lugnt. Så jag kan tyvärr inte träffa Sara som planerat imorgon. Jag är jätteledsen över det! Visst jag skulle kunna hoppas på att jag inte har feber imorgon och åka och träffa henne, men då riskerar jag inte bara min hälsa utan även hennes. Det vill jag inte.

Så det blir till att ligga i soffan hela morgondagen också... Jippi! Eller inte...

Seeeegt

Den här dagen är verkligen seg! Känns som om tiden kryper fram...

Måste göra något snart, kommer krypa på väggarna om jag inte hittar på något snart.

Redan hunnit vila...

Idag gick jag upp kvart i 9 kanske... Satte mig för att kolla på tv. Har sen dess redan vilat lite. Hur lyxigt är inte det?! Varit uppe i två timmar och redan hunnit vila i kanske 20 min.
Det visar ju dock att jag inte är helt frisk. Hade jag varit frisk så hade jag redan hunnit städa lite.

Jag kanske borde ta och fixa något att äta? En stor kopp kaffe och en fulkornsmacka med sallad, gurka och paprika på kanske? Låter inte helt fel.



Dags att gå till sängs kanske?

Jag börjar bli lite trött nu. Även om jag sov till kl 12 så gick jag ju inte och la mig 04.45.. så jag har nog en ursäkt till att vara lite trött. Ska kolla klart på det jag kollar på och sen ta en snabb dusch. Sen ska det bli så skönt att få gå och sova! Det bästa av allt är ju att jag är ledig imorgon! Så jag kan sova länge och njuta av min lediga dag imorgon.

Ne nu ska jag börja göra mig klar för duschen...

Firat Sara T!

Igår så åkte jag då hem till Sara för att fira henne. Hon fyller så mycket som 23 på tisdag. Hon börjar bli lite gammal... Haha!
Nej då det är hon inte. Vi är ju i våra bästa år! Eller hur  Sara ;)

Det var en riktigt lyckad kväll, ganska lugnt men ändå party. Vi som firade henne var Sara (såklart), Emma, Frida, Sofia, Carina och jag. Sen hade vi då två servetörer dagen till ära, Henric och Christian. Riktigt nice att ha två killar som passade upp på oss. Henric hade gjort massa god mat och vi serverades alkohol helatiden. Det började med Lambrusco för mig och Sara, sen välkomst champagnen, och en massa annat. Helt omöjligt att komma ihåg vad vi fick i glasen varje gång. Det jag är helt säger på att vi drack var Cosmopolitan och Irisch Coffe.

Jag tänker inte skriva något om bilderna, dom talar för sig själv tycker jag...

        

        

        

           

        

                                           

...

Jag vill egentligen inte flytta härifrån. Men ändå så vill jag bort. Det jag absolut vet är att jag vill inte jobba kvar där jag är idag. Är så less på stället!
Jag vet verkligen inte vad jag ska gör med mitt liv... Ska jag flytta bort och vara där i tre år och sen kanske inte alls ha kvar mina kompisar här? Eller ska jag stanna kvar och inte trivas med mitt jobb men ha mina kompisar kvar?

Jag vill träffa någon, bli kär och bara må bra... Känns som en evighet sen jag verkligen mådde bra. Alltid är det något. Antingen så mår jag dåligt över att jag gått upp i vikt, har blivit dumpad, trivs inte på jobbet... ja det finns många saker jag skulle kunna räkna upp.

Om jag tänker på vad jag vill här i mitt liv. Jag vill ha ett jobb jag trivs med, ha en bra kille, barn och bo på något trevligt ställe. Men allt det känns så långt borta! Dom killar jag träffat hr verkligen inga sådana planer alls. Det är som om jag dras till sådana killar. Eller om dom är något att tänka sig så bor dom hur måna mil bort som hellst.

Kan inte något gå som jag vill för en gångs skull? Vad som hellst...

Dagen som gått änn så länge...

Nu har jag äntligen köpt en ny kamera! Den är så fiin!! Håller på att ladda batteriet just nu, så om ungefär en timme är det färdigladdat. Då ska vi se hur den fungerar.
Har även varit på ÖB och Willys. Skulle ha åkt in på Plantagen, men jag missade att svänga av. Så jag sket i Plantagen, kan ta det någon annan gång.

Ne nu ska jag vila ett tag innan jag åker upp till skörby med bilen och sen till Kista med Linda.

Vila för mig... typ

Jag är redan trött på att vara sjuk! Och jag är då inte så sjuk. Som jag känner just nu så skulle jag kunna jobba imorgon, men nu ska jag ju inte jobba. M har satt in en vikarie och jag känner att det är bäst för mig att vila imorgon. Har ju haft lite feber, ja eller precis på gränsen för mig då jag är väldigt lågtempad. Andra skulle inte se det som feber. För mig och att ha feber, även om det bara är lite, så är det bästa för mig att vila.
Ska jag vara helt ärlig så kommer jag ju inte vila helt imorgon. Jag ska ju till Barkarby/Veddesta och köpa min kamera och sen så ska jag till Kista med Linda. Men det viktiga är att jag kommer inte ansträna mig fysiskt och så kommer jag få sova ut.
Mamma ligger hemma hon också och är riktigt sjuk. Hon har haft feber i fyra dagar nu och hennes hosta blir bara värre. Så hon ska ringa vårdcentralen imorgon bitti, så vi får se om jag kankse måste skjutsa ner henne dit. Om det inte är så att hon måste åka in och röntga lungorna, jag skulle inte bli så förvånad om hon har lunginflamation. Men det är inget jag vet, så tro nu inte det. Hon måste iallafall träffa en läkare.
Hoppas bara inte jag fått samma skit som hon har, då jag nu också har börjat hosta.


Nej men om jag kanske ska ta och ta två Alvedon och krypa ner i sängen. Är så mysigt att somna till TV:n när man ligger nerbäddad och inte är helt hundra.

Är du hon som är med i Andra Avenyn?

Igår när jag kom gick hem från jobbet så var jag så trött! Gick så långsamt jag bara kunde. När jag var vid tvättstugan ungefär så trampade jag på en sten och haltade till. Sekunderna efter så cyklade två tjejer förbi (på en och samma cykel) och frågade om jag ville ha skjuts. Nej tack sa jag och gick vidare. DÅ började hon som trampade sakta ner och så vände dom sig om och frågade om jag var hon som är med i Andra Avenyn? När jag sa att jag inte var hon så sa dom att jag var jävligt lik henne.
Jag vet inte jag... Vad tycker ni? Är jag lik Liv som skådespelaren heter?



image117
Nu har jag dock lite längre hår...

Sjuk igen...

Måste nog erkänna att jag är sjuk igen. Jag ville in i det sista skylla på allergi, men det är inte bara allergin som spökar. Är helt slut efter att ha jobbat 5 timmar idag, så jag sa att jag blir hemma imorgon. Dels så är det en längre dag, men vi skulle även vara mindre med personal. VIlket betyder att det är mer att göra då och jag klarar inte av det. Hade det tufft nog idag, kände även några extra slag idag. Inte så bra...

Får se om jag kanske ska ringa till Thorax och kolla när jag ska dit nästa gång. Måste kolla upp hjärtat, har ju haft så lågt blodtryck.

Ne nu ska jag ta en kopp te och ta två alvedon, måste bli frisk tills på lördag.

Lyckad fest

Nu har jag då kommit hem från vårfesten. Det var väldigt lyckat. Alla gammla var nöjda och så. En del av de boende fick lite väl mycket vin i sig mendans andra skrattade så att dom grät.
Jag mår inte alls bra idag. Har jätteont i halsen och är helt matt i kroppen, tror nästan att jag har haft lite feber under dagen. Får se om jag jobbar imorgon eller inte...

Minne fiskpinne!

Mitt minne är ju sämst ibland!! Jag hade planerat att ha fest den 31 maj. Men jag ska ju vara barnvakt då!!

Jag blir galen på mig själv!!


Ny kamera

Nu har jag hittat den kameran jag vill ha. Den är inte allt för dyr och verkar ganska så bra. Få se om jag kanske köper den på torsdag...
 

Olympus SP-560UZ


22 April 2008

Idag har jag verkligen haft en lugn dag. Sov till strax före 10, gick och handlade lunch, satt och solade i ca 1½ timme, sminkade mig tom i solen och sen så har jag jobbat. Dagen på jobbet var också lugn, jag och Peter typ flummade runt fram till kl 18 och sen så var det bara det sista kvar.

Mitt i allt lugn så tror jag att halva min telefonbok har ringt mig. Pappa ringde för att tala om att det finns en billig grill att köpa, Teija ringe för att tala om att dom kommer på midsommar... sen så har några till ringt av olika anledningar.

Ne nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housviwes och dricka lite vin.

Pinsamt värre

Jag fick för kanske två veckor sen hem en lapp om att dom ska komma hit och kolla ventilationen. Det gör mig jätteglad då min ventilation är lite som den är. Jag hade då för mig att den dagen var på torsdag 24/4. Men det visade sig att det var idag!!
Vet ni hur pinsamt det är att veta att någon har gått här i min lägenhet när den ser ut som den gör (gjorde)!! Det var sallad kvar på diskbänken då jag inte han städa till köker imorse, mina smutsiga underkläder på golvet, en uppäten färdigrätt på bordet och massa rena kläder liggandes överallt. Plus att det inte var så städat.
Jag trodde ju att jag skulle ha två dagar till på mig innan dom skulle komma. Hoppas det var någon gammal gubbe som inte bryr sig. Tänk vad hemskt om det var en ung kille som såg mina kort och vet vem jag är.
Jag trodde verkligen att det var på torsdag!

Bilder från dopet

Mina föräldrars kamera är väl lite sådär. Kvaliten på bilderna är inte den bästa, bara så att ni vet.

        

        

        

Det var en del av alla bilder...

33 grader varmt

Så varmt var det för kanske en timme sen på mamma och pappas framsida. Var bara tvungen att kolla hur varmt det var efter att ha suttit där ett tag. Jag har suttit där i ca 1½ timme. Så skönt!
Såg på en gång ränder av mitt linne...

Har även pumpat luft i däcken på min cykel, så jag ska väl ta och hoppa upp på cykeln och ckla hem snart. Om dom inte ska äta något jättegott förstås. Men det tror jag inte.

Synd bara att dom här fina dagarna tar slut så fort. Hade velat njuta av solen i några timmar till. Men det får bli imorgon och på onsdag förmiddag istället. :)

Allergi eller..?

Jag börjar verkligen fundera på om jag har problem med min allergi eller om jag håller på att bli förkyld.
Jag har varit väldigt täppt i näsan dom senaste dagarna och nyst en hel del. Men jag är ju så otroligt trött just nu också. Visst man kan bli trött av min allergimedicin, men jag har ju ätit den i några vecko och det är först nu som jag blivit trött. Sover jättedåligt, inte konstigt att jag kanske håller på att bli sjuk. Imunförsvaret försämras ju när man är trött.
Ska "bara" jobba 6.45-13 imorgon, så jag får se hur jag mår efter det. Om jag ska orka ta mig upp och fixa min cykel eller om jag ska sova lite.
Nu ska jag iallafall ta och sova. Men jag är inte sovtrött just nu, det kommer bli en natt med lite sömn...

Dopet

Nu är jag då hemma efter dopet och allt. Har även varit ett tag hos Linda och myst med hennes små valpar. Dom var ju bara för söta! Jag vill ha Kaj! Även om Lucas var så otroligt söt så var nog Kaj mer min typ. Men jag har inte råd eller tid med en hund.

Dopet då. Det var jättefint! Elina var så söt! Hon lekte med klänningen och bara var för söt. SKa lägga upp lite bilder senare idag eller imorgon, beror på hur jag hinner och orkar. Chrisitne kommer hit snart och vi ska kolla på någon film.

Nu är hon här...

SM Guld!





En bild säger mer än tusen ord...


Såg precis Daniel ge Tessan en segerkyss, i direktsändning! Värsta gulligt!

Klänningen..?

Så här ser då klänningen ut som jag funderat lite på....


Satinklänning

Jobbar till 18...

Just nu sitter jag på jobbet och har lite lunch...Jobbar till 18.00 idag. Lite drygt att ha den turen ibland. Men men...  Har ätit en räksallad som jag köpte på ICA. Så det blev dressing i salladen idag, det brukar jag inte ha. Fuskade faktiskt i morse och åt en fralla på fikat, ska väl slarva ikväll också. ska upp till mina föräldrar och äta. Men det blir nog bara jag och mamma som äter.

Ne om jag ska ta och gå ut och jobba nu...

Jag ska lägga upp en bild på klänningen, ikväll.

Lite fest kanske?

Jag har funderat lite på en sak i några dagar. ..
Jag funderar på att ha en liten fest när jag fyller år! Tyvärr så fyller jag då år på en onsdag och inte nog med det så jobbar jag kväll den dagen. Helgen som kommer efter jobbar jag hela helgen. Så det får bli fest helgen innan jag fyller år. Vilket kommer bli under fel månad... Men men... vad gör man inte för att få ha lite roligt?
Sitter nu och funderar lite på vilka jag ska bjuda... Några är ju självklara, men då blir vi inte så många. Så vilka mer ska jag bjuda?

På tal om fest så har jag så stora problem över vad jag ska ha på mig på midsommar! Vill ju ha något fin på mig, men samtidigt får det ju inte vara för fint. Måste kunna tvätta den i vanlig maskin och den ska tåla att jag ändå använder den.
Har hittat en klänning på ellos (?) som är jättefin... Men jag vet inte om den är för fin. SKa ta och lägga upp bild på den och en annan klänning nån dag. Orkar inte nu.

Underbara sol!

Idag är det verkligen vår ute! Solen skiner och min termometer visar just nu på 21.2 grader varmt. Har precis suttit på min uteplats och solat. Det är säkert 25 grader där, tack och lov att jag har en uteplats med lä. Kunde sitta i endast ett linne på mig.
Så nu har jag fått lite fräknar på kinderna och bröstet. Får ju fräknar så fort jag får sol på mig. Kanske inte alltid så roligt, men då vet jag iallafall att sommaren är på väg.

Innan jag satt i solen på min uteplats så följde jag med Linda och Elina till lekparken. Elina var så söt när hon satt i gungan. Scamp fick något ryck där och sprang runt som en galning. Knäpp hund det där.

Det enda som kommer förstöra den här dagen är att jag ska jobba... Kommer dessutom inte få jobba med några roliga människor.


image104

Spännande match

Har precis kollat klart på HV71-Linköpig. Matchen slutade 7-3! Väldigt bra gjort HV. Men dom ledde ju inte hela matchen. Trodde nästan dom skulle förlora ett tag. Men dom vände och vann!
Har verkligen lust att åka och kolla på match nr6 på fredag. Skulle vara riktigt spännande! Chansen att HV skulle vinna SM-Guldet då är ju ganska stort. Men jag kollade precis om det finns biljetter, men det finns det inte. Om det inte är så att dom släpper dom imorgon eller så.

Ska bli så gott!

Ikväll hade jag först tänkt äta en sallad med strimlad kalkon i. Åt en pastasallad med räkor till lunch, så jag tyckte att kalkon skulle bli bra till kvällen. Men så var jag då hos mina föräldrar. Dom började prata om att dom ska äta kycklingvingar. Då kom ju jag direkt att tänka på att jag har HotWings sås hemma...

Så Gott!!

Pappa erbjöd sig att sjkutsa hem mig då han skulle åka och köpa kycklingvingar. Självklart vill jag ju också ha kycklingvingar, jag har dessutom turen att få äta med såsen. Men jag hade inga pengar på mig då jag först även tänkt gå hem. Då har jag ju inge behov av plånboken. Men mamma är ju så snäll så hon gav mig pengar för kycklingvingarna.
Nu väntar jag bara på att dom ska bli klara där i ugnen. Ska nog ta och hacka lite sallad nu.

Har jag skrivit lite virrigt är det pga att jag är så trött i huvudet, känner mig nästan febrig...

Blev så trött...

Är så trött idag. Till en början på jobbet så var dagen helt okej. Duchade två, hade lite fika och allt var bra. Fram tills att jag åt lunch. Då blev jag så trött! Är fortfarande det. Fick lära mig data systemet idag, tror knappt jag kommer ihåg hälften av vad M sa. Som tur är så får jag ju öva lite innan jag ska fixa allt sånt själv.

Egentligen har jag inte lust med något just nu. Men jag har bestämt mig för att gå upp till Skörby. Ska nog ta en frukt innan så att mitt blodsocker stiger lite. Får se hur död jag är efter promenaden.

Något jag funderat på...

Det finns en sak som jag verkligen har funderat på ett tag. Jag är nu 22 år, snart 23. Jag har egen lägenhet, fast jobb och lever ändå ett "vuxet" liv. En del som träffar mig tycker att jag ser ut att vara 18 men verkar vara äldre än snart 23 till sättet. Väldigt många som jag känner, har kännt och är bekant med lever också ett någorlunda "vuxet" liv. Men ibland måste jag verkligen ifrågasätta folks mentala ålder.
Av dessa människor som jag känner, har kännt och ät bekant med så är så många så extremt omogna. Visst man kan vara lite barnslig och så. Men det finns ju vissa gränser. Jag vet folk som beter sig som om dom vore fjorton trots att dom är 22 eller äldre, dom verkar inte alls att vara så pass gamla. Då menar jag sättet dom tänker, beter sig och uttrycker sig på. Dom är verkligen inte mogna, förstår inte att vissa av dom klarar av att bo själva.

Jag kan då säga att ni som jag vet läser min blogg regelbundet inte tillhör den här skaran. Jag tycker inte att någon av er beter er som om ni vore fjorton. Även om jag kan ha riktigt roligt på ett barnsligt sätt med vissa av er, så betyder det inte att vi är omogna. Man måste ju få ha lite roligt ibland.

Nu har jag fått sagt det här. Finns det någon annan som håller med mig? Att man ibland kan bli riktigt förvånad över folks mentala ålder.

Blir galen!!

Just nu är jag så extremt irriterad på studera.nu. Deras sida klarar verkligen inte av att folk är inne på den. Vet inte hur många gånger jag har försökt ändra i min anmälan. Ibland så kan jag inte ens logga in innan det står att jag har blivit utloggad pga låg aktivitet.
Har tre gånger kommit så pass långt att jag ändrat ordningen i min anmälan. Men längre än så kommer jag inte.
Blir galen!! I hur många timmar ska jag behöva försöka?!

Jag vill ha!!!

Just nu är jag sugen på allt jag inte får äta! Chips, Glass, Ostbågar...
Jag är så sugen! Nästan hungrig.

Jag åt min första sallad för 1½ timme sen ungefär. En kycklingfile med sallad blev det. Imorgon ska jag äta tonfisksallad. På onsdag vet jag inte vad det blir.
Kanske ska nämna att jag ska börja äta sallad till mat. Försöka få bort några kilon innan sommaren är här. Men jag ska nog ta och tillägga att jag bland annat kommer att äta nudlar och annan vanlig mat när jag jobbar, eller en pastasallad. Måste få i mig lite kolhydrater under arbetstid.
Sen får jag även äta fullkornsbröd till frukost, dom dagarna jag äter frukost.

Ne nu ska jag fortsätta sortera kort...


Det kommande Coctail Partyt

Den 25e ska jag på Coctail Party hemma hos Sara, den här gången Sara T. Hon fyller också år!
Ska bli riktigt roligt, hennes systrar och några kompisar kommer vara där. Så vi blir nog ganska lagom med folk. Idag nu när jag pratade med henne i telefonen så var hon lite bekymrad över musiken. Hon är ju världens party männsika som älskar att dansa, men hon har tyvärr inte den dansmusiken hon vill ha.
Men då finns ju jag....
Jag råkar då ha den typen av musik hon vill ha och kan väldigt lätt skaffa lite till. Så jag ska skaffa musiken till CoctailPartyt. Blir väl en del Pop, Rock och R&B. Med andra ord det som spelas på radio, MTV och på krogen. Vi ska dansa hela natten!


image103

Sara och Jag på PartyHumör innan Rilles

Livsviktigt beslut

Imorgon är sista dagen för att söka in till HT 2008. Jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig för i vilken ordning jag ska söka. På ett sätt vill jag plugga här. Kunna bo kvar här och fortfarande kunna träffa alla jag känner.
Men samtidigt så skulle det vara så skönt att bara få komma bort. Flytta till Skövde, Varberg eller kankse Trollhättan? Norrut ska jag iallafall inte.

Innan dagen är slut måste jag ha bestämt mig...

Sen så finns det utbildningar som jag vet att jag skulle komma in på som lockar mig lite. Men problemet då är... Ska jag välja Uppsala eller Göteborg? Jag kommer in i båda... SÅ frågan är om jag ska ha med den utbildningen på ansökan eller inte. Jag kan ju alltid börja läsa till det, ifall att jag inte kommer in till SSK. För att till våren söka till SSK igen.

Kan du säga Katta?

Idag har det varit en ganska lugn dag. Sov länge och har bara slappat. Linda och Elina var över en snabbis. Dom var uttråkade och kännde att dom ville hällsa på Katta. Jag ska få Elina att säga mitt namn direkt efter att hon lärt sig säga mamma och pappa. Efter det är det Katta som gäller. Haha!
Jag ska lära den ungen så mycket! Linda vet inte vad som väntar henne... *leer*

Ne nog skrivet för stunden... Har ont i magen så jag ska lägga mig i soffan igen.

Mår faktiskt bra idag.

Igår var jag då hemma hos Sara på fest. Det var roligt, inte allt för mycket folk  och bra stämmning. Hon har en del trevliga kompisar och syskon den där Sara.
Måste dock säga att jag blev lite förvånad över vem det var som skulle skjutsa hem oss... Hade jag inte trött om honom. Haha! Färden hem var en Nära döden upplevelse, jag trodde på allvar att vi skulle få vattenplaning och dö.

Jag drack lite lagom mycket, så jag känner mig inte alls bakis idag. Vilket är bra. Men det negativa med det är ju att då har man ingen ursäkt till att gåoch köpa en pizza och annat onyttingt.

Ne om jag kanske ska gå och köpa lite kaffe? Mitt tog slut häromdagen. Vill inte få huvudvärk pga kaffebrist..

Hur ska jag orka?

Igår så jobbade jag för två. Inatt sov jag jättedåligt och idag har jag haft en allmänt jobbig dag. Är så trött just nu! Nästan så att jag mådde illa när jag gick från jobbet. Så jag skulle nog behöva vila lite. Men det har jag inte riktigt tid med.
En dusch gjorde mig iallafall lite piggare. 

Men som tur är har jag inte så ont om tid längre. Sara ringde för en stund sen och berättade den glada nyheten att jag får åka bil in. Snacka om att jag har tur. Istället för att hinna med en buss om 45 min så ska jag hinna med en bil om mer än en timme.

Så nu kan jag ta det lite lugnt med att göra iordning mig.

Ett sammanträffande?

En sak som verkligen har fått mig att börja fundera... Det är att varje gång (tre) jag träffat någon kille som jag på något sätt skulle kunnat tänka mig träffa lite mer. Med andra ord när jag träffat någon som jag skulle kunna bli kär i, behöver inte ens var så. Kan bara vara så att jag kunnat tänka mig att dejta killen.
Då har mitt ex  av någon konstig anledning börjat höra av sig till mig.
Som nu när jag har träffat en kille som jag verkligen skulle kunna falla för. Tror ni inte han har börjat höra av sig massor?! Skrev sms och sa att han saknade mig och pratar massor med mig på msn. Känner han på sig att jag träffat någon jag faktiskt tycker om?   
Det är ju inte så att jag av någon annledning skulle nämna för honom att jag kanske har träffat någon. Skulle jag aldrig få för mig.

Ett väldigt konstigt sammanträffande är det iallafall...

Fyndat något nytt

Produktbild: Gravendal Jordgubb
Nu har jag hunnit vara på Systembolaget. Handlade lite mer än vad jag först tänkt mig, inte helt oväntat. Anledningen är att jag lyckades hitta en ny cider! Eller ny och ny vet jag inte om jag kan kalla den. Det var iallafall en ny smak på en cider.
Jag brukar ibland köpa Gravendal Päron och Gravendal Hallon Lime. Dom är väl kanske inte lika goda som Baccardi Breezer, men dom smakar gott och kostar inte allt för mycket. Idag hittade jag smaken Jordgubb med Fläder. Hur gott låter inte det?!  Jag lyckades till och med hitta en bild på den på bolagets hemsida, dom andra två smakerna fanns inte på bild.

Panik!!

Kom precis på att jag måste gå på Systemet imorgon innan jobbet! Jag som hade tänkt träna... PANIK!!

Party på lördag :)

Fick precis ett samtal från Sara S. Hon fyller år på söndag så hon ska ha fest på lördag. Hon var så söt så hon bjöd mig på den. Men tyvärr så jobbar jag ju i helgen.
Men nu är det ju så att jag har bytt med en, så jag jobbar bara fredag kväll och lördag dag. Men då uppstog ett annat problem. Hur i hela friden ska jag komma hem från Uppsala mitt i natten?!

Men då är det ju så här att Sara är så söt. Hon har lyckats fixa skjuts till mig. Hennes kompis skulle få skjuts av sin kille hem och det fanns plats för mig i bilen. Så snällt av Sara att lyckas få med mig i bilen.

Så jag ska på fest i Uppsala på lördag! :)

Det var skönt

Nu har jag då tränat. Det var riktigt skönt! Satt i en maskin ett tag som är så bra för min rygg. Jag får sträcka ut och vrida till den på ett jätte skönt sätt. Har en kännsla av att jag kommer har träningsvärk i rygg och mage imogon.
Hade även lite sällskap utav en från jobbet. Lite roligt att inte behöva vara helt själv.

Så nu har jag duschat och ätit lite. Ska väl ta och städa lite innan jag ska iväg för att möta Maria i centrum. Det är meningen att jag och Christine ska kolla på film ikväll. Kankse inte så lyckat om min lägenhet ser ut som ett bombnedslag. Haha!

Bra start på dagen

Nu har jag varit vaken i ungefär en timme. Blev lite mer sovmorgon än jag tänkt mig. Kan bli så ibland, sängen är ju så varm och mysig på morgonen. Ibland vill jag aldrig gå upp ur sängen.

Men iallafall. Nu ska jag gå iväg till gymmet och träna lite. Var ett tag sen jag var där senast, ska börja träna där lite mer regelbundet nu. Får se hur morgondagen börjar, om jag går och tränar innan jobbet.

Min tanke var först att gå ut på en promenad. Men så kom jag att tänka på att det finns både gåband och styrketräning i gymmet. Kan ju vara bra att träna upp musklerna lite. Hoppas bara jag är ensam så att jag kan spela lite musik och ta löjligt låga vikter i maskinerna. Vill börja lågt och långsamt öka på. Vill ju inte få världens biffigaste armar.

Ne om jag ska bränna en skiva nu och sen gå iväg.

MSN Party?

Jag och Sara tänkte testa något nytt idag. Vi hade MSN part! Med andra ord, vi festade ihop över MSN. Men det gick inge vidare. Först så loggade hon ut under en lång tid, sen spelade vi spel och sen loggade hon ut igen.
Så jag fick sitta själv och dricka mitt vin...

Något jag tänkt på...

Jag brukar ibland kolla runt lite på Familjeliv. Ibland inloggad, ibland inte. Det jag kan bli lite förvånad över är att så många unga redan har två barn eller har ett och väntar det andra. Då menar jag inte unga som i 25. Utan sådana som är yngre än mig.

Förstår inte hur vissa har hunnit med. Är du 20 år så har du ju knappt gått ut skolan, dom flesta har inte två barn då. Visst jag vill vara en ung mamma och så. Men ändå så känns det som om vissa skaffar flera barn lite väl tidigt. Dom hinner inte med att vara ung och vara ute och festa.
Tänk vilket tråkigt liv jag hade haft om jag inte haft mina sommrar på Gotland eller resorna till medelhavet. Inte tala om alla utekvällar på krogen.

Men alla gör vi ju olika val här i livet...

Jag blir galen!!!

Idag håller mitt jävla MSN på att krångla igen! Jag kan logga in, men bara vara inloggad i max 5 minuter. Blir utloggad hela tiden! Jag förstår verkligen inte varför!
Har kollat alla inställningar för MSN och Messenger, inget fel där. Så nu kör jag en virus koll på datorn. Jag blir verkligen galen av att inte veta vad felet är. Jag vill ju vara inne på MSN!!


Hemsk värld vi lever i...

Så hemskt att sånt här händer i våran värld... Jag grät massor när jag såg videon.


Jävla snö!

Jag trodde ju att det skulle bli vår på riktigt nu. Har tom tagit kort på blåsippor. Igår såg jag även att jag hade någon blå blomma vid mina buskar, så jag hade tänkt kolla lite närmare på den blomman idag. Men nu går inte det, för den är täckt med snö! Stackars lilla blomma.

Hade även tänkt gå på en långpromenad idag. Men det går inte heller när det är snö ute och snöar.

Jag vill ju ha VÅR!!!

:)

Att något så litet kan göra en så glad :)

Lite trött kanske?

Jag sov i ca 1½ timme efter att jag skrev senast.... Det var såå skönt! Men kankse inte så bra egentligen. Men vad ska jag göra? Var verkligen så trött!!
Hade fortfarande ont i magen efter att jag sovit, men huvudvärken var över. Men jag valde efter mycket om och men att inte träna. Hade på mig träningskläderna och var redo att gå, men jag hade nog inta klarat av det. Tycker det är jobbigt att vara vaken just nu.

Inte helt pigg? Nej skulle inte tro det.


Träna ikväll?

Egentligen är det meningen att jag ska träna ikväll. Men som det känns nu så kommer jag inte orka med det. Har ont i huvudet och i magen. Inte bra....
Nästan så jag funderar på att ta två Alvedon och sen sova ett tag. Så får jag se när jag vaknar, hur mycket klockan är och så.
Förhoppningsvis så är jag lite piggare efter en timmes sömn. Kanske ska stå på min Orbitrek istället.

Ser iallafall fram emot att få vara ledig nu i två dagar och sen bara jobba två dagar i helgen. Ska bli skönt, trots att jag måste in på AP-Möte imorgon.

Nu är det gjort!

Nu har jag sökt in till HT2008

Jönköping
Västerås
Göteborg
Halmstad
Karlstad
Varberg
Borås
Trolhättan
Växjö
Skövde
Örebro
Eskilstuna



Jag avslöjar inte i vilken ordning jag har sökt.


AAhhhhhh!!!!!

Jag blir fan galen snart!!! Mitt MSN bara håller på och avlutas hela tiden! Blir Galen!!
Jag vill ju vara inne på MSN!!!!

Måste snart bestämma mig...

Jag måste inom några dagar ha bestämt mig för vart jag vill plugga. Jag trodde jag var helt säker på vilka orter jag skulle sök till och i vilken ordning....
Men nu är jag inte lika säker. Nu har ytterligare tre-fyra orter blivit intressanta. Tror jag?
Det enda jag vet med säkerhet är att jag inte vill uppåt i landet. Ska jag flytta någonstans så blir det söderut.

Det andra jag vet med säkerhet är vilken ort jag ska ta i första hand, och det är Västerås. Sen kommer den en lista på vilka jag ska söka till men vet inte i bilken ordning.
Jönköping, Karlstad, Skövde, Varberg, Högskolan Väst, Halmstad och Borås. Detta är då min lista, men i vilken ordning jag ska söka vet jag inte.

Jag vill ju komma bort från Bålsta och allt här. Men ändå inte. Jag skulle sakna en del personer så otroligt mycket! Men när jag tänker på att det skulle vara så bra att få komma bort och allt. Vi är ju ändå i Sverige. Kollade priset på tågbiljetter, och man kan komma tur och retur för ca 600 kr till dom flesta orterna. Så jag kommer åka hem ett antal gånger under året. Sen så finns ju telefon och internet.

Det enda som återstår är att söka in och hoppas på att komma in någonstans....

Något nytt

Känns lite nervöst måste jag säga... Ja faktiskt. Inte likt mig, men vad ska jag göra?
Jag måste ju vara ärlig om mina kännslor. Mina känslor jut nu säger mig att jag är lite nervös. Haha!!
Första steget är taget iallafall. Nu återstår det att se vad som händer härnäst....

Kryssningen, bilder och allt


Hur var då kryssningen? Jo den var bra. Men sen så finns det ju delar av den som var mindre rolig. Men det bra var så pass bra att i det hela vad det bra.
Lite tråkigt dock att mamma var med. Kan inte riktigt släppa loss helt när hon är med, var hela tiden orolig att hon skulle se mig osv.
Vi år världens godaste fisk och skaldjursgryta i kräftsås! Så gott!! Man blev så mätt av den. Men det var väl det enda i matväg som jag åt som var gjott.

A-C erkännde att hon träffat en kille som hn typ gillar, men vart hon tog vägen under en stor del av kvällen vet vi dock inte. Hon sa att hon somnat i någons hytt? Men om det stämmer vet vi ju inte. Lite misstänksamt det där.
M blev full, inte helt oväntat. Hon höll på att prata med en Hassan en stor del av kvällen. Jag och A försökte få bort M från honom. Efter mycket om och men så lyckades vi. Då var M i hytten och vi förklarade hur det var och att hon vill inte träffa honom någe mer. Då började den där Hassan hoppa på A av någon konstig anledning. Men han försvann iallafall.
Mamma blev också full. Hon tyckte att A ska flytta til Bålsta. Mamma o M hade druckit en massa shots tydligen. Vette sjutton vad dom höll på med under kvällen.

Ja då, vad gjorde jag under kvällen? Jag träffade A, jättemysig kille från Alingsås. Mer än så vill ajg inte berätta. Men vi gjorde inget barnförbjudet. Vi ska väl hålla kontakten. A och hans kompisar tyckte att jag skulle följa med på en kryssning till, men det orkade jag inte med.

Det var väl allt... Mer eller mindre iallafall. Var riktigt trött igår...



           

            

           



Det här var då kryssningen i bilder. Självklart finns det fler, men dom får ni inte se. Var meningen att jag skulle få bilder från A's kompis, men han har slarvat bort kameran. Lite tråkigt.

Vi hade då en komentar som vi sa hela resan, men jag kommer verkligen inte ihåg vad den var. Hur roligt som hellst! Men men... Minnet är bra med kort ibland.

Hemma igen... :)

Nu har jag då kommit hem och så efter kryssningen. Är lite trött kan jag lungt säga, sov inte många timmar inatt. Men men... man får väl skylla sig själv.
Det har iallafall varit roligt. Hade först tänkt skriva om allt idag och lägga upp lite bilder. Men jag låter det vänta tills imorgon, orkar inte med det just nu.

Så den som väntar på något gott.... Den här gången är det något riktigt smarrigt ;)

Nu åker jag...

Nu snart ska jag gå och möta upp Marie. Bussen går kl 14.35.
Vi ska nämligen på Kryssning!! Ska bli riktigt roligt.



 




Det var dom värda

Såg precis att HV71 gick vidare till final! Riktigt roligt! Hoppas dom vinner finalen nu, det skulle vara toppen.
Då undrar ni säkert varför jag bryr mig om HV71... De ni ;)


Ännu en fin vårdag

Just nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe brevid mig och kollar ut genom fönstret... Det ser ut att bli ännu en fin vårdag. Allt känns verkligen så mycket lättare när det är fint väder ute. Men samtidigt känns det så jobbigt då jag vet att jag inte hinner njuta av det fina vädret.

Jag är verkligen en person som påverkas av vädret. Hur pigg och glad har jag varit under den här vintern? Inte speciellt mycket. Jag behöver verkligen sol och värme för att må bra. Visst det finns pollen och sånt skit på våren och sommaren som är jobbtgt, men det har jag fått medicin för nu. Så det står jag ut med.
Önskar att våren och sommaren kunde vara under en lite längre tid än vad det är. Tycker hösten och vintern tar alldeles för lång tid på sig. Egentligen ska jag väl inte klaga, vi har jag fått våren till oss väldigt tidigt i år. Jag såg tex blåsippor häromdagen. Tror det var i söndags, 30 Mars. Hur tidigt är inte det?! 




Ne nu ska jag gör mig klar för jobbet. Ska få njuta lite av vädret då jag ska gå till jobbet och sen åka upp til skörby. Kanske ska passa på att ta några kort där uppe, borde finnas lite knoppar på buskarna där tycker jag.    

Långa dagar....

Nu har jag haft några långa och tuffa dagar bakom mig. Jobbade en jobbig helg, måndag, en heldag i stan på tisdagen och jobb & Kista idag.
Imorgon blir det skörby och jobbet + att jag måste packa, sen fredag jobbar jag först och sen kryssningen.
Jag kommer med andra ord inte få vila förrän på söndag. Det är då över en vecka sen jag fick vila... Vet verkligen inte hur jag kommer orka. Får ju inte sova ut nån gång heller.

Ja jag vet.. jag är ung. Men jag kan fan vara trött för det!!

Ny design... igen

Nu har jag ännu en gång ändrat designen lite. Den här känns lite mer vår/sommar. Det känns lite bättre så, speciellt nu när vi gått över till sommartid och allt. :)

En fin vårdag i Stockholm

Idag gjorde Linda, Elina och jag en liten impulsresa till Sthlm. Eller resa är väl egentligen att ta i, det är ju inte så långt. Men det var första gången Elina var i Stan på riktigt. Hon tyckte väl det var lite sådär, lite tråkigt att sitta i vagnen så länge. Hon fick även åka tåg för första gången. Vi tog faktiskt InterCity tåget in, det har blivit billigare än pendeln. Pendeltågen är ju svindyrt att åka med! 180kr kostar en remsa, och det behövs nästan en hel remsa fram och tillbaka. Med InterCity tåget fick vi betala mycket mindre än så kan jag ju säga...
Vi kollade runt lite i olika butiker, jag köpte fyra linnen och en kofta på H&M. Det behövde jag verkligen, Linda köpte lite smått och gott hon med. Vi satt även och åt glass i Kungsträdgården och Glassen var så otroligt god!! En riktigt fin och varm vårdag.

Ne nu får ni se lite bilder från våran dag i Sthlm.

        I väntan på tåget....

 Så här roligt hade Elina det på tåget.

        

Det bästa med hela dagen var nog att få äta glass i Kungsträdgården.

Härligt!

Nu har jag presic kommit hem från en 50 minuter lång promenad i skogen. Var så skönt så! Hade min iPod i med världens partymusik och solen sken, inte helt fel. Känns så bra att ha en runda som är så fin och det bästa med den är att om jag fortsätter gå en bit till så kommer man till Kvarnkojan. Om jag någon gång skulle vara riktigt hurtig så skulle jag ju kunna gå en runda där också.

Ska kankse gå samma runda igen på torsdag när jag jobbar kväll, men vi får se. Kanske går den kortare sträckan istället. 30 min är bättre än ingenting.

Ne nu ska jag ta och göra lite situps och sen duscha innan jag måste vara i tvättstugan igen.